Powerplay idag » onsdag 25 november » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 25/11

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 25/11

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel torsdag den 9 januari.

1. Västerås - AIK 12
Västerås jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Möjligheterna är goda. AIK har tre raka nederlag och VIK har gjort en mycket bättre säsong än stockholmarna så här långt. Lägg därtill att Västerås är ett bra hemmalag, samtidigt som AIK är ett av HockeyAllsvenskans sämsta lag i bortaplanssammanhang. Tipset är att västmanlänningarna drar det längsta strået. Mycket tack vare målvaktsspelet.

2. Björklöven - Bik Karlskoga 1
En väldigt oviss sammandrabbning. Djurgården har varit ojämna i SHL-sammanhang den senaste tiden. HV71 föll förvisso nu senast, men det var hemma mot namnkunniga Frölunda och smålänningarna har två vinster på de tre senaste matcherna. HV71 vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Dif har å andra sidan betvingat Jönköpingsgänget tidigare den här säsongen och är hemmastarka. Tipset är att stockholmarna styr upp det här, HV71:s bortaplansstyrka till trots.

3. Modo - Väsby 1
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Modo har visat prov på en hög högstanivå den här säsongen, men varit grymt ojämna och är på nedgång till följd av storförlusten borta mot Vita Hästen nu senast. Väsby blir en tuff utmaning. Nykomlingarna kan ståta med två raka trepoängare och är obesegrade under ordinarie speltid i tre bataljer i följd. Öviksgänget vann dock det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre lag. Känslan är att Modo styr upp det här.

4. Kristianstad - Almtuna 1X2
En väldigt svårtippad sammandrabbning. Kristianstad är inne i en tuff period (tre förluster i följd). Almtuna är på uppgång i och med hemmavinsten mot Bik Karlskoga, men har blandat och gett den senaste tiden. KIK är hemmasvaga, medan Uppsala-gänget inte direkt är något superlag i bortaplanssammanhang. Det är upplagt för en rysare och tipset är att matchen inte avgörs under ordinarie speltid.

5. Vita Hästen - Tingsryd 1X2
Vita Hästen har prickat in kanonformen; nio poäng på de fyra senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Tingsryd blir ett kraftprov. Taif kan ståta med två vinster på de tre senaste matcherna och vann det senaste mötet lagen emellan. Känslan är att östgötarna drar det längsta strået. Mycket med tanke på lagets starka offensiv.

6. Nybro - Vimmerby 1X2
Sexpoängsmatch i AllEttan-jakten i Hockeyettan Södra. En väldigt oviss batalj. Nybro har blandat och gett den senaste tiden. Vimmerby har också varit rätt så ojämna på sistone. Vikings vann det senaste mötet lagen emellan och är ett bra hemmalag. VH är å andra sidan bortastarka och har en tämligen hög kapacitet. Här är det värt att offra en helgardering.

7. HC Dalen - Lindlöven 1X
Toppmatch i Hockeyettan Västra. Serieledande HC Dalen är favoriter. Jönköpingsgänget kan ståta med två vinster i följd och har inte tappat en enda poäng i hemmaplanssammanhang. Lindlöven har två vinster på de tre senaste matcherna och är bra på bortais. HC Dalen har emellertid i grunden ett bättre spelarmaterial, vann det senaste mötet lagen emellan och lär ta minst en poäng i den här sammandrabbningen.

8. Hudiksvall - Visby/Roma 12
Sexpoängsbatalj i toppstriden i Hockeyettan Östra. Hudiksvall - med tre raka segrar i bagaget - är inne i en bra period. Visby/Roma - som kan stoltsera med fem vinster i följd - är också formstarka. Visby vann när lagen möttes senast och är ett bra bortalag, men Hudiksvall är hemmastarka. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
26 feb.
19:30
Odense - Herlev
Metal Ligaen
Spel: Herlev vinner
 
27 feb.
20:00
Melodifestivalen 2021 - deltävling 4
Melodifestivalen
Spel: The Mamas 1-2
 
28 feb.
13:00
IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Svenska Cupen
Spel: båda lagen gör mål & ö 2,5 mål
 
28 feb.
15:00
Oskarshamn AIK - Hammarby IF
Svenska Cupen
Spel: Hammarby ö 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer