Speltips Real Betis - Rangers

Bild från Bildbyrån

En rysare att vänta i Spanien denna torsdag

Real Betis missade att säkra avancemang förra omgången då man förlorade 1-0 borta mot Sparta Prag men får nu chansen på hemmaplan. En poäng är det som krävs och hemma är de riktigt starka.

SpelTorsten om Real Betis - Rangers

Real Betis går bra både i ligan och Europaspel men kan alltså åka ur Europa League vid förlust, något jag absolut inte tror att de gör då det är ett riktigt bra hemmalag. På Estadio Benuti Villamarin hemma i Sevilla är de inte ofta de förlorar och det räcker med oavgjort för att ta sig vidare. I La Liga nosar man på Europaplatser och ligger på en sjunde plats och det är hemma man tar de flesta poäng.

Rangers dominerar skotts fotboll tillsammans med Celtic och det är hemma i Glasgow man tagit sina poäng i detta Europa äventyr. Nu krävs det nästan vinst för skottarna beroende på hur det går i den andra gruppspelsmatchen mellan Sparta Prag & Aris men räknar med en tuff och intensiv match. Gruppen är jämn där Betis leder på nio poäng, Rangers ligger tvåa på åtta poäng och Sparta Prag står på sju poäng. 

Ettan & Tvåan i gruppen går vidare i Europa League och trean kommer in i Conference League slutspelet. Vinner Aris mot Sparta Prague kan de få fortsätta spela Europa så det är mycket på spel för alla lag i denna grupp.

SPELTIPS

Jag har valt att syna korten i denna match. Det är mycket på spel i Sevilla och alla lag kan få fortsätta spela någon form av spel i Europa efter nyår. Jag kliver in på över 4.5 kort i denna match då det finns alla förutsättningar i världen att det ska kunna bli grinigt eller maskande.

Lägg spelet hos LeoVegas

ANDELAR MED SPELTORSTEN

EUROPATIPTSET ONSDAG 13 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten