Speltips Rennes - Lens

Bild från Bildbyrån

Viktiga poäng står på spel!

Vi ska till Ligue 1 och Roazhon Park där Rennes gästas utav Lens.


RENNES

Rennes är med i racet om Europaplatserna med två omgångar kvar att spela då man ligger 8:a just nu på 45 poäng. Det är Lens som har den sista platsen och ligger 6:a på 49 poäng. Så viktig match för Rennes här som måste gå för seger.

Man har vunnit två av de tre senaste matcherna, men åkte på en överraskande förlust näst senast mot Brest hemma med 4-5 i en helt galen match. Truppen är en av de bättre i ligan och borde prestera bättre än vad man gjort hittills. Hemma på Roazhon Park har man tagit sina flesta poäng och är svåra att tas med.

LENS

Lens innehar just nu sista Europaplatsen och sitter i förarsätet. Men det är tight bakom då både Rennes och Lyon är hack i hälen på dom. Senast slog man Lorient hemma med 2-0 och gjorde det som krävdes. Tycker ändå inte man imponerade spelmässigt trots det var nästjumbon man tog sig an.

Truppen anser jag är mycket svagare än tidigare säsonger då man har gjort sig av med en hel del viktiga kuggar och det har märkts på prestationerna den här säsongen. Tycker man saknar det där lilla extra och jag tror det blir en jobbig kväll för Frank Haises manskap på Roazhon Park.

ANALYS

Mycket står på spel i kampen kring Europaplatserna där just nu Lens sitter i förarsätet. Rennes måste vinna här då man ligger fyra poäng efter med två omgångar kvar att spela. Hemma på Roazhon Park är man svåra att tas med och jag tror inte man förlorar den här matchen. Möjligt att matchen slutar oavgjort då Lens är nog nöjda med en pinne. Men tycker Rennes trupp är lite bättre på pappret än Lens. Med namn som Kalimuendo, Gouiri, Terrier, Blas och slitvargen Bourigeaud så har man ett ruskigt bra lag och tycker det är klar fördel hemmalaget i det här mötet. Därför kör jag ett spel på Rennes draw no bet. Innebär att vid oavgjort så får vi pengarna tillbaka och vid seger för Rennes så blir det vinst på spelet.

SPELTIPS

  • Rennes DNB spelas på Expekt till 1.87.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Oddsjämförelse: Rennes -Lens