Stryktipset idag » Lördag 10 augusti » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Lördag 10/8

Stryktipset idag 10/8 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 10 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Djurgården

💥 Kupongens skräll

 • Huddersfield

1. Tottenham - Aston Villa 1

Äntligen är Premier League tillbaka på Stryktipset och helgens kupong inleds i London där Tottenham tar emot nykomlingarna Aston Villa. Visst brukar nykomlingar kunna sprattla till i början av säsongen men borta mot Spurs tror jag inte de har mycket att säga till om även om de har en intressant trupp inför säsongen. Ettan är pressad men jag sparar mina tecken och spikar den.

2. Bournemouth - Sheffield Utd 1

Bournemouth var ett lag som gjorde starkt ifrån sig på hemmaplan förra säsongen och framförallt hade de lätt att städa av lag på den undre halvan av tabellen. Jag ser inte varför den trenden skulle brytas och favoritskapet mot nykomlingarna Sheffield känns fullt rimligt. Jag ger hemmalaget över 50% chans till seger och kan ettan hålla sig under 50% tycker jag det är en bra spik.

3. Burnley - Southampton X2

Två lag som kämpade i bottenstriden förra säsongen och jag tror vi kommer få en liknande situation denna säsong där jag ändå håller Saints som det bättre laget när jag kollar på trupperna. Men Burnleys hemmafördel gör att oddsen jämnas ut och denna match ska vara helt öppen på förhand. Med det sagt är det bara att kolla på streckfördelningen där Burnley blivit för stora favoriter och X2 spelas.

4. Crystal Palace - Everton X2

En lurig match mellan två lag som varit ganska aktiva på transferfönstret och blir spännande att följa inledningsvis denna säsong. Everton ska ses som ett klart bättre lag och ska få favoritskapet här trots bortaplan och trots avsaknaden av Maguire som ännu inte ersatts. X2 känns som det bästa alternativet men helgarderingen ligger nära till hands.

5. Watford - Brighton 1X

Även här en intressant match där det framförallt blir spännande att följa Brighton med Graham Potter som tränare denna säsong. Förra säsongen var Watford klart bättre än Brighton men det har hänt en del under sommaren och jag tror Brighton kommer få sig ett litet lyft. Men på hemmaplan ska Watford vara klara favoriter och 1X bör räcka långt.

6. Middlesbrough - Brentford X2

Här tycker jag svenska folket är helt snett på sin värdering då ettan är streckad till 55% trots att spelbolagen ger Middlesbrough runt 40% chans till seger. Brentford inledde förvisso med en förlust hemma mot Birmingham men resultatet var knappast rättvist då Brentford vann skottstatistiken med hela 10-1. Bör studsa tillbaka här och X2 ger fint spelvärde.

7. Sundsvall - Östersund 1X2

Norrlandsderby mellan två lag som går knackigt och där framförallt Sundsvall är i stort behov av tre poäng då laget placerar sig som jumbo med fyra poäng upp till säker mark. Men Sundsvall ser riktigt kassa ut och ska knappt vara favoriter här trots hemmaplan. Känns öppet och helgardering känns som det enda rätta.

8. Djurgården - Sirius 1

Djurgården fortsätter att rada upp vinster och även om spelarna säger att det finns mer att kräma ut så känns DIF väldigt tunga att möta. Hemma mot Sirius ska favoritskapet vara väldigt stort och även om jag skulle akta mig för ett minus handikapp på hemmalaget ska ettan vara en bra spik på kupongen.

9. Birmingham - Bristol City 2

Som ovan nämnt hade Birmingham extremt flyt i premiärvinsten mot Brentford där laget blev utspelade men lyckades göra mål på sitt enda skott. Med det sagt ska segern inte överskattas vilket jag tycker svenska folket har gjort som streckat ettan till hela 50% trots att spelbolagen har jämna odds. Väldigt fint värde på tvåan och även krysset tas med på mitt större system.

10. Fulham - Blackburn 1

Två lag som inledde med varsin förlust och är nu sugna på att studsa tillbaka för att inte halka efter för tidigt på säsongen. Fulham ska ses som det klart bättre laget och på hemmaplan ska favoritskapet vara stort. Nu finner jag inget supervärde på ettan till 1.72 eller 58% men jag tycker ändå ettan är den rätta sidan med begränsade tecken. Utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

11. Derby - Swansea 1X

Rooney klar för Derby, ettan är spikad. Skämt åsido vet jag inte hur mycket Rooney kan tillföra längre även om det är Championship det handlar om. Annars är det här två lag som jag värderar som relativt jämna och där Derby ska få favoritskapet med sin hemmafördel. Inget större spelvärde här och skulle gärna helgardera om jag hade råd, men utgår från 1X.

12. QPR - Huddersfield 2

Om svenska folket redan börjat kolla på tabellen efter en omgång är det väldigt oroande men det verkar som det när QPR är streckade som favoriter till 46% trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Behöver inte motivera tvåan mer än så men kan även säga att krysset kan tas med. Skippa iallafall ettan.

13. Hull - Reading 1X

Två lag som båda förlorade sin premiär men där jag ändå tyckte Hull gjorde en bättre prestation än Reading som såg riktigt risiga ut. Hull ska ses som det bättre laget och på hemmaplan bör de ha strax över 50% chans till seger i min bok. Värderingen ligger bra på kupongen och jag finner inget större spelvärde men utgår från 1X.

Stora raden - 2304kr

 1. Tottenham - Aston Villa 1
 2. Bournemouth - Sheffield Utd 1
 3. Burnley - Southampton x2
 4. Crystal Palace - Everton 1x2
 5. Watford - Brighton 1x
 6. Middlesbrough - Brentford x2
 7. Sundsvall - Östersund 1x2
 8. Djurgården - Sirius 1
 9. Birmingham - Bristol City x2
 10. Fulham - Blackburn 1x
 11. Derby - Swansea 1x
 12. QPR - Huddersfield x2
 13. Hull - Reading 1x

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
1 juni
12:00
CR4ZY - Giants
CS:GO
Spel: Gigants vinnare
 
1 juni
17:00
FC Minsk - Slutsk
Fotboll
Spel: Över 10.5 hörnor
 
1 juni
19:00
FC Brno - Dukla Praha
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål + över 2.5
 
1 juni
20:30
FC Köln - Leipzig
Bundesliga
Spel: Köln över 4.5 hörnor
 
1 juni
21:00
Jamie Hughes vs. Jose de Sousa
Dart
Spel: Jose de Sousa -1.5 HC
 
2 juni
19:15
Vitality - NiP
CS:GO
Spel: Vitality vinnare
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer