Speltips Polen - Turkiet

Bild från Bildbyrån

Målfest på Nationalstadion i Warszawa!

Innan Polen och Turkiet ska spela fotbolls-EM gör de sista absolut sista förberedelser i en vänskapsdrabbning. Ett rätt så öppet möte, både när det kommer till matchvinnaren och antal mål i drabbning.

POLEN

Förbundskaptenen Michal Probierz har fått fart på gänget i rätt tid. Man har 4 raka segrar bakom sig. Sist besegrades Ukraina med 3-1. Då började fixstjärnan Robert Lewandowski (i bild) på bänken dessutom. Sebastian Walukiewicz, Piotr Zielinski och Taras Romanchuk nätade efter en halvtimmes spel. Anfallsvapen har man i massor. Mål ska det bara bli även i nästa drabbning.

TURKIET

Förbundskaptenen Vincenzo Montella lyckades spela mållöst sist mot sitt hemland Italien. Starkt med tanke på att truppen innan dess torskade med tennissiffrorna mot Österrike. Nationen blandar och ger, men brukar göra bra insatser överlag. Att förbättra målskörden inför möten mot Georgien, Portugal och Tjeckien är av högsta prio. För anfallskraft finns i truppen, bland annat i Real Madrid stjärnan Arda Guler.

MITT SPELTIPS

Även om gästerna misslyckades med att hitta nätmaskorna mot italienarna lyckades de skapa mycket sist. Polen är i bättre form och borde klara av att återigen näta i massor. Men kan också återigen släppa in ett och ett annat mål.

Mitt spel landar på att vi får minst 3 mål i matchen.

Oddsjämförelse Polen - Turkiet