Powerplay idag » Onsdag 15 januari » Tips, Förslag & Resultat
Speltips Powerplay » Onsdag 15/1

Bild från Bildbyrån

Powerplay idag 15/1» Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 15 januari.

🔩 Kupongens spik

  • Vita Hästen

💥 Kupongens skräll

  • Södertälje

1. Björklöven - Södertälje 1X2

Det råder inga tvivel om att Löven är HockeyAllsvenskan bästa lag då laget haft en otrolig säsong och kommer med en lika otrolig form inför denna match. På hemmaplan mot SSK ska Löven såklart vara stora favoriter och målskillnaden +68 mot -9 talar sitt tydliga språk. Men ska vi ha någon chans på större utdelning måste vi fälla antingen Löven eller Modo och jag tycker X2 ska med här tillsammans med ettan. Helgardering.

2. Karlskoga - Västerås 1

Det skiljer förvisso endast en placering mellan dessa två lag men jag tycker målskillnaden säger mer där Karlskoga står på +45 mot Västerås på +11. I Nobelhallen är Karlskoga och även om laget kommer med tre raka förluster ska de ha goda chanser till tre pinnar mot ett formsvagt Västerås. Rak etta.

3. Modo - AIK 1

Ligatvåan mot ligajumbon och föga förvånande är favoritskapet gigantiskt här. Modo kommer med en fin form och en fin insats senast som slutade med en 5-0 seger hemma mot Hästen. Raka motsatsen mot AIK vars kräftgång inte verkar kunna sluta. Endast fem vinster denna säsong och -68 i målskillnad är verkligen brutalt. Trots extremt favoritskap har jag svårt att göra annat än att spika ettan.

4. Almtuna - Tingsryd 1X2

Lurig match mellan två lag som jag värderar som relativt jämna även om Tingsryd placerar sig lite bättre till i tabellen. Jag tycker dock Tingsryd haft en del flyt denna säsong och förtjänar lite oflyt nu. Men jag tycker både streck och odds känns rimliga och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

5. Mora - Timrå X2

Mora har haft en tung säsong men verkar nu har hittat rätt med att spela in sina nyförvärv och laget kommer nu med två fina insatser som resulterat i vinster i ryggen. Nu väntar dock en väldigt tuff uppgift när formstarka Timrå kommer på besök. Jag tror gästerna ska ha goda chanser att få med minst en poäng och X2 bör räcka i denna match.

6. Västervik - Karlskrona 1X2

Även här en lurig match där jag tycker tabellen ger en rättvis bild gällande lagen där Karlskrona ska ses som det bättre laget men oddsen ska jämnas ut i.om Västerviks hemmafördel. Omsättningen är för låg för att dra några större slutsatser av streckfördelningen och jag tycker helgardering är det bästa alternativet i denna match.

7. Vita Hästen - Kristianstad 1

Omsättningen har som sagt i skrivande stund inte tagit fart och jag ska inte dra för stora slutsatser av nuvarande streckfördelning. Men jag tror Vita Hästen kan bli understreckade här då många har spikat Löven och Modo och kan därmed måla på lite mer i slutet. Men Vita Hästen ska vara klara favoriter här och kan ettan hålla sig under 60% är det en bra spik.

8. Huddinge - Troja/Ljungby 1 2

Vi avslutar i Allettan södra där en oviss match väntar en Huddinge tar emot Troja/Ljungby. Två väldigt jämna lag där Huddinge ska vara favoriter men det är absolut ingen skräll om gästerna åker hem med tre poäng. Jag tror på en målrik match vilket innebär att chanserna för ett kryss ska minska. Många som säker spelar 1X eller X2 här men jag skippar krysset och spelar 1 2.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 juli
04:00
Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal
UFC
Spel: Kamaru Usman vinner på domslut
 
12 juli
14:30
Helsingborg - AIK
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
12 juli
17:30
Mjällby - Häcken
Allsvenskan
Spel: Häcken
 
12 juli
17:30
Tottenham vs Arsenal
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
12 juli
19:30
Parma - Bologna
Serie A
Spel: Parma vinner
 
12 juli
19:30
Cagliari - Lecce
Serie A
Spel: Över 5.5 kort
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

Fotboll 10 juli 2020

Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

Kampanj till Malmö mot Norrköping

Allsvenskan 10 juli 2020

MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

Kampanj till Tottenham v Arsenal!

Premier League 10 juli 2020

SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

Serie A 10 juli 2020

LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer