Speltips SJK - Lilleström

Bild från Bildbyrån

Trevlig svängom att vänta!

Finska SJK tar ikväll emot norska Lilleström i kvalet till Conference League. En match där favoritskapet förpassats till norrmännen. Jag lägger dock min insats på över 2.5 mål i matchen till 2.10 gånger degen på Betfair.

SJK

SJK är mitt uppe i sin säsong där man ligger på den nedre halvan av tabellen. Laget har på sistone visat upp en målrik sida där mål faller i båda ändar. Lagets fyra senaste hemmamatcher har haft minst fyra mål vardera. Det är riktigt fin statistik att luta sig mot. Ikväll måste man trots det svåra motståndet försöka gå för seger och mål. Laget är medvetet att ett bra resultat hemma är grunden till avancemang. Jag tänker mig även att SJK, som inte hållit nollan på nio raka matcher, bör vara varse om att det blir svårt att hålla nollan mot Lilleström vilket bör innebära ett mer öppet spel.

Lilleström

Det norska laget Lilleström har hittills överträffat alla förväntningar och ligger på en delad förstaplats i den inhemska ligan Eliteserien. Det är ett offensivt balanserat lag som inte byter taktik oavsett motstånd eller spelplats. Ett kvitto på det är att man är det bästa bortalaget i ligan där 16 av lagets 29 mål gjorts denna säsong. Kikar vi ännu närmare på Lilleströms bortastatistik så hittar vi att tolv av de tretton senaste bortamatcherna haft minst tre mål. Den avvikande matchen slutade 1-1. Det mesta tyder på att de ikväll fortsätter på det spåret och att vi åter får se en målrik tillställning. Lycka till!