Stryktipset idag » Lördag 10 augusti » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Lördag 10/8

Stryktipset idag 10/8 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 10 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Djurgården

💥 Kupongens skräll

 • Huddersfield

1. Tottenham - Aston Villa 1

Äntligen är Premier League tillbaka på Stryktipset och helgens kupong inleds i London där Tottenham tar emot nykomlingarna Aston Villa. Visst brukar nykomlingar kunna sprattla till i början av säsongen men borta mot Spurs tror jag inte de har mycket att säga till om även om de har en intressant trupp inför säsongen. Ettan är pressad men jag sparar mina tecken och spikar den.

2. Bournemouth - Sheffield Utd 1

Bournemouth var ett lag som gjorde starkt ifrån sig på hemmaplan förra säsongen och framförallt hade de lätt att städa av lag på den undre halvan av tabellen. Jag ser inte varför den trenden skulle brytas och favoritskapet mot nykomlingarna Sheffield känns fullt rimligt. Jag ger hemmalaget över 50% chans till seger och kan ettan hålla sig under 50% tycker jag det är en bra spik.

3. Burnley - Southampton X2

Två lag som kämpade i bottenstriden förra säsongen och jag tror vi kommer få en liknande situation denna säsong där jag ändå håller Saints som det bättre laget när jag kollar på trupperna. Men Burnleys hemmafördel gör att oddsen jämnas ut och denna match ska vara helt öppen på förhand. Med det sagt är det bara att kolla på streckfördelningen där Burnley blivit för stora favoriter och X2 spelas.

4. Crystal Palace - Everton X2

En lurig match mellan två lag som varit ganska aktiva på transferfönstret och blir spännande att följa inledningsvis denna säsong. Everton ska ses som ett klart bättre lag och ska få favoritskapet här trots bortaplan och trots avsaknaden av Maguire som ännu inte ersatts. X2 känns som det bästa alternativet men helgarderingen ligger nära till hands.

5. Watford - Brighton 1X

Även här en intressant match där det framförallt blir spännande att följa Brighton med Graham Potter som tränare denna säsong. Förra säsongen var Watford klart bättre än Brighton men det har hänt en del under sommaren och jag tror Brighton kommer få sig ett litet lyft. Men på hemmaplan ska Watford vara klara favoriter och 1X bör räcka långt.

6. Middlesbrough - Brentford X2

Här tycker jag svenska folket är helt snett på sin värdering då ettan är streckad till 55% trots att spelbolagen ger Middlesbrough runt 40% chans till seger. Brentford inledde förvisso med en förlust hemma mot Birmingham men resultatet var knappast rättvist då Brentford vann skottstatistiken med hela 10-1. Bör studsa tillbaka här och X2 ger fint spelvärde.

7. Sundsvall - Östersund 1X2

Norrlandsderby mellan två lag som går knackigt och där framförallt Sundsvall är i stort behov av tre poäng då laget placerar sig som jumbo med fyra poäng upp till säker mark. Men Sundsvall ser riktigt kassa ut och ska knappt vara favoriter här trots hemmaplan. Känns öppet och helgardering känns som det enda rätta.

8. Djurgården - Sirius 1

Djurgården fortsätter att rada upp vinster och även om spelarna säger att det finns mer att kräma ut så känns DIF väldigt tunga att möta. Hemma mot Sirius ska favoritskapet vara väldigt stort och även om jag skulle akta mig för ett minus handikapp på hemmalaget ska ettan vara en bra spik på kupongen.

9. Birmingham - Bristol City 2

Som ovan nämnt hade Birmingham extremt flyt i premiärvinsten mot Brentford där laget blev utspelade men lyckades göra mål på sitt enda skott. Med det sagt ska segern inte överskattas vilket jag tycker svenska folket har gjort som streckat ettan till hela 50% trots att spelbolagen har jämna odds. Väldigt fint värde på tvåan och även krysset tas med på mitt större system.

10. Fulham - Blackburn 1

Två lag som inledde med varsin förlust och är nu sugna på att studsa tillbaka för att inte halka efter för tidigt på säsongen. Fulham ska ses som det klart bättre laget och på hemmaplan ska favoritskapet vara stort. Nu finner jag inget supervärde på ettan till 1.72 eller 58% men jag tycker ändå ettan är den rätta sidan med begränsade tecken. Utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

11. Derby - Swansea 1X

Rooney klar för Derby, ettan är spikad. Skämt åsido vet jag inte hur mycket Rooney kan tillföra längre även om det är Championship det handlar om. Annars är det här två lag som jag värderar som relativt jämna och där Derby ska få favoritskapet med sin hemmafördel. Inget större spelvärde här och skulle gärna helgardera om jag hade råd, men utgår från 1X.

12. QPR - Huddersfield 2

Om svenska folket redan börjat kolla på tabellen efter en omgång är det väldigt oroande men det verkar som det när QPR är streckade som favoriter till 46% trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Behöver inte motivera tvåan mer än så men kan även säga att krysset kan tas med. Skippa iallafall ettan.

13. Hull - Reading 1X

Två lag som båda förlorade sin premiär men där jag ändå tyckte Hull gjorde en bättre prestation än Reading som såg riktigt risiga ut. Hull ska ses som det bättre laget och på hemmaplan bör de ha strax över 50% chans till seger i min bok. Värderingen ligger bra på kupongen och jag finner inget större spelvärde men utgår från 1X.

Stora raden - 2304kr

 1. Tottenham - Aston Villa 1
 2. Bournemouth - Sheffield Utd 1
 3. Burnley - Southampton x2
 4. Crystal Palace - Everton 1x2
 5. Watford - Brighton 1x
 6. Middlesbrough - Brentford x2
 7. Sundsvall - Östersund 1x2
 8. Djurgården - Sirius 1
 9. Birmingham - Bristol City x2
 10. Fulham - Blackburn 1x
 11. Derby - Swansea 1x
 12. QPR - Huddersfield x2
 13. Hull - Reading 1x

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
19 okt.
15:15
Leksand - Djurgården
SHL
Spel: Leksand vinner inklusive övertid och straffar
 
19 okt.
15:15
Färjestads BK - Luleå HF
SHL
Spel: FBK -1
 
19 okt.
16:00
Wolverhampton - Southampton
Premier League
Spel: 1
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: Bournemouthvinst & BLGM
 
19 okt.
16:00
Luton - Bristol City
Championship
Spel: X2 + över 1,5 mål
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: BLGM Bournemouth vinst
 
20 okt.
15:00
Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål
 
20 okt.
15:00
Falkenberg - AIK
Allsvenskan
Spel: Falkenberg över 3,5 hörnor
 
20 okt.
17:30
IFK Norrköping - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: IFK Norrköping -1 (asian handicap)
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer