Speltips Preston - Hull

Bild från Bildbyrån

Ryggarken om Preston vs Hull

Preston

Preston hamnade på 13:e plats förra säsongen, 11 poäng från den säkra zonen. Frekventa nederlag var huvudorsaken till att de hamnade på en plats utanför tabellens säkra zon i slutet av säsongen.

Preston har under försäsongen spelar mot några starka klubbar som Leicester, Hearts etc. och de har lyckats försegla positiva resultat i de flesta av dessa. Deras offensiva och defensiva laguppsättning levererade imponerande prestationer under försäsongsmatcherna.

Preston har även en anständig hemmaform för närvarande. De vann fyra av de senaste fem hemmamatcherna genom att göra mål i en imponerande takt. Deras enda nederlag under de senaste fem var mot Leicester.


Hull

Samtidigt hade Hull en trisst form under den gångna mästerskapssäsongen. Som ett resultat hamnade de på 19:e plats i tabellen. Man förlorade en hel matcher på resande fot, 11 stycken närmare bestämt. De lyckades bara nätt och jämnt att undvika nedflyttningsplatsen, vilket är det enda positiva vi kan påpeka efter deras prestationer under den gångna säsongen.

Hull City mötte under försäsongen lag som Peterborough, Leicester City, Fenerbahce etc där man lyckades notera en del positiva resultat. Men de har inte en anständig form på resande fot för närvarande. Hull förlorade fyra av de senaste fem bortamatcherna. Deras (ibland) för offensiva laguppställning läckte två eller fler mål i vart och ett av dessa fyra matcher.H2H

På de senaste 10 inbördes matcherna har Preston vunnit fem, spelat oavgjort två och förlorat tre. Båda lagen har gjort mål i sju av dessa senaste 10 matcherna. Senast blev det 2-1-vinst för Preston.REK

Båda lagen har gjort mål i fem av Prestons senaste sex hemmamästerskapsmatcher och i de allra flesta av de senaste head-to-head mötena mellan klubbarna, så det ser ut att vara en säker utgångspunkt för vårt bett. Tror det blir en ganska intetsägande tillställning tillika tidig säsongsmatch. Preston var ett av de mer direkta lagen i ligan förra säsongen och har fart framåt, så nyckeln till att de vinner här kommer att vara hur Hulls försvarare klarar av att försvara sig eller om deras mittfältare kan få tillräckligt med möjligheter för att straffa värdarna.

Mitt spel blir att båda lag gör mål till 1.83 hos bethard. 5u.