Stryktipset idag » Lördag 14 september » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 14/9 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 14 september hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Man City

💥 Kupongens skräll

 • Brentford

1. Man Utd - Leicester 1

Intressant match direkt när United tar emot Leicester efter uppehållet och den här matchen är inte helt enkel att gissa utfallet på. United har ett bättre lag och ska självklart gå in som favoriter på hemmaplan. Leicester har fått en fin start på säsongen men jag tycker laget haft en ganska enkelt spelschema och de bör falla tillbaka i tabellen. Egentligen finner jag inget spelvärde här men jag utgår från ettan men tar med krysset direkt på mitt större system. Inte fel att helgardera om plånboken tillåter.

2. Tottenham - Crystal Palace 1

Tottenham har inte riktigt fått en drömstart med endast fem poäng på fyra matcher där framförallt förlusten mot Newcastle var ett rejält bakslag. För att inte tappa mark på toppen krävs nu en segern på hemmaplan mot ett Palace som inlett starkt. Palace har dock överpresterat rejält och även om de brukar kunna störa topplagen tror jag stenhårt på Spurs här och tycker ettan är spelvärd till nuvarande 67%. Ettan spikas.

3. Wolves - Chelsea 1X2

Kupongens lurigaste match i mina ögon och jag är inte helt övertygad om att Chelsea verkligen ska gå in som favoriter här. Wolves har förvisso inte fått någon drömstart men jag tycker laget har förtjänat mer och de bör vända för klubben snart. Jag vet inte riktigt var jag har Chelsea denna säsong men jag vet att det här inte kommer att bli någon enkel match för klubben. Helgardering känns bäst.

4. Norwich - Man City 2

Samma visa varje gång Man City är med på kupongen mot ett motstånd på den nedre halvan. Det spelar ingen roll om det är hemma eller bortaplan, Man City vinner denna match nio gånger av tio och till nuvarande 70% är tvåan en väldigt fin spik. Jag vill inte slösa bort några tecken här och tvåan är kupongens bästa spik i skrivande stund.

5. Sheffield Utd - Southampton X2

Lurig match mellan två lag som får ses som relativt jämna men där jag ändå håller Southampton som det bättre laget men Sheffield ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Jag tycker dock svenska folket överskattar hemmafördelen eller Sheffield Utd som lag då jag inte håller med om att laget ska ha 45% chans till seger. Spelvärdet ligger på X2 som blir mitt val i denna match.

6. Brighton - Burnley 1

Återigen en lurig match mellan två jämna lag som gick in i uppehållet med en storförlust i ryggen. Brighton förlorade med 4-0 borta mot Man City och Burnley förlorade med 0-3 hemma mot Liverpool. Spelmässigt tycker jag Brighton har sett bättre ut och på hemmaplan ger jag laget minst 45% chans till seger. Nu står ettan i 44% vilket inte ger mig något supervärde, men jag utgår ändå från ettan men garderingarna ligger nära.

7. Östersund - Kalmar X2

Vi tar oss till Sverige och Allsvenskan där en väldigt viktig match väntar mellan två lag som behöver vinna för att ta sig loss från bottenstriden. Östersund mår inte särskilt bra som klubb och jag har väldigt svårt att tänka mig att det som händer utanför plan inte påverkar spelarna. Kalmar är bättre än sin tabellposition och deras bortaspel är bättre än vad många tror. Jag tror Kalmar får med sig minst en poäng här och X2 spelas.

8. Charlton - Birmingham X2

Här tycker jag för många stirrar för mycket på tabellen som inte är något facit efter sex spelade omgångar. Charlton har fått en drömstart och ligger tvåa på noll förluster efter dessa sex omgångar. Men Birmingham har också fått en okej start och jag tycker inte det skiljer särskilt mycket mellan dessa lag. Svenska folket har streckat ettan till hela 58% trots att de hos spelbolagen ska ha runt 45% chans till seger och då måste X2 spelas.

9. Blackburn - Millwall 1

Blackburn har inte fått någon drömstart på denna säsong men jag tror det kommer vända och Blackburn bör enligt mig inte vara ett lag som ska vara inblandade i bottenstriden. Nu tar de emot ett bortasvagt Millwall och då tycker jag mig finna ett litet spelvärde på Blackburn. Men streckfördelningen speglar oddsen ganska bra och det är verkligen inte fel att gardera. Men jag utgår från ettan och tar med krysset på mitt större system.

10. Hull - Wigan 1X

Två lag som fått svaga starter på säsongen och båda klubbarna befinner sig i botten av tabellen efter sex omgångar. Spelmässigt tycker jag Hull har sett bättre ut och även på pappret tycker jag Hull är det bättre laget. Med hemmafördelen ska Hull gå in som favoriter och även om laget är något överstreckade kliver jag in på ettan tillsammans med krysset, 1X spelas.

11. Middlesbrough - Reading 1X

Middlesbrough har återigen fått en dålig start och jag förstår inte hur laget inte kan prestera bättre med de förutsättningar som finns i klubben och de spelarna som finns i laget. Nu tar de emot ett Reading som jag inte håller särskilt högt denna säsong och även här tycker jag 1X är det bästa alternativet.

12. Preston - Brentford 2

Kupongens bästa skrälltips hittar vi i match 12 där svenska folket övervärderar Preston enormt. Brentford är det bättre laget här men Prestons hemmafördel gör att oddsen ska jämnas ut. Spelbolagen/marknaden värderar denna som helt jämn men svenska folket ger Preston hela 51% chans till seger mot Brentford på endast 24%. Enormt spelvärde i tvåan som spelas.

13. QPR - Luton X2

Även här tycker jag svenska folket överskattar hemmalaget och jag håller inte med om att QPR ska ha 58% chans till seger här. QPR är det bättre laget och ska vara favoriter med sin hemmafördel men de ska enligt mig inte ha över 50% chans till seger. Jag förväntar mig en jämn match och tycker X2 till 42% är ett fint spel.

Stora raden - 2304kr

 1. Man Utd - Leicester 1X
 2. Tottenham - Crystal Palace 1
 3. Wolves - Chelsea 1X2
 4. Norwich - Man City 2
 5. Sheffield Utd - Southampton X2
 6. Brighton - Burnley 1X
 7. Östersund - Kalmar 1X2
 8. Charlton - Birmingham X2
 9. Blackburn - Millwall 1X
 10. Hull - Wigan 1X
 11. Middlesbrough - Reading 1X
 12. Preston - Brentford 2
 13. QPR - Luton X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 sep.
19:00
Björklöven - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 5 mål (asian)
 
23 sep.
19:00
BIK Karlskoga - Kristianstad
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 4.5 mål
 
23 sep.
23:30
Monagas - Estudiantes de Merida
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 sep.
20:45
Luton vs Leicester
Ligacupen
Spel: Leicester + Över 2 mål
 
24 sep.
20:45
Portsmouth vs Southampton
Ligacupen
Spel: Southampton
 
26 sep.
19:30
Adler Mannheim - Eisbären Berlin
Ishockey
Spel: Adler Mannheim -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer