Speltips Polen - Argentina

Bild från Bildbyrån

Allting ställs på sin spets

Ettan mot tvåan i Grupp C, Polen mot Argentina. En jämn grupp skall avgöras och det är nu allting ställs på sin spets!

Det är troligt att X räcker för att båda lagen skall ta sig vidare från gruppen. De enda resultat som skulle ändra på det är om Saudiarabien vinner, eller om Mexico vinner med 4 eller fler mål i matchen länderna emellan. Jag tror därför att vi kommer få se en avvaktande första halvlek i Polen-Argentina, där man håller fulluppsikt över den andra matchen i gruppen. Man vill inte bjuda på något utan är väldigt nöjda med ett lika resultat tills de att det börjar trilla in mål i andra matchen. 0-0 i halvlek håller jag därför som ett inte allt för otroligt resultat.

Kan det varit proppen ur?

Argentina skall dock gälla som favoriter även om man ännu inte levt upp till mina förväntningar på dem. I matchen mot Mexico började det dock lossna lite i andra halvlek. Då tog man över matchen och fick även utdelning i form av två mål. Kan det ha varit proppen ur? Messi har nu i alla fall gjort mål i båda VM-matcherna för Argentina, och fortsätter vara lagets överlägset bästa målskytt. Det räcker med en halvchans så brukar han peta dit dem, och någon halvchans lär han få även mot Polen.

Jag kombinerar X i halvlek med Messi att göra mål i matchen i ett fräckt spel till hela 6x smeten. Oddset hittar vi hos BET365 och insatsen blir 2/10U

Speltips till VM 2022

  • Lionel Messi att göra mål i matchen + Oavgjort 1:a halvlek

    6.00