Powerplay idag » Tisdag 3 december » Tips, Förslag & Resultat
Speltips Powerplay » Tisdag 3/12

Powerplay idag 3/12 » Tips, Analys & Förslag

NYHET - Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du köpa en andel till detta system. Dessutom erbjuds det system från andra duktiga spelläggare!

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel tisdag den 3 december.

🔩 Kupongens spik

  • Stavanger

💥 Kupongens skräll

  • Biel

1. Frölunda - Biel 1X2

Kvartsfinal i CHL och Frölunda ska gå in som stora favoriter hemma mot Biel från Schweiz. Biel är förvisso ett topplag i Schweiz med fin form de senaste veckorna men på pappret är det klasskillnad här och en tung hemmafördel. Men Frölunda kommer garanterat bli överstreckade och värdet kommer att ligga på X2. Jag tar med alla tecken och helgarderar.

2. Djurgården - Munchen 1X2

Liknande situation här som i matchen ovan där Djurgården ska få ett ganska klart favoritskap då jag håller DIF som det det bättre laget och en tung hemmafördel. Men skillnaden mellan dessa två lag är inte lika stor och München ska absolut kunna störa här mot ett troligtvis överstreckat Djurgården. Jag målar återigen på med en helgardering.

3. Lausanne - Luleå 1X

Även här ska vårt svenska lag Luleå ses som det bättre laget men i.om att det är på bortaplan i Schweiz så ska det vara relativt jämna odds. En inte helt vild gissning är att Luleå kommer bli överstreckade i denna match och värdet lär ligga på 1X som jag spelar.

4. Mountfield - Zug 1X

Den sista kvartsfinalen i CHL utan något lag från Sverige utan det är Mountfield från Tjeckien som tar emot Zug från Schweiz. Lagen har inte spelat mot varandra tidigare men på pappret ska Zug kanske ses som något vassare. Men återigen måste man väga hemmafördelen tungt och jag tror faktiskt på hemmalaget här mer än vad både spelbolagen och svenska folket gör. 1X spelas.

5. Vita Hästen - Timrå 2

Vi lämnar CHL och tar oss till HockeyAllsvenskan där ligasexan Vita Hästen tar emot ligafyran Timrå. Båda lagen kommer med ganska fin form där Hästen vunnit fyra av sina fem senaste och Timrå tre av sina fem senaste. Jag håller dock Timrå som det klart bättre laget här och tycker svenska folket värderar hemmafördelen för tungt i denna match. Jag kliver på den raka tvåan.

6. Davos - SCL 1

Vi tar oss till Schweiz där ligatrean Davos tar emot sjuan SCL Tigers och här gillar jag verkligen ettan. I skrivande stund är omsättningen förvisso låg och det gäller att hålla koll så inte Davos blir överstreckade här. Men Davos kommer med fyra vinster på sina fem senaste och ska ha goda chanser mot ett Tigers som endast vunnit en av sina fem senaste matcher. Jag utgår från ettan.

7. Fribourg - Lugano 1X2

Det skiljer endast två placeringar och fyra poäng mellan dessa lag till Fribourgs fördel som dessutom spelat två matcher mindre. Fribourg ska ses som ett något bättre lag och självklart vara favoriter på hemmaplan. Men jag tycker värderingen sitter korrekt och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

8. Frisk Asker - Stavanger 2

Vi avslutar i Norge där ligafemman Frisk Asker tar emot serieledarna och överlägsna Stavanger som endast förlorat en match efter ordinarie tid denna säsong. Stavanger är på en egen nivå denna säsong och trots bortaplan ska de få ett klart favoritskap och jag gillar tvåan här som spikas.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

NYHET - Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida. Där kan du läsa mer om spelläggare och hur det fungerar att spela tillsammans.

Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna.

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
15 dec.
15:00
Manchester United vs Everton
Premier League
Spel: Manchester United
 
15 dec.
15:00
Wolverhampton vs Tottenham
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
15 dec.
18:00
Schalke - Eintracht Frankfurt
Bundesliga
Spel: Över 2,5 mål
 
17 dec.
19:00
Djurgårdens IF - Brynäs IF
SHL
Spel: DIF -1.5
 
17 dec.
19:00
IK Oskarshamn - Rögle BK
SHL
Spel: Rögle -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Förhöjda odds Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer