Powerplay idag » lördag 19 september » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Lördag 19/9

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Lördag 19/9

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel lördag den 19 september.

1. Leksand - Skellefteå 1X2
Leksand tar nya tag efter förra säsongens halvdana insats. Förutsättningarna är tämligen goda. LIF har numera ett lagbygge med en betydligt högre kapacitet. Framför allt på forwardsfronten. Skellefteå - som är en kandidat för tabellens övre halva även den här säsongen - blir ett kraftprov. Inte minst med tanke på lagets fantastiska spetskompetens. Tipset är att LIF krigar till sig minst en poäng i premiären.

2. Frölunda - HV71 1X2
Prestigemöte i Göteborg. En väldigt svårtippad match. Frölunda och HV71 är två lag med guldpotential. Göteborgarna har ett snäppet vassare lag och hemmaplansfördelen betyder - trots att betydelsen minskat under nuvarande omständigheter - en del. Känslan är att Frölunda drar det längsta strået den här gången. Delvis tack vare lagets starka forwardsbesättning.

3. Rögle - Linköping 1X2
Ytterligare en mycket svårtippad match. Rögle var bra i fjol och lär bli vassa även den här säsongen. Linköping har några tunga år bakom sig, men lagbygget är starkare än på länge och LHC besitter en väldigt hög grundkapacitet den här säsongen. RBK ska betraktas som favoriter med god marginal, men känslan är att östgötarna kämpar till sig poäng i Ängelholm den här gången. Till viss del tack vare lagets fina forwardssida.

4. Luleå - Färjestad 12
Två topptippade lag möts. Snacka om en oviss sammandrabbning. Både lagen är starka över hela banan och små marginaler lär avgöra. Tipset utgörs av att Luleå styr upp det här till slut. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

5. Modo - Timrå 12
Prestigemöte i SCA-cupen. Två av de främsta allsvenska lagen drabbar samman. Här finns det enormt mycket skicklighet och spelglädje. Båda lagen har blandat och gett den senaste tiden. Tipset är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

6. CSKA Moskva - Magnitogorsk 1
Match i KHL. CSKA Moskva har inlett seriespelet på ett starkt sätt. Magnitogorsk har också fått en fin inledning på säsongen. CSKA har i grunden ett bättre lag och känslan är att hemmalaget vinner redan under ordinarie speltid.

7. Dinamo Moskva - Jaroslavl 1
Ytterligare en KHL-match. Dinamo Moskva har varit ojämna inledningsvis. Jaroslavl - som inlett starkt - blir ett kraftprov. Gästerna har ett bättre lag och tipset blir en bortavinst.

8. Tampa Bay - Dallas 1
Stanley Cup-finalserien drar igång. En oviss serie på förhand. Tampa Bay känns dock snäppet vassare. Inte minst med tanke på det målvaktsmässiga. Känslan är att hemalaget inleder den här matchserien med en seger.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
30 okt.
19:00
Mora - Almtuna
HockeyAllsvenskan
Spel: Mora vinner inklusive övertid
 
31 okt.
13:30
Sheffield United - Manchester City
Premier League
Spel: Cityvinst & u 4,5 mål i matchen
 
31 okt.
16:00
Burnley - Chelsea
Premier League
Spel: U 3,5 mål & Burnley +1,5 hcp
 
31 okt.
18:00
Växjö - HV71
SHL
Spel: Växjö vinner inkl. övertid och under 6.5 mål
 
1 nov.
14:30
Mjällby - Östersund
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 nov.
14:30
IF Elfsborg - IFK Norrköping
Allsvenskan
Spel: Norrköping +0 asian hcp
 
1 nov.
20:15
Tottenham - Brighton
Premier League
Spel: Tottenham -0.75
 
12 nov.
20:45
Serbien - Skottland
EM-kval
Spel: -0.75 AH Serbien
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Udinese v Milan - 100 kronor tillbaka!

Serie A 30 oktober 2020

SÖNDAG: Zlatans Milan ställs mot Udinese i Serie A på söndag. Vi får se om målproduktionen på vår svensk fortsätter. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj ... Läs mer

Trav på Solvalla med 100 kr gratisspel

Idag är det trav på Solvalla som står på schemat och är du ny kund hos Betfair Spelbörs kan du ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Satsa 100 kr innan loppet startar & få ... Läs mer

Juventus vs Barcelona - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Champions League 28 oktober 2020

Ikväll rullar Champions League vidare och detta med bland annat match mellan Juventus och Barcelona. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 27 oktober 2020

Under lördagen är det en ny omgång av Stryktipset och även denna helg plockar Mattias Folkesson & Anders Limpar ut sina bästa spikar & skrällar. Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Leksand v HV71 - 100 kronor tillbaka!

SHL 26 oktober 2020

TISDAG: SHL-säsongen 2020 rullar vidare och här får vi serverat en fin match med Leksand mot HV71. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj till matchen. Detta ... Läs mer