• Hem
 • CS: GO Betting
Csgo

CS:GO Betting

Bettingstugan ger dig allt du behöver veta för att spela på CS:GO, dessutom kan ni läsa om förutsättningarna inför alla stora Majors i CS:GO!

SPELTIPS TILL CS:GO

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
20 aug.
19:00
ENCE - Vitality
CS:GO
Spel: ENCE
 
19 aug.
16:30
Heroic - ENCE
CS:GO
Spel: ENCE
 
4 aug.
19:00
Heroic - Astralis
CS:GO
Spel: Heroic 2-0
 
14 juli
15:00
Natus Vincere - Astralis
CS:GO
Spel: Natus Vincere
 
29 sep.
19:00
FunPlus Phoenix - Copenhagen Flames
CS:GO
Spel: FunPlus Phoenix vinnare
 
16 mars
15:00
Izako Boars - Illuminar
CS:GO
Spel: Illuminar vinnare
 

Nyheter för CS:GO

Allt du behöver veta inför CS:GO IEM Katowice Major 2019

CS:GO 8 februari 2019

Den 13 februari inleds huvudkvalet i årets första major, detta för att den 20 februari gå över till main event. Du kommer kunna följa CS:GO av absoluta världsklass och följa ... Läs mer

CS:GO Betting Tips

CS:GO Speltips

Counter-Strike är en klassiker, första versionen av spelet släpptes redan 1999. CS var länge den e-sport som dominerade marknaden. Med åren har flera andra sporter etablerat sig, men CS står sig fortfarande starkt sedan införandet av senaste versionen CS:GO år 2012.

CS står sig fortfarande starkt sedan införandet av CS:GO år 2012.

I sann dator-anda är det inte konstigt att CS:GO har blivit populärt inom betting, och med spelbolagens utveckling av onlineverksamheten har det vuxit sig väldigt stort. Även mindre ligor och matcher går att spela på hos de allra flesta bettingsidor.

CS:GO hos Bettingstugan

I Bettingstugan får du speltips från många olika sporter, bland dem e-sport och ofta CS GO. Våra rekare är alltid pålästa inom CS GO och gör därmed alltid sina bedömning utifrån relevanta fakta. Dessutom är speltipsen alltid från pålitliga spelbolag och våra rekare letar alltid upp så bra odds de kan.

Självfallet kan Bettingstugan inte garantera vinnande speltips, men det vi kan garantera är väl underbyggda och välscoutade speltips.

Inför de stora turneringarna satsar kan det även komma tips i form av videomaterial. Här är ett exempel från IEM Katowice 2019.

Vill du dela med dig av din kunskap om CS:GO? Gå gärna med i vår speltipsgrupp på Facebook och starta en konversation.

CS:GO Betting

Intresset kring att betta på CS:GO har dom senaste blivit enormt och i skrivande stund finns det ett stort utbud i vad som går att spela på när det kommer till CS:GO. Här kommer vi beskriva några av de vanliga spelen på CS:GO och vad de innebär. 

Pistolrundan 

Ett vanligt spel för den som inte orkar vänta tills hela matchen är slut är att spela på vilket lag som vinner pistolrundan, alternativt om något av lagen vinner båda pistolrundorna. Detta spel går ut på att i den första rundan av CS:GO har inte spelarna råd att köpa andra vapen än pistoler. Detta resulterar i att taktikerna förändras en hel del i jämförelse med när spelarna har tillräckligt med pengar att välja sin favoritvapen. Detta är något som spelbolagen uppmärksammat, och nu gjort det möjligt att spela på vilket lag som vinner denna inledande pistolrunda. 

Matchvinnare 

Självklart är även matchvinnare ett vanligt spel när det kommer till CS:GO. Denna spelform går ut på att försöka förutspå vilket av lagen som står som segrare när matchen är slut. 

Antal vunna maps 

Ett annat vanligt spel när det kommer till CS:GO är att spela på hur många "maps" eller kartor som respektive lag kommer att vinna. En match i CS:GO spelas normalt i bäst av tre kartor. Alla spelare och lag har olika favoritkartor och olika taktiker på olika kartor. Spelformen "antal vunna maps" kan därför ge en fördel om du som spelare har information om vilka lag som gillar vilka banor. Detta är en av anledningarna till att denna spelform är populär. 

Counter Strike 9

Counter-Strike växer fortfarande som publiksport, och blir allt mer populärt inom betting.

Hur spelar man på CS:GO?

CS GO har flera olika spelformer och marknader, precis som vilken annan sport som helst. Det finns möjlighet att spela på turneringsvinnare och enskilda matcher, men också på många specialare som om en spelare gör ett “ace” (dödar alla i motståndarlaget under en runda) eller hur stor procent av en spelares “kills” som är via headshots.

Normalt sett finns klart färre marknader än på till exempel fotboll, och specialspel är vanligtvis enbart tillgängliga på större evenemang inom Counter-Strike. Men på de allra flesta matcher erbjuds både “moneyline” (vinnare), handikappspel och över/underspel på antal kartor eller rundor.

 1. Välj ett spelbolag som erbjuder CS:GO.
 2. Logga in eller skapa ett konto.
 3. Leta upp en match du vill spela på.
 4. Välj vilken typ av spel du vill placera.
 5. Lägg ditt bet.

För att lyckas inom CS:GO betting krävs att man har koll. Men om man väl sätter sig in i sporten finns mycket att hämta. Ofta skräller underdogs mot storlag och med bra odds på dessa underdogs kan även hobbyspelaren göra sig en fin slant. Dessutom är CS GO fortfarande väldigt ungt inom betting och spelbolagen har inte alltid superkoll på lagen. Det innebär att spelare med insikt i sporten verkligen har fina möjligheter. Följ gärna våra rekare på Bettingstugan för tips från experter inom både betting och CS:GO.

CS:GO Betting Sites

Betway

500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

Ett av de allra största spelbolagen när det kommer till E-sport är Betway. Det här är ett spelbolag som tar betting på E-sport ett steg längre än vad konkurenterna gör. I samband med att E-sporten blir allt större så växer även Betway som är ett av de stora spelbolagen som förknippas allra mest med E-sport. I och med denna satsning på E-sport har Betway skaffat sig ett enormt utbud när det kommer till spel inom denna kategori. Betway erbjuder även en blogg där du kan läsa om E-sport och CS:GO där du kan få både speltips och strategier som hjälper dig i bettingen.

I satsningen på E-sport är Betway med och stöttar det det legendariska svenska CS:GO laget Ninjas in Pyjamas som huvudsponsorer. Detta tillsammans med att de har en helt egna avdelning på sin hemsida för E-sport är ett av många bevis på att de är i den absoluta framkanten när det kommer till betting på E-sport.

Hämta 500 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Bet365 är ett utmärkt val för dig som tycker om att betta på E-sport. Detta är världens största bettingsajt och självklart har de en bra utbud även när det kommer till E-sport. Bet365 marknadsför inte sin E-sport på samma sätt som tidigare nämnda Betway men trotts det är de ett bra alternativ för dig som vill betta på E-sport.

Bet365 som överlag har ett väldigt brett utbud erbjuder även under E-sport en stor spelmarknad. Du som spelare kan spela på bland annat CS:GO, DOTA2, LoL och WoW. Det som sticker ut extra hos Bet365 är att de erbjuder livestream till sina E-sportmatcher, detta är väldigt ovanligt och gör att Bet365 blir ännu lite mer attraktiva.

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Pixel.bet

Se bästa oddsbonusar

Pixel.bet är det enda spelbolag med svensk licens som fokuserar helt på e-sport. De har många roliga specialspel och ofta ett mycket större utbud än klassiska spelbolag. Utan att tumma på oddsen.

Hämta 5000 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare. Läs fullständiga regler och villkor här.


Unibet

1000 SEK gratisspel under EM

Svenskgrundade Unibet har gjort en fin satsning på CS GO och även sponsrat event inom sporten. Utbudet är inte riktigt lika stort som hos Betway eller Bet365, men ändå i toppskiktet inom branschen. Dessutom finns bra möjligheter till livespel hos Unibet.


CS:GO Majors 2019

CS:GO Majors 2019

Standard är att det spelas två majors per år, den första kommer att spelas i Katowice, Polen. Vart den andra majorn för 2019 kommer att spelas är ännu inte klart, eller iallafall inte kommunicerat. Det finns vissa rykten om att den kommer att arrangeras i Berlin, detta är dock endast rykten och inget som är bekräftat. När info om år 2019 andra major släpps kommer den gå att finna här.  

IEM Katowice 2019

Plats

Denna major som ser ut att bli enormt stort i E-sportsvärlden kommer hålla till i Katowice, Polen. Evenemang av denna karaktär har genom tiderna engagerat många människor och denna major förväntas inte bli något undantag. Många av biljetterna är redan slutsålda och en stor folkfest förväntas göra detta evenemang oförglömligt för alla E-sportsfantaster. 

Datum

Detta evenemang inleds den 13 februari med ett kvalspel som slutar den 17:e. De lag som då tagit sig vidare kommer gå vidare och spela om majorn, Detta startar den 20 februari och slutar med att ett lag vinner den 3 mars. 

Antal lag

I kvalspelet för att ta sig vidare kommer det vara 16 lag som gör upp om åtta platser. När åtta lag kvalificerat sig vidare går de in i majorn där det redan finns åtta på förhand kvalificerade lag. Totalt kommer det alltså finnas 24 lag som gör upp om att vinna detta spektakulära evenemang, men endast 16 kommer att ta sig vidare från kvalspelet och få göra upp om at höja bucklan. 

Pris

E-sport har vuxit lavinartat de senaste åren och det visar sig de enorma summor pengar som finns inom sporten. I prispotten för denna major ligger det $1,000,000 vilket i svenska kronor skulle värderas till ca 9,250,000. Som delas upp efter följande upplägg: 

 • 1:a placering, $500 000
 • 2:a placering, $150 000
 • 3-4 placering, $70 000
 • 5-8 placering, $35 000 
 • 9-16 placering, $8 750 

Svenskar i IEM Katowice 2019

Det finns en hel del spännande svenskar att följa i IEM Katowice 2019, hela 12 svenskar är med och spelar, självklart uppdelade i olika lag. I laget Cloud9 hittar vi "flusha" eller Robin Rönnquist som han egentligen heter. I ett av de allra bästa lagen Faze Clan hittar vi en annan svensk denne med alias "olofmeister". I lagen Fnatic och Ninjas in Pyjamas så är hela startfemman med ursprung från Sverige. Det finns med andra ord en hel del svenskar på plats i Polen att stötta om du inte redan har ett favoritlag. 

Cs Go Betting Odds IEM Katowice 2019