Speltips Maccabi Haifa - Rennes

Bild från Bildbyrån

Rennes kan säkra avancemang på neutral plan

Rennes leder Europa Leagues grupp f på sina nio poäng och kan alltså säkra avancemang genom att kryssa i denna match och säkrar första platsen vid vinst. De har inte nått de resultat de kanske borde denna säsong och befinner sig i mitten av tabellen i franska Ligue 1. I Europa League har det gått bättre och leder gruppen tre poäng före Villarreal.

SpelTorsten om Maccabi Haifa - Rennes

Maccabi Haifa spelar alltså sina hemmamatcher på Puskas Arena i Budapest med tanke på oroligheterna runt Gaza. Det är vinst som gäller här om det ska bli något vidare spel i Europa antingen i Europa League eller Conference League som treorna i gruppen får spela. 

Rennes är självklart favoriter enligt mig och oddset att de vinner ligger runt 1.70, lite lågt för att singla kanske men ett otroligt fint val i en kupong eller dubbel. Jag har däremot valt ett kortspel på Rennes vänsterytter, Adrien Truffert.

SPELTIPS

Rennes unga talang kommer till denna match med två gula kort i bagaget och eftersom inte korten nollställs förrän efter kvartsfinalerna så riskerar han att gå in i slutspelet och kunna bli avstängd. Därför tänker jag att om Rennes nu leder eller beroende på hur det kommer gå i den andra matchen kommer Adrien Truffert att ta ett taktiskt kort för att vara avstängd i den betydelselösa matchen mot Villarreal och därmed vara nollställd till slutspelet.

Eftersom Rennes är så mycket bättre, matchen spelas på neutral plan ser jag det som stor chans att han vid en eventuell eldning tar ett gult kort för att sedan bli utbytt. Ingen större insats på dessa spel och nöjer mig med 3/10U.

LeoVegas kommer med en helt ny licens och därför får både nya och gamla kunder 100 kronor i ett gratisspel - helt utan omsättningskrav! Klicka här för att hämta bonusen

Lägg spelet hos LeoVegas

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 2 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 3 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten