Powerplay idag » lördag 21 november » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Lördag 21/11

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Lördag 21/11

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel lördag den 21 november.

1. Brynäs - Frölunda 2
Brynäs har hamnat i en djup formsvacka; sex raka förluster talar sitt tydliga språk. Frölunda blir ett rejält kraftprov. Göteborgarna har håvat in fem vinster på de sex senaste bataljerna och vann det senaste mötet lagen emellan. Västkustgänget har å andra sidan blandat och gett i bortaplanssammanhang den här säsongen rent helhetsmässigt. BIF är emellertid inget suveränt hemmalag och Frölunda har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att bortalaget drar det längsta strået. Mycket till följd av målvaktsspelet.

2. Linköping - Luleå 1X2
En väldigt svårtippad match. Linköping - med två raka vinster - är på stark uppgång. Luleå har tre nederlag på de fyra senaste matcherna, men är på rätt väg i och med hemmasegern mot Örebro nu senast. LHC är ett betydligt starkare hemmalag än bortalag och grundkapaciteten är enormt hög. Känslan är att östgötarna krigar till sig minst en poäng.

3. Djurgården - Växjö 1X2
Djurgården jagar revansch efter två förluster på de tre senaste matcherna. Växjö har kommit igång ordentligt - fyra vinster på de fem senaste matcherna imponerar. Dif är dock ett bra hemmalag och har en hög offensiv kapacitet. Känslan är att stockholmarna styr upp det här redan under ordinarie speltid.

4. Skellefteå - Malmö 12
Skellefteå har något bra på gång. Det faktum att SKE har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är obesegrade under ordinarie speltid i dessa matcher talar sitt tydliga språk. Malmö blir en tuff utmaning. Redhawks studsade tillbaka nu senast hemma mot Brynäs och är på rätt väg. Skåningarna vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Malmö är å andra sidan bortasvaga, samtidigt som Skellefteå är ett bra hemmalag. Tipset utgörs av att hemmaplansfördelen avgör den här gången.

5. Färjestad - HV71 1X2
Ovisst värre. Färjestad - som kan ståta med tre vinster på de fyra senaste matcherna - är på stark uppgång. HV71 har haft ett långt uppehåll och är ytterst svårbedömda i det här läget. Grundkapaciteten är dock tämligen hög. Smålänningarna är bortasvaga, samtidigt som FBK är ett ganska bra hemmalag. Värmlänningarna vann dessutom när lagen möttes senast. Känslan är att Färjestad får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

6. Örebro - Oskarshamn 1
Örebro är utan tvivel favoriter under lördagen. ÖHK krigade till sig en poäng nu senast borta mot Luleå efter en stark upphämtning och är obesegrade under ordinarie speltid i fem matcher i rad. Oskarshamn - med fyra raka nederlag i bagaget - är inne i en tuff period. Lägg därtill att Närke-gänget är hemmastarka och vann det senaste mötet lagen emellan. Örebro har dessutom i grunden ett bättre lag. Tipset är att hemmalaget drar det längsta strået. Till viss del med tanke på lagets eminenta offensiva spetskompetens.

7. Ambri - Servette 12
Match i den schweiziska högstaligan. Servette - som har gjort en betydligt bättre säsong än Ambri - är favoriter, men hemmalaget besitter en hög grundkapacitet. Befogat med en halvgardering.

8. Bern - Zug 12
Ytterligare en match i Schweiz. Zug har i grunden ett bättre lag, men hemmaplansfördelen väger tungt. Känslan är att Bern styr upp det här.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
3 dec.
18:55
FC Zorya - Leicester
Europa League
Spel: under 3,5 mål & Leicester ö 3,5 hörnor
 
3 dec.
18:55
Royal Antwerpen - Ludogorets
Spel: Antwerpenvinst & u 4,5 mål i matchen
 
3 dec.
19:00
Luleå - Malmö
SHL
Spel: Luleå -1.5
 
3 dec.
21:00
Nice - Leverkusen
Europa League
Spel: Under 2.5 mål
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 
6 dec.
14:30
IFK Norrköping - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: Norrköping -1,5 asian hcp
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till Tottenham vs Arsenal

Premier League 3 december 2020

Het match i Premier League på söndag när Tottenham och Arsenal ställs mot varandra. Till detta möte kan du som inte är kund hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett ... Läs mer

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer