Speltips Manchester United - Liverpool

Bild från Bildbyrån

Fritz tippar, Fräckis

Ett klassiskt möte där mycket står på spel. Man Utd ligger sist i tabellen efter två omgångar och går från dåligt till värre ifall de förlorar denna match på Old Trafford. Den nya tränaren Erik ten Hag har verkligen mycket jobb framför sig. I senaste matchen blev de totalt överkörda av Brentford och det krävs bättre prestationer på samtliga positioner för att ha chans mot Liverpool.

Liverpool har börjat denna säsong med två oavgjorda resultat. De är matcher som Liverpool borde vunnit och tappar de fler poäng i början på säsongen så kommer chanserna för ligatiteln minskas drastiskt. Flera spelare i Liverpool saknas pga. skador och i senaste matchen mot Crystal Palace drog Darwin Nunez på sig en onödig utvisning. Detta bör jämna ut oddsen men Liverpool är fortfarande klar favorit hos spelbolagen.

Tips
Jag tror på en bortaseger i detta möte men tycker att oddsen är alldeles för låga för att spela på det. Jag testar en högoddsare i detta möte.

En del spelare är borta i Liverpool men deras bästa offensiva spelare är fortfarande tillgänglig och i bra form. Jag menar såklart Mohammed Salah. Jag tror på Salah i denna match och väljer att spela ett spel på honom. Salah gör mål före 19 minuter och 59 sekunder spelas till 7.50 gånger rödvinssåsen.