Powerplay idag » Tisdag 14 januari » Tips, Förslag & Resultat
Speltips Powerplay » Tisdag 14/1

Powerplay idag 14/1» Tips, Analys & Förslag

Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du köpa en andel till detta system. Dessutom erbjuds det system från andra duktiga spelläggare!

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel tisdag den 14 januari.


Kupongens Spik

  • EC KAC Klagenfurt

Kupongens Skräll

  • Lugano

1. Luleå - Frölunda 1X2

Semifinal i CHL där Luleå gick vinnande i den första matchen med 3-2 på bortaplan och Luleå går även in som favoriter här med sin hemmafördel. Jag tycker dock både odds och streckfördelning sitter korrekt och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

2. Mountfield - Djurgården 1X2

Den andra semifinalen i CHL där Mountfield vann den första matchen med 3-1 och får nu även favoritskapet med sin hemmafördel. Jag håller nog ändå Djurgården som det bättre laget men jag köper ändå nuvarande värdering som känns rimlig. Återigen inget större spelvärde och jag målar på med en helgardering.

3. Östersund - Borlänge 1X2

Från CHL till Allettan Norra där ligafemman Östersund tar emot ligatrean Borlänge. Det har dock bara spelats fem matcher så tabellen säger inte särskilt mycket. Lagen möttes för bara någon vecka sedan där Borlänge vann med klara 4-1 men nu går Östersund in som favoriter mycket tack vare sin hemmafördel. Väldigt lurig match där jag inte kan välja sida. Helgardering.

4. Servette - Lugano X2

Vi tar oss till Schweiz där ligatvåan Servette tar emot nionde placerade Lugano och precis som tabellen visar ska Servette gå in som klara favoriter här med sin hemmafördel. Jag tycker dock svenska folket överskattar hemmafavoriterna och jag håller inte med om att Servette ska ha över 75% chans till vinst efter ordinarie tid. Jag tycker värdet ligger på X2 som spelas.

5. ZSC Lions - SCL X2

Även här tycker jag svenska folket överskattar hemmafavoriternas chanser till seger och jag håller inte med om att Lions ska ha över 50% chans till seger efter ordinarie tid. Visst har Lions presterat bättre denna säsong men det är två jämna lag där Lions ska vara favoriter med sin hemmafördel men det bör bli jämnt. X2 spelas återigen.

6. Fehervar - EC KAC Klagenfurt 2

Vi tar oss till Österrike där jag tycker vi har kupongens bästa spik i form av EC KAC Klagenfurt som sk aha väldigt goda chanser till seger borta mot Fehervar. Det är klasskillnad mellan lagen vilket målskillnaden tydligt visar där Fehervar står på -27 mot Klagenfurt på +35. Tvåan till under 50% är riktigt fin.

7. Salzburg - Graz 1

Serieledarna Salzburg tar emot mittenlaget EC Graz och här ska hemmalaget gå in som väldigt stora favoriter vilket de gör både sett till streck och odds. Jag kan inte se en annan matchbild än full dominans från hemmalaget och trots pressade priser kliver jag in på den raka ettan.

8. Bolzano - Linz 1

Det skiljer endast två poäng mellan dessa lag efter 36 omgångar och dessa två lag måste ses som jämna precis som tabellen visar. Även formen är liknande för båda lagen men det är Bolzano som ska vara favoriter med sin hemmafördel. Inget supervärde och det är inte fel att gardera här men håller sig ettan under 45% tycker jag det är en okej spik.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida. Där kan du läsa mer om spelläggare och hur det fungerar att spela tillsammans.

Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna.


Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
21 jan.
19:00
Rögle - Skellefteå AIK
SHL
Spel: D. Zaar över 0,5 poäng
 
21 jan.
19:00
Fredrikshavn - Aalborg
Metal Ligaen
Spel: Aalborg vinner.
 
21 jan.
20:30
Sheffield United - Manchester City
Premier League
Spel: Sheffield +1,5 asian hcp
 
21 jan.
20:30
Everton - Newcastle
Premier League
Spel: under 2,5 mål
 
21 jan.
20:30
Bournemouth - Brighton
Premier League
Spel: X2 & u 3,5 mål i matchen
 
22 jan.
19:00
Västerås - Tingsryd
HockeyAllsvenskan
Spel: Västerås vinner
 
22 jan.
19:00
Timrå IK - Kristianstads IK
HockeyAllsvenskan
Spel: Timrå -1.5
 
22 jan.
21:15
Manchester United - Burnley
Premier League
Spel: Man Utd-vinst & u 3,5 mål i matchen
 
23 jan.
19:00
Frölunda - Brynäs
SHL
Spel: Frölunda -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2020

EM 2020 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

Förhöjda odds UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer