Speltips Sparta Praha - Real Betis

Bild från Bildbyrån

Real Betis säkrar avancemang vid poäng här

Det är ingen lätt match för baskerna att åka och ta poäng i Prag när hemmalaget måste få med sig tre poäng för att ha chans för avancemang. Även om Real Betis är i bra form och inte förlorat sedan september så är de ett bättre lag men bortamatcher i Europa är inte lätt och kommer även på detta spel kliva på kortmarknaden.

SpelTorsten om Sparta Praha - Real Betis

Sparta Praha leder tjeckiska ligan en poäng före rivalen Slavia Prag med en poäng och är ett riktigt bra hemmalag. Oddsen är jämna inför denna match där laget från Prag är knappa favoriter. Det är vinst som gäller och vi kan räkna med ett taggat hemmalag denna torsdag.

Real Betis är i bra form och åker till Prag för att ta ett poäng och säkra avancemang. De leder gruppen på 9 poäng och ligger alltså två poäng före Rangers och fem poäng före Sparta Prag. Det är en del på spel med andra ord men där Real Betis har klar fördel då de avslutar gruppen hemma mot Rangers men de vill nog säkra ett avancemang redan nu så här väljer jag alltså att spela på kort.

SPELTIPS

Domaren för dagen är Nikola Dabanović från Montenegro. En domare som är rutinerad i Europa League sammanhang men som inte delar ut kort i onödan så därför håller jag insatsen nere en aning och nöjer mig med 4/10U.
Det är trots allt en del på spel här och i förra mötet delades det ut sju kort så tycker det helt klart finns ett värde på att det blir minst fem gula här med tanke på omständigheterna.

LeoVegas kommer med en helt ny licens och därför får både nya och gamla kunder 100 kronor i ett gratisspel - helt utan omsättningskrav! Klicka här för att hämta bonusen

Lägg spelet hos LeoVegas

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 2 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 3 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten