Bild från Bildbyrån

Vi fortsätter med speltips på Rotherham

Att Championship har blivit min nya guldgruva kan ingen missat. Det har gått riktigt bra så långt och varför bryta ett fungerande koncept. Även denna vecka så har jag alltså ett fint spel när Rotherham spelar och denna gång är det Norwich som är motståndet.

SpelTorsten om Rotherham - Norwich

Rotherham gjorde en helt okey säsong som nykomlingar förra säsongen och klarade sig kvar med sex poängs marginal. Denna säsong har varit en ordentlig mardröm och står på en poäng efter fyra matcher. Det var dessutom en match de hade en 2-0 ledning mot Blackburn som de tappade efter att de tog rött kort i början av andra halvlek och Blackburn svarade med två snabba mål 25 minuter senare av Szmodics. Senast blev det hela 6-1 borta mot Stoke och det kommer bli en lång och svettig säsong för Rotherham.

Norwich har verkligen rykt upp sig från förra säsongens fiasko om vi får kalla den det och står på 10 poäng efter fyra spelade omgångar och har sett riktigt bra ut. De är nu på en 13 matcher lång svit utan förlust (liga, cuper och träningsmatcher inräknade). Norwich har på de fyra matcher i ligan mäktat på hela 13 mål och ser starka ut och ska vara med och slåss om Premier League platserna i år.

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Här testar jag en högoddsare då jag ser att andra bra spel som Norwich vinst, båda lagen gör mål och Norwich över 1.5 mål har gått ner senaste dagarna. Så varför inte slå ihop alla spelen och köra en riktigt fräckis?

Mitt spel blir alltså att Norwich vinner och båda lagen gör mål och rent statistiskt känns den riktigt bra.

Alla deras inbördes när Rotherham varit hemmalag har båda lagen gjort mål och fyra av de senaste har båda lagen gjort mål och Norwich varit det vinnande laget.

Lägger vi dessutom till att Rotherham släppt in 10 mål på fyra matcher samtidigt som Norwich gjort 13 på fyra känns det ännu bättre.

Det blir ingen större insats på detta spel men ser ändå värde på det så kliver in med 3/10U och spelet hittas på Coolbet.

Lägg spelet hos Coolbet