Speltips Rayo Vallecano - Granada

Bild från Bildbyrån

Rayo tar chansen!

Dags för La Liga där Rayo Vallecano gästas utav nästjumbon Granada.


RAYO

Rayo gjorde det bra senast och tog en välbehövlig poäng mot Valencia borta där matchen slutade mållös. Man spelade taktiskt och släppte inte till många chanser under 90 min. Ännu är inte kontraktet i hamn och man behöver några poäng till för att vara på den säkra sidan.

Underifrån jagas man av Cadiz som ligger under nedflyttningsstrecket och det skiljer 6 poäng mellan dom med 3 omgångar kvar att spela. Man har inga nya skador sen sist och kan ställa en stark elva på benen mot ett Granada inte har mycket att spela om.

GRANADA

Det blev en kort sejour för nykomlingen Granada i finrummet och det är redan klart att man får ta hissen ner till La Liga 2 och börja om från början. Man har endast tagit fyra segrar på 35 spelade matcher och dessa har tagits på hemmaplan.

På resande fot är man sämst i hela La Liga och endast lyckats ta tre poäng på 17 matcher. Alldeles för svagt för att kunna hålla sig kvar i La Liga. Truppen håller inte heller någon vidare klass och värvningarna har lyst med sin frånvaro. Nu har man bara äran att spela för och det blir ingen lätt uppgift mot ett motiverat Rayo.

ANALYS

Kanske ingen höjdarmatch som står på menyn, men viktiga poäng står på spel speciellt för hemmalaget Rayo Vallecano som ännu inte säkrat nytt kontrakt. En seger mot nästjumbon Granada så är nog saken klar. Hemma på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid så är man bra och fällt större lag än vad man möter här. Truppen är för bra för att harva i botten och jag tror man kör över Granada här. Granada på resande fot är inte bra och att man ska överraska här har jag mycket svårt att se efter vad de har presterat under hela säsongen. En rak seger på hemmalaget ger lite för lågt men tänker köra ett spelbygge för att få upp oddset som bör hitta hem.

SPELTIPS

  • Rayo vinner & Rayo över 3.5 hörnor i matchen spelas på X3000 till 2.07.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Oddsjämförelse: Rayo Vallecano -Granada