Powerplay idag » torsdag 1 april » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Torsdag 1/4

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Torsdag 1/4

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel torsdag den 1 april.

Torsdagens Powerplay innehåller en högintressant match i SHL mellan Brynäs och Färjestad. Lyckas Gävle-gänget ta minst en poäng och därmed undvika att - i praktiken - bli avsågade i kampen om att undvika kvalspel? Kupongen innehåller i övrigt ett antal spännande utländska matcher.

⏰ Spelstopp: 17:59

1. Brynäs - Färjestad 1X2
En väldigt oviss match. Brynäs läge är ytterst prekärt efter nederlaget hemma mot Växjö. Faktum är att Gävle-gänget måste ta minst en poäng för att inte - i praktiken - vara körda i jakten på att undvika kvalspel. Färjestad blir en tuff uppgift. Inte minst med tanke på att FBK i grunden har ett bättre lag. Värmlänningarna har dock blandat och gett på sistone. Lägg därtill att Brynäs har 2-1 i inbördes möten. Känslan är att BIF krigar till sig minst en poäng, trots att Färjestad är ett bra bortalag.

2. Bolzano - Vienna 1
Match i Alpligans slutspel. Bolzano är favoriter. Inte minst med tanke på att laget har plusstatistik i inbördes möten den här säsongen. Hemmaplansfördelen betyder också mycket. Här känns det vettigt med en spik.

3. EC KAZ - Salzburg 1X
Ytterligare en match i samma slutspel. EZ KAZ har vunnit de senaste mötena lagen emellan. Hemmalaget har i grunden ett betydligt bättre spelarmaterial. Här lär det åtminstone inte bli någon förlust redan under ordinarie speltid.

4. Lausanne - Servette 12
Sammandrabbning i den schweiziska högstaligan. Lausanne har gjort en bättre säsong än Servette så här långt. Bortalaget besitter dock en hög högstanivå. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

5. Davos - ZSC Lions 1X2
Ännu en tillställning i Schweiz. Davos drar vinning av hemmaplansfördelen, men ZCS Lions har ett bättre spelarmaterial. Bortalaget är dessutom obesegrade mot Davos den här säsongen. Hemmagänget har dock mycket potential och här är det befogat med en helgardering.

6. Zug - Fribourg 1
Kupongens tredje sammandrabbning i Schweiz. Zug kan ståta med 3-0 i inbördes möten och det ska mycket till för att hemmagänget ska förlora den här bataljen. Spik!

7. Köln - Ingolstad 1X
Match i den tyska högstaligan. Köln drar vinning av hemmaplansfördelen, men Ingolstad har ett bättre lag. Bortalaget har gjort en bättre säsong än Köln hittills. Köln är dock ett lag med en grym kapacitet och här är känslan att hemmalaget får med sig minst en poäng.

8. Düsseldorfer - Schwenninger Wild Wings 1X2
Ytterligare en match i Tyskland. Düsseldorfer har förvisso blandat och gett den senaste tiden, samtidigt som Schwenninger Wild Wings vann det senaste mötet lagen emellan. Hemmalaget har dock ett riktigt bra lag och det här är en match som kan sluta precis hur som helst, trots att bortalaget är formstarka. Helgardering!

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 apr.
19:00
Leksand - Örebro
SHL
Spel: Örebro över 2.5 mål inkl. övertid
 
13 apr.
19:00
Färjestad - Växjö
SHL
Spel: Växjö vinner inklusive övertid
 
13 apr.
21:00
Chelsea - Porto / PSG - Bayern München
Champions League
Spel: Över 2 mål / PSG eller Bayern vinner
 
14 apr.
01:30
Toronto Maple Leafs - Calgary Flames
NHL
Spel: Toronto Maple Leafs FT
 
17 apr.
15:00
Hammarby - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Hammarby -1 asian hcp
 
15 maj
15:00
Vinnare SHL 2021
Ishockey
Spel: Rögle vinner SM-guld
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021

Allsvenskan 8 april 2021

Det är dags för Allsvensk premiär och, förutom matcherna, är det förstås intressant att spana in profiler och framtida stjärnor. Något som alltid är hett att diskutera innan en ... Läs mer

Vilka vinner Allsvenskan 2021?

Allsvenskan 8 april 2021

Det har blivit dags för premiär i Allsvenskan 2021 och lagen är rustade till tänderna att ge sig på den nya säsongen. Spelbolagen har förstås även de sina favoriter klara och ... Läs mer