Speltips Liverpool - Toulouse

Bild från Bildbyrån

Maxbet på hörnor!

Bra form på speltipsen nu! Vi ska dyka in i Grupp E där Jurgen Klopps Liverpool tar emot Carles Martinez Toulouse. Här kommer jag fokusera på hörnor, och jag tycker mig ha hittat ett fint spel!


Liverpool

Liverpool ångar på, både i inhemska ligan Premier League samt i Europa League. I ligan så ligger man just nu på en fjärdeplats, endast tre poäng bakom serieledande Tottenham. Formmässigt på hemmaplan så har de tagit full pott på senaste fyra hemmamatcherna. I Europa League så toppar man tabellen på sex poäng på inledande två matcherna och det är just Toulouse som flåsar i nacken.


Formen 🏋️

Liverpool - Everton 2-0

Brighton - Liverpool 2-2 🟡

Liverpool - Union St Gillose 2-0 ✅

Rakow - Sturm Grass 0-1 ✅

Tottenham - Liverpool 2-1 ❌

Liverpool - Leicester 3-1 ✅


Skador 🤕

  • Thiago

  • Robertson

  • Bajcetic

  • Doak

  • Gakpo (Tveksam)


Toulouse

Har inte fått någon sprudlande start på inledningen av Ligue 1. De har endast plockat 11 poäng på de första 9 matcherna. De ligger redan 9 poäng bakom serieledande Monaco. På bortaplan har de också haft svårt där de endast tagit 5 av 15 poäng på senaste fem bortamatcherna.


I Europa League har de dock inte förlorat en match än, men det tror jag tyvärr, för deras del, kommer ändras på här. De ligger just nu tvåa på fyra poäng, och jag tror att de borde klara att komma tvåa i den här gruppen.


Formen 🏋️

Toulouse - Reims 1-1 🟡

Brest - Toulouse 1-1 🟡

Toulouse - LASK Linz 1-0 ✅

Toulouse - Metz 3-0 ✅

Lens - Toulouse 2-1 ❌

Union St Gillose - Toulouse 1-1 🟡


Skador 🤕

  • Aboukhal

  • Zandén

  • Cissoko


Matchbilden

Liverpool kommer ånga på som de gjort under inledningen av säsongen, och de skapar väldigt mycket hörnor. Jag tror Toulouse kommer sjunka djupt och jag tror det kommer betyda mycket hörnor för hemmalaget!


Mitt spel

Jag kommer placera ett Maxbet här! 10/10 Units på Liverpool -4 hörnor AH hos Bet365. Det otroligt fina oddset på 1.95 spelar jag rakt av!


För fler livespel, speltips samt andelsspel så rekommenderar jag att ni följer mig på Twitter (eller X som det heter numera)


bobbytipsar heter jag där, så ska jag göra mig absolut bästa för att dryga ut plånboken lite åt er och mig själv!