Speltips QPR - Hull

Bild från Bildbyrån

Har frälsaren kommit för QPR?

Marti Cifuentes lämnade Hammarby för att ta över krislaget QPR i Championship och med två raka vinster kanske det vänt? Sen han tog över i början på November har QPR bara förlorat en match på fem matcher och har nu vunnit två raka tävlingsmatcher, något som inte hänt sedan April.

SpelTorsten om QPR - Hull

QPR öppnade säsong uselt men har med de två senaste vinsterna börjat knappa in på Huddersfield ovanför kvalstrecket. Det är fortfarande fyra poäng upp men för första gången på länge vågar QPR fansen att hoppas på mirakel och det är Sverige bekantingen Marti Cifuentes som ska bli frälsaren. Något oväntat så lämnade han Hammarby i slutet av säsongen för att testa karriären i England efter några år i Danmark, Norge & Sverige ska han alltså försöka rädda den klassiska klubben från fiasko.

Hull går riktigt bra den här säsongen och ligger på kvalplats upp till Premier League. Det är Framförallt unga duon Jaden Philogene (6 mål & 5 assist) & Liam Delap (5 mål & 1 assist) som levererat tillsammans med Aaron Connolly som gjort fem mål från bänken denna säsongen. Den unga trion står för över hälften av Hulls mål denna säsongen och spelare som QPR får se upp med.

SPELTIPS

Jag har valt att spela båda lagen gör mål i detta möte ett spel jag inte hade rört för några veckor sedan men med hur jag sett Cifuentes styrt upp krislaget QPR med ett anfallsglatt Hull så känns spelet givet.

Lägg spelet hos Coolbet

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 9 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

⭐️ JACKPOT 14 MILJONER ⭐️