Speltips Stalingrad Volgograd - Matritsa Volgograd

Bild från Bildbyrån

Vatten och bröd serverat med en timjankvist

Som skribent och rekare för Bettingstugan är det en tuff tid just nu. Det är som att sitta vid en medelhavsrestaurang varje kväll men bli serverad vatten och bröd. Egentligen ska vi ju njuta av pilgrimsmusslor tillsammans med en skaldjursrisotto och en iskall flaska Pinot Grigio, läs en galen avslutning i Bundesliga, en fin bottenstrid i Premier League och en sprakande allsvensk start. Istället sitter jag här och sneglar på om inte linan i Stalingrad Volgograd mot Matritsa Volgograd är lite för lågt satt?

Det är alltså basket och Ryssland det handlar om. Hemmalaget Stalingrad Volgograd spelar förstås i samma stad som sitt namn. Staden, fint belägen vid floden Volga, byter namn var sjätte år och basketlaget har helgarderat dessa namnbyten.

Nu väntar match mot Matritsa och det är derby det här i Ryska MLBL-ligan. Matcherna från hemmalaget senaste tiden har varit poängrika och linan står på över/under 124.5p.

Här har vi Stalingrad Volgograds senaste fyra matcher:

  • Alliance (H) 100-50 = 150p
  • SSSR (B) 60-77 = 137p
  • SSSR (B) 92-51 = 143p
  • Union (B) 73-66 = 139p

Reken hade känts helt klockren om inte Matritsa spelat 45-52 i sin senaste match. Men det känns mer som ett undantag i denna liga där nästan alla matcher går till höga poäng. Jag missar säkert att nån forward är skadad här men det får bli som det blir.

Viktigare saker än betting finns men samtidigt kan vi inte sitta hemma och självdö.

Även om det förstås finns viktigare saker än betting och spel just nu är det inte läge att självdö utan viktigt att man fortsätter att göra det man tycker är rolgit. Och i mitt fall handlar det om att lyfta blicken och faktiskt inse att den där linan i Ryssland faktiskt är aningen låg ändå.

Spelet

3U - Över 124.5p 1.83 Bet365

Nu jobbar vi poäng i överflöd och gör det bästa vi kan av det där brödet och vattnet vi blir serverade!

Lycka till vid rygg!

/ Jonas Weimer