Powerplay idag » Tisdag 14 januari » Tips, Förslag & Resultat
Speltips Powerplay » Tisdag 14/1

Bild från Bildbyrån

Powerplay idag 14/1» Tips, Analys & Förslag

Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du köpa en andel till detta system. Dessutom erbjuds det system från andra duktiga spelläggare!

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel tisdag den 14 januari.


Kupongens Spik

  • EC KAC Klagenfurt

Kupongens Skräll

  • Lugano

1. Luleå - Frölunda 1X2

Semifinal i CHL där Luleå gick vinnande i den första matchen med 3-2 på bortaplan och Luleå går även in som favoriter här med sin hemmafördel. Jag tycker dock både odds och streckfördelning sitter korrekt och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

2. Mountfield - Djurgården 1X2

Den andra semifinalen i CHL där Mountfield vann den första matchen med 3-1 och får nu även favoritskapet med sin hemmafördel. Jag håller nog ändå Djurgården som det bättre laget men jag köper ändå nuvarande värdering som känns rimlig. Återigen inget större spelvärde och jag målar på med en helgardering.

3. Östersund - Borlänge 1X2

Från CHL till Allettan Norra där ligafemman Östersund tar emot ligatrean Borlänge. Det har dock bara spelats fem matcher så tabellen säger inte särskilt mycket. Lagen möttes för bara någon vecka sedan där Borlänge vann med klara 4-1 men nu går Östersund in som favoriter mycket tack vare sin hemmafördel. Väldigt lurig match där jag inte kan välja sida. Helgardering.

4. Servette - Lugano X2

Vi tar oss till Schweiz där ligatvåan Servette tar emot nionde placerade Lugano och precis som tabellen visar ska Servette gå in som klara favoriter här med sin hemmafördel. Jag tycker dock svenska folket överskattar hemmafavoriterna och jag håller inte med om att Servette ska ha över 75% chans till vinst efter ordinarie tid. Jag tycker värdet ligger på X2 som spelas.

5. ZSC Lions - SCL X2

Även här tycker jag svenska folket överskattar hemmafavoriternas chanser till seger och jag håller inte med om att Lions ska ha över 50% chans till seger efter ordinarie tid. Visst har Lions presterat bättre denna säsong men det är två jämna lag där Lions ska vara favoriter med sin hemmafördel men det bör bli jämnt. X2 spelas återigen.

6. Fehervar - EC KAC Klagenfurt 2

Vi tar oss till Österrike där jag tycker vi har kupongens bästa spik i form av EC KAC Klagenfurt som sk aha väldigt goda chanser till seger borta mot Fehervar. Det är klasskillnad mellan lagen vilket målskillnaden tydligt visar där Fehervar står på -27 mot Klagenfurt på +35. Tvåan till under 50% är riktigt fin.

7. Salzburg - Graz 1

Serieledarna Salzburg tar emot mittenlaget EC Graz och här ska hemmalaget gå in som väldigt stora favoriter vilket de gör både sett till streck och odds. Jag kan inte se en annan matchbild än full dominans från hemmalaget och trots pressade priser kliver jag in på den raka ettan.

8. Bolzano - Linz 1

Det skiljer endast två poäng mellan dessa lag efter 36 omgångar och dessa två lag måste ses som jämna precis som tabellen visar. Även formen är liknande för båda lagen men det är Bolzano som ska vara favoriter med sin hemmafördel. Inget supervärde och det är inte fel att gardera här men håller sig ettan under 45% tycker jag det är en okej spik.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida. Där kan du läsa mer om spelläggare och hur det fungerar att spela tillsammans.

Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna.


Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 aug.
19:00
Djurgården - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Under 2,5 mål
 
12 aug.
23:30
Colorado Avalanche - Arizona Coyotes
NHL
Spel: Colorado vinner
 
13 aug.
02:00
Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens
NHL
Spel: Philadelphia Flyers vinner
 
13 aug.
19:00
IK Sirius - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: 1 & ö 1,5 mål i matchen
 
13 aug.
19:00
IFK Norrköping - Hammarby IF
Allsvenskan
Spel: BLGM & Peking ö 4,5 hörnor
 
13 aug.
21:00
RB Leipzig - Atletico Madrid
Champions League
Spel: X2 & u 3,5 mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipset Duellen - Semifinal 2

6 augusti 2020

Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 ... Läs mer

Riskfritt spel till Djurgården vs Hammarby

Allsvenskan 6 augusti 2020

SÖNDAG, 9 AUGUSTI: I helgen är det derby i Allsvenskan mellan Djurgården & Hammarby. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Riskfritt spel till Man City vs Real Madrid

Champions League 6 augusti 2020

FREDAG, 7 AUGUSTI: Testa på spelbörsen hos Betfair genom att ta del av ett riskfritt spel till matchen mellan Manchester City och Real Madrid. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.31)

30 juli 2020

Till lördagens omgång av Stryktipset har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat ut både spikar och skrällar som kan vara bra att ha koll på. Läs mer