Speltips Mexiko - Polen

Bild från Bildbyrån

Polen vinner ett målsnål tillställning

Mycket av Grupp C kan avgöras redan i den inledande omgången. Argentina känns som den givna vinnaren av gruppen men kampen om andraplatsen är betydligt jämnare i mina ögon.

Mexiko och Polen som gör upp om andraplatsen möts redan i den första gruppspelsmatchen på Stadium 974, och vinnaren här bör ses med bra chans att ta sig till åttondelsfinalerna.

Mexiko
har kanske den bredare och mer spännande truppen av de två nationerna men saknar i mitt tycke den där riktiga spetskompetensen. Polen i sin tur bygger mycket av sitt spel kring sin spetskompetens, Robert Lewandoswki.

Mexiko saknar den där riktiga spetskompetensen


Jag tror att vi kommer få se två tillbakadragna lag som inte vill bjuda på något i onödan och att vi därmed har en målsnål tillställning att vänta. En vass målskytt kan i sådana tillställningar bli avgörande då det oftast räcker med en halvchans för att bollen skall gå i nät.

Jag tycker därför att underspelet ser intressant ut och så fräckar vi till det med Polen vinst, 0-1 Lewandowski. Vi hittar denna roliga kombo till hela 5.10 på Leovegas och det lägger vi en liten slant på. 

Jag spelar 2U på Polen (FT) + Under 2.5 mål hos Leovegas till 5.10. Heja Polen

Speltips till VM 2022