Speltips: Norwich vs Rotherham 20/2 "Ryggareken om Norwich vs…
Speltips Norwich vs Rotherham

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Norwich vs Rotherham

Norwich går som tåget och är top of league. Vinsten över Coventry City i onsdags i kombination med Brentfords överraskande förlust mot QPR innebär att man nu toppar ligan med fyra poäng till godo.

Norwich

Vi börjar med att gå igenom den komfortabla vinsten mot Coventry City i onsdags. Teemu Pukki och Emiliano Buendia stod för målen och assisterade varandra.

Vinsten var den andra på fem dagar för coach Daniel Farke och hans gubbar. Det känns som att man har hittat sitt vinnande koncept efter att ha gått tre matcher utan vinst tills för en vecka sedan.

Efter Rotherham så möter Norwich bottenlagen Birmingham City och Wycombe Wanderers. Tacksamt. Wycombe vann ju dock senast vilket vi är smärtsamt medvetna om då vi missade 13 rätt på stryktipset på just den senast.

Hur som haver, coach Farke har sagt att han inte bryr sig det minsta om hur lagen runt omkring Norwich i tabellen presterar och att man helt enkelt måste fokusera på att säkra tre poäng själva.

På hemmaplan brukar man göra jobbet bra och der i allmänhet ut att trivas. Det är bara Watford som har plockat fler poäng än Norwich på hemmaplan och man har bara förlorat vid ett enda tillfälle denna säsong (Derby i oktober).

Truppen:

Farke har ställt upp samma elva i de två senaste vinsterna och jag ser inte att han ändrar på detta nu.

Möjlig XI: Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis; Skipp, McLean; Buendia, Vrancic, Cantwell; Pukki

Rotherham

Rotherham bjöd på ordentligt motstånd i förlustmatchen mot Bournemouth i onsdags. Coach Paul Warne sa efteråt att man var besvikna att man inte fick med sig poäng. Naturligtvis.

Förlusten var den andra i rad för Rotherham som tidigare bara förlorat en på de sex matcherna dessförinnan.

Rotherham hade det lite kämpigt på bortaplan i inledningen av säsongen. Bara en vinst på de första tio matcherna. Sen dess har man dock gjort bättre ifrån sig då man har tre raka vinster på bortaplan.

Mot Norwich är resultaten dock dystrare. Det har bara blivit en vinst på senaste 18 matcherna.

Truppen:

Rotherham har spelat samma elva i de senaste två matcherna. Den knappa förlusten mot Bournemouth kan dock få Warne att vilja stuva om lite för att få ut något extra.

Kanske får vi se Freddie Lado på topp och kanske får vi se Ryan Giles inta vänsterback positionen.

Möjlig XI: Johansson; Ihiekwe, Wood, Robertson; Harding, Wing, Barlaser, Wiles, Giles; Crooks, LadapoREK

Rotherham har blivit ett bättre lag över de senaste två säsongerna och man är inte alls så dåliga som resultat och tabellplacering ger sken av. Men Norwich är av en annan kaliber då man siktar på att gå upp till Premier League i år. Norwich har vidare den första av tre matcher som på pappret är av det lättare slaget och som kan cementera deras plats i toppen av tabellen. Då känns det som att man går för det. Lägger vi dessutom till den inbördes historiken mellan dessa lag så känns det enkelspårigt. Jag tror att Norwich vinner och för att få upp oddset så spelar vi asiatiskt -1. Pengarna tillbaka vid uddamålsvinst alltså.

--

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera.

Sista andelsköp: Lördag 15:54.

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/1204715

https://spela.svenskaspel.se/s...

https://spela.svenskaspel.se/s...

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
26 feb.
19:30
Odense - Herlev
Metal Ligaen
Spel: Herlev vinner
 
27 feb.
20:00
Melodifestivalen 2021 - deltävling 4
Melodifestivalen
Spel: The Mamas 1-2
 
28 feb.
13:00
IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Svenska Cupen
Spel: båda lagen gör mål & ö 2,5 mål
 
28 feb.
15:00
Oskarshamn AIK - Hammarby IF
Svenska Cupen
Spel: Hammarby ö 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer

Vinnare av Champions League 2020/21 - Odds och favoriter

Champions League 11 februari 2021

Vi lever minst sagt i speciella tider för tillfället och för oss fotbollsfans så har en del förändrats, men mycket är sig dock likt. Champions League rullar på enligt schemat, det ... Läs mer