Speltips mousesports - MAD Lions

Bild från Bildbyrån

MAD Lions har vansinnig form

BLAST Premier Europe showdown fortsätter och i grupp B hittar vi matchen mellan mousesports och MAD Lions.

Mousesports

Mousesports har gått i genom en tung period, där ingenting har fungerat och man har fått ta väldigt mycket stryk av betydligt sämre lag. Senaste veckorna har man kunnat skymta en uppgång i form, man tog några kartor på Na'Vi, slog Dignitas och klarade nästan lika mot Fnatic (förlust 14-16). Men jag tror inte man är tillbaka på sin högsta nivå än, det kräver att man visar upp det över längre tid och börjar ta vinster mot storlag igen. Det är svårt att skylla bristen på framgång på någon spelare, det verkar vara något i helheten som inte stämmer och som har tagit tid att få ordning på. Senast man mötte MAD Lions, för några veckor sen, fick man rejält på nosen och förlorade med 16-5, 16-10.

MAD Lions

Något har hänt med MAD Lions, man har gått från att vara ett lag som spelat i en lägre division till att utmana dom stora namnen. I BLAST har man vunnit säkert mot VP, fnatic och Dignitas och man leder sin grupp. Mot fnatic plockade Bubzkji 34 frags på 26 rundor, och acoR har varit helt vild med sin AWP och sätter precis allt. Laget mår riktigt bra för tillfället och det syns i resultatraden, formen är på absolut topp. I en bo1 kommer det inte bli någon överraskning när det gäller kartan, det kommer landa på en båda lagen kan bra och känner en trygghet på. Jag tror dock att MAD Lions form blir helt avgörande, man är helt orädda och mousesports kommer få jobba hårt för att hänga med.

Spelet

Vi spelar MAD Lions som vinnare till fina 2.75. Formen är riktigt bra, samtidigt som mousesports kämpar med sin. Jag håller mouse som ett i grunden bättre lag, men när dom inte får det att fungera så kommer dom få det svårt.