Powerplay idag » Onsdag 15 januari » Tips, Förslag & Resultat
Speltips Powerplay » Onsdag 15/1

Powerplay idag 15/1» Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 15 januari.

🔩 Kupongens spik

  • Vita Hästen

💥 Kupongens skräll

  • Södertälje

1. Björklöven - Södertälje 1X2

Det råder inga tvivel om att Löven är HockeyAllsvenskan bästa lag då laget haft en otrolig säsong och kommer med en lika otrolig form inför denna match. På hemmaplan mot SSK ska Löven såklart vara stora favoriter och målskillnaden +68 mot -9 talar sitt tydliga språk. Men ska vi ha någon chans på större utdelning måste vi fälla antingen Löven eller Modo och jag tycker X2 ska med här tillsammans med ettan. Helgardering.

2. Karlskoga - Västerås 1

Det skiljer förvisso endast en placering mellan dessa två lag men jag tycker målskillnaden säger mer där Karlskoga står på +45 mot Västerås på +11. I Nobelhallen är Karlskoga och även om laget kommer med tre raka förluster ska de ha goda chanser till tre pinnar mot ett formsvagt Västerås. Rak etta.

3. Modo - AIK 1

Ligatvåan mot ligajumbon och föga förvånande är favoritskapet gigantiskt här. Modo kommer med en fin form och en fin insats senast som slutade med en 5-0 seger hemma mot Hästen. Raka motsatsen mot AIK vars kräftgång inte verkar kunna sluta. Endast fem vinster denna säsong och -68 i målskillnad är verkligen brutalt. Trots extremt favoritskap har jag svårt att göra annat än att spika ettan.

4. Almtuna - Tingsryd 1X2

Lurig match mellan två lag som jag värderar som relativt jämna även om Tingsryd placerar sig lite bättre till i tabellen. Jag tycker dock Tingsryd haft en del flyt denna säsong och förtjänar lite oflyt nu. Men jag tycker både streck och odds känns rimliga och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

5. Mora - Timrå X2

Mora har haft en tung säsong men verkar nu har hittat rätt med att spela in sina nyförvärv och laget kommer nu med två fina insatser som resulterat i vinster i ryggen. Nu väntar dock en väldigt tuff uppgift när formstarka Timrå kommer på besök. Jag tror gästerna ska ha goda chanser att få med minst en poäng och X2 bör räcka i denna match.

6. Västervik - Karlskrona 1X2

Även här en lurig match där jag tycker tabellen ger en rättvis bild gällande lagen där Karlskrona ska ses som det bättre laget men oddsen ska jämnas ut i.om Västerviks hemmafördel. Omsättningen är för låg för att dra några större slutsatser av streckfördelningen och jag tycker helgardering är det bästa alternativet i denna match.

7. Vita Hästen - Kristianstad 1

Omsättningen har som sagt i skrivande stund inte tagit fart och jag ska inte dra för stora slutsatser av nuvarande streckfördelning. Men jag tror Vita Hästen kan bli understreckade här då många har spikat Löven och Modo och kan därmed måla på lite mer i slutet. Men Vita Hästen ska vara klara favoriter här och kan ettan hålla sig under 60% är det en bra spik.

8. Huddinge - Troja/Ljungby 1 2

Vi avslutar i Allettan södra där en oviss match väntar en Huddinge tar emot Troja/Ljungby. Två väldigt jämna lag där Huddinge ska vara favoriter men det är absolut ingen skräll om gästerna åker hem med tre poäng. Jag tror på en målrik match vilket innebär att chanserna för ett kryss ska minska. Många som säker spelar 1X eller X2 här men jag skippar krysset och spelar 1 2.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
21 jan.
19:00
Rögle - Skellefteå AIK
SHL
Spel: D. Zaar över 0,5 poäng
 
21 jan.
19:00
Fredrikshavn - Aalborg
Metal Ligaen
Spel: Aalborg vinner.
 
21 jan.
20:30
Sheffield United - Manchester City
Premier League
Spel: Sheffield +1,5 asian hcp
 
21 jan.
20:30
Everton - Newcastle
Premier League
Spel: under 2,5 mål
 
21 jan.
20:30
Bournemouth - Brighton
Premier League
Spel: X2 & u 3,5 mål i matchen
 
22 jan.
19:00
Västerås - Tingsryd
HockeyAllsvenskan
Spel: Västerås vinner
 
22 jan.
19:00
Timrå IK - Kristianstads IK
HockeyAllsvenskan
Spel: Timrå -1.5
 
22 jan.
21:15
Manchester United - Burnley
Premier League
Spel: Man Utd-vinst & u 3,5 mål i matchen
 
23 jan.
19:00
Frölunda - Brynäs
SHL
Spel: Frölunda -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2020

EM 2020 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

Förhöjda odds UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer