Speltips Polen - USA

Bild från Bildbyrån

Överkörning att vänta

Vi vänder oss till Hockey VM i Tjeckien omgång 5 i grupp B och mötet mellan Polen och USA. Polen ligger i nuläget sist i grupp B med 1 inspelad poäng, och jag håller dom som VM:s sämsta lag. USA ligger just nu 3:a i gruppen, med 7 poäng. USA är klasser bättre än Polen och detta är en match som man ska vinna med ett antal mål.

Polen

Polen är som sagt VM:s kanske sämsta lag. Polens mål är att försöka undvika sistaplatsen, som innebär kval för att hänga sig kvar i A VM. Just nu är man 2 poäng bakom Kazakstan, som man möter i sista omgången. Med andra ord är det inte mot USA man ska ta sina poäng, och fokuset ligger nog på den sista matchen. Senaste matchen förlorade man mot Polen med 4-0, och man har som sagt förlorat samtliga matchen hittills. Mot USA kommer man inte ha någon chans och jag tror man få svårt att hålla nere siffrorna.

USA
USA blandar och ger, men har ett mycket bra lag på pappret. Man har förlorat mot Sverige och Slovaken, och slagit Tyskland med 6-1 och nu senast Frankrike med 5-0. Nu väntar ett ännu sämre motstånd i form av Polen och då tror jag det kommer bjudas på många mål.

Speltips

USA kommer vinna denna match, då det skiljer väldigt mycket mellan lagen. Polen har gjort det helt okej hittills, och hållit ner siffrorna hyfsat. Nu tror jag dock att det kan rinna iväg, då USA blir bättre för varje match. Mitt speltips i matchen blir en Bet Builder med USA -4.5 + Polen under 1.5 mål till oddset 1.73 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson


Överkörning att vänta