Powerplay idag » Måndag 18 mars » Analys, Tips & Resultat
Speltips Powerplay » Måndag 18/3

Powerplay idag 18/3 » Tips, Analys & spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel idag måndag den 18 mars.

🔩 Kupongens spik

  • MODO

💥 Kupongens skräll

  • Los Angeles

1. Rögle - HV71 1X2

Den första matchen slutade med en 4-1 seger till HV71 som nu har matchboll på bortaplan mot Rögle. Det var egentligen inget snack i det första mötet och HV71 spelar på en nivå högre än Rögle. Trots detta ska Rögle få ett litet favoritskap på hemmaplan men om de spelar som senast kommer hemmafördelen inte räcka till. Det blir säkert jämnare i denna match och till nuvarande värdering finner jag inget spelvärde. Helgardering.

2. Örebro - Växjö 1X

Örebro stod upp bra i den första matchen där laget tog matchen till förlängning men där det tillslut slutade med en Växjö seger. Det var dock en väldigt jämn match och Örebro ska verkligen inte underskattas. På bortaplan har Växjö varit otroligt dåliga denna säsong och jag tycker faktiskt Örebro ska få favoritskapet på hemmaplan nu. Spelbolagen håller med men svenska folket har streckat Växjö som favoriter och då tycker jag värdet ligger på 1X som spelas.

3. Karlskoga - Västerås 1X2

Otroligt viktig match där det troligtvis kan vara vinna eller försvinna för båda lagen som har två poäng upp till Leksand som förväntas vinna mot Karlskrona. Jag håller dessa två lag som ganska jämna och jag tror inte något av lagen kommer kunna knipa förstaplatsen framför Leksand. På hemmaplan ska Karlskoga få favoritskapet men jag förväntar mig en väldigt tight match och känner mig tryggast med en helgardering.

4. Karlskrona - Leksand 2

Viktigt att väga in motivationen här då Karlskrona inte har något att spela för samtidigt som Leksand har allt att spela för. Det är såklart väldigt svårt att sätta en siffra på hur tungt motivationen väger men jag tror det bara är att spika tvåan här och gå vidare. Karlskrona har sett riktigt bleka ut och har 0-9 på sina två senaste matcher mot sämre motstånd än Leksand som kommer med en ruggig form. Spiktvåa.

5. Modo - Västervik 1

Sista chansen för Modo som måste vinna samtidigt som de måste hoppas på att Leksand tappar poäng mot Karlskrona. Även om Modos chanser att vinna denna serie är väldigt små tror jag inte laget ger upp sålänge möjligheten finns. Gästerna Västervik har förlorat samtliga tre matcher i kvalet och är nu utslagna och har ingenting att spela för. Med det sagt ska ettan vara väldigt bra och även om den lär bli överstreckad så spikas ettan.

6. Tampa Bay - Arizona 1

Tampa Bay har varit överlägsna i NHL denna säsong och jag har svårt att se vilket lag som ska kunna stoppa dem i slutspelet. Nu har de förvisso ingenting att spela för hemma mot Arizona men jag tycker ändå Tampa ska gå in som väldigt stora favoriter vilket de gör i NHL-mått. Tampa har inte hållit igen de senaste omgångarna med fyra raka vinster och jag tror inte de släpper på gasen här. Rak etta.

7. Chicago - Vancouver 1X

Två lag som varit ganska trötta säsongen igenom men där ändå Chicago ska ses som det bättre laget och på hemmaplan mot ett Vancouver som checkat ut ska de gå in som klara favoriter vilket de är. Chicago har visat fin form den senaste perioden och kommer inför denna match med fem raka vinster i ryggen samtidigt som Vancouver gått trögt. 1X ska räcka bra här.

8. Los Angeles - Winnipeg 1X2

Los Angeles har varit klappkassa denna säsong och ligger klart sist i Western Conference och har ingenting att spela för. Nu gästar trean i samma division Winnipeg och gästerna ska få ett klart favoritskap trots bortaplan. Los Angeles kommer med fyra förluster på sina fem senaste matcher samtidigt som Winnipeg har två vinster i ryggen. Jag tror dock Winnipeg kommer vara rejält överstreckade vid spelstopp och vi måste hitta lite skrällar på denna kupong. Helgardering.

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Power Play

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 sep.
19:00
Björklöven - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 5 mål (asian)
 
23 sep.
19:00
BIK Karlskoga - Kristianstad
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 4.5 mål
 
23 sep.
23:30
Monagas - Estudiantes de Merida
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 sep.
20:45
Luton vs Leicester
Ligacupen
Spel: Leicester + Över 2 mål
 
24 sep.
20:45
Portsmouth vs Southampton
Ligacupen
Spel: Southampton
 
26 sep.
19:30
Adler Mannheim - Eisbären Berlin
Ishockey
Spel: Adler Mannheim -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer