Speltips ENCE - Vitality

Bild från Bildbyrån

Final i Gamers8!

Finalen i Gamers8 är här och den står mellan ENCE och Vitality. Återigen känner jag mig övertygad om att ENCE kommer att ta hem segern.

I går spelade jag på ENCE i deras match mot Heroic och valde att ENCE skulle vinna till oddset 2.05. Slutresultatet blev en bekväm 2-0-seger för ENCE. Du kan läsa mer om den matchen här ENCE - Heroic och få en djupare inblick i ENCE:s turnering hittills.

Andra gången lagen möts under denna månad. Nu är ENCE dessutom i bättre form, kan man än en gång slå Vitality?

Första kartan på Nuke var en jämn tillställning som gick till övertid, där ENCE till sist drog det längsta strået. I den andra kartan skruvade ENCE upp nivån ännu mer och körde bokstavligt talat över världsettan Heroic. Återigen visade ENCE prov på en imponerande insats och har genom hela turneringen visat enastående spel.

Klarade sig med nöd och näppe

På andra sidan har vi Vitality, som i sin semifinal mötte G2. Trots att G2 hade flera chanser att stänga matchen, lyckades Vitality vända på steken. De tog matchen till övertid och höjde sedan sin nivå ytterligare för att slutligen säkra segern.

Denna final bjuder på två högklassiga lag och mycket pekar på en grym och spännande match. Ändå är min tro, likt senaste matchen mot Heroic, att ENCE är för starka för tillfället och spelar med ett otroligt högt självförtroende. Förutom det har ENCE än inte tappat en enda karta under hela turneringen och har bestämt vunnit alla sina matcher med 2-0 i kartor.

Speltips i finalmatchen

Inte nog med det, ENCE besegrade faktiskt Vitality i IEM Cologne tidigare den här månaden, med 2-1 i kartor. Nu är ENCE i ännu bättre form, och deras individuella prestationer når närmast osannolika höjder.

Jag gör återigen valet att backa ENCE och är övertygad om att de har mycket goda chanser att vinna och ta hem titeln i Gamers8. Vi får hela 2.20 gånger pengarna på ENCE, och det är taget direkt!