Speltips: Manchester United vs Partizan Belgrade 7/11 "Ryggareken om…
Speltips Manchester United vs Partizan Belgrade

Ryggareken om Manchester United vs Partizan

Manchester United

Manchester United börjar bli desperat för att vinna efter deras senaste överraskande 1-0 förlust mot Bournemouth. Det har man nu chansen att göra mot ett på pappret betydligt sämre lag. Senast vann man med 1-0 på bortaplan mot Partizan efter att Martial förvaltade en straff i första halvlek väl. Men Solskaer är en pressad man dessa dagar. Det har sammantaget bara blivit 3 vinster sett över hela Uniteds säsong. Det är många som frågar sig vad som egentligen händer med laget. Senn förra matchen som man vann mot Partizan hade man en streak på 6 matcher utan vinst. Man lyckades ändå besegra sina demoner och gå vinnande ut mötet på bortaplan. Solskaer hoppas naturligtvis på att denna match, som man dessutom spelar hemma, kommer ha samma positiva effekt på laget. En vinst här är kanske precis vad man behöver.

I Cl så har United åtnjutit en stabil defensiv. Man har ännu inte släppt in något mål efter tre matcher. Åt andra hållet har man å andra sidan inte öst på med mål heller. Två stycken fördelade över två matcher. Faktum är att målgörandet har varit Uniteds akilleshäl genom säsongen. Man har bara vunnit en match med mer än två mål 2 gånger under säsongen. På 16 matcher alltså.

Det har blivit under 2,5 gjorde mål i 12 av Uniteds 16 senaste spelade matcher (samtliga tävlingsmatcher). I hälften av sina matcher så har man gjort exakt ett mål. I CL matcherna har det blivit i snitt 0,67 mål. Lågt.

Truppen: En diger skadelista. Solskaer kommer att vara utan en rad spelare. I bbacklinjen saknas Eric Bailly och Axel Tuanzebe. Ingen panik då United har en del andra seniors spelare som kan täcka upp mittbackspositionen. På kanterna är det dock värre där man saknar Luke Shaw och Diogo Dalor som båda är långtidsskadade såväl som Timothy Fosu-Mensah. På mittfältet så saknar vi vidare profilerade spelare som Pogba och Matic.

Partizan Belgrade

Partizan huserar för närvarande på en fjärde plats i serbiska Superliga. 10 poäng efter Röda stjärnan som vanligt dominerar ligan. För tillfället så åtnjuter man inte någon särdeles fin form. Man har förlorat 3 matcher av senaste 5 efter att innan dess varit oslagna i liga och cup. Back to back på resande fot vilket är första gången sen i April.

I CL sammanhang kommer enda vinsten mot ett svagt Astana.

Truppen: Gamla Liverpool liraren Lazar Markovic saknas. Annars full trupp.

REK

United vinner. Det brukar man göra på hemmaplan även om man knappast har kört över motståndet denna säsong. Man har dock haft problem med offensiven på sistone och saknar en drös med viktiga spelare. Tror därför att det inte blir någon överkörning. Förväntar mig inte en högintensiv match, snarare tvärtom. En match med få mål helt enkelt. United vinner med 1-0?

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer