Speltips: Norge - Danmark 27/1 "Danmark löser efterlängtat VM-guld"
Speltips Norge - Danmark

Danmark löser efterlängtat VM-guld

Handbolls-VM är framme vid sitt avgörande och vi bjuds på en helnordisk final då värdnationen Danmark ställs mot Norge i kampen om guldet. Danmark är favoriter med rätta och att det blir danskt guldjubel är det troligaste.

Danmark har stått för ett fantastiskt mästerskap så här långt och som värdnation är det så klart extra roligt att nå hela vägen till en VM-final. Att man sedan ställs mot Norge där istället för exempelvis Frankrike får väl ses som en bonus och nu talar det mesta för att värdnationen tar sitt första VM-guld.

Ser vi tillbaka på danskarnas semifinal mot vad som inför mästerskapet var deras kollegor i favoritskapet om guldet så gjorde Danmark en ruggigt stark insats och segern med åtta bollars marginal, 38-30, var fullt rättvis. Frankrike gjorde ingen dålig match, men danskarna var snäppet vassare och mycket tack vare den fantastiska inramningen såklart.

Norges chanser till VM-guld är inte direkt höga och för att de ska ha chans att mäta sig med Danmark här under söndagskvällen så tror jag att det måste till ett målvaktsspel som vi sällan skådat och att de löser det i en VM-final mot en värdnation... nej, det händer förmodligen inte.

Raka vinnaroddset på Danmark är lågt, men kryddar vi det med att danskarna leder i halvtid samt vinner matchen så får vi ett odds med värde i och nu hoppas vi att danskarna gör jobbet från början till slut.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
2 juni
18:00
Mlada Boleslav - Zlin
Fotboll
Spel: Mlada Boleslav vinner
 
2 juni
19:15
Vitality - NiP
CS:GO
Spel: Vitality vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer