Stryktipset idag » Lördag 17 oktober » Analys, Tips & Förslag

Bild från Bildbyrån

Stryktipset 17/10 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 10 oktober hos Svenska Spel. Nu med 10 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Man City

💥 Kupongens skräll

 • Huddersfield

1. Man City - Arsenal 1

Man City har inte fått den start på säsongen de hade hoppats på med endast en fyra poäng efter tre omgångar. Det såg riktigt dåligt ut senast mot Leeds där Man City inte ens förtjänade att vinna vilket de inte heller inte gjorde. Men jag tycker inte man ska dra för stora slutsatser av insatserna efter tre omgångar och jag håller fortfarande City som ett klart mycket bättre lag än Arsenal. Gästerna har fått en fin start resultatmässigt men jag är långt ifrån övertygad gällande detta Arsenal. City ges runt 65% chans till seger här hos spelbolagen och kan ettan hålla sig under 60% tycker jag det är en riktigt fin spik som jag kliver på.

2. Chelsea - Southampton 1X

Chelsea gjorde en fin insats senast när de slog Palace hemma med 4-0 där laget verkligen fick det att lossna i andra halvlek. Även Southampton kommer med en fin form med två raka vinster. Chelsea är det klart bättre laget här och ska såklart gå in som stora favoriter med sin hemmafördel. Jag tycker dock favoritskapet blivit lite väl stort på Chelsea och även om jag gillar ettan här så måste iallafall krysset med. Inte fel att helgardera men jag nöjer mig 1X som borde räcka långt.

3. Newcastle - Man Utd 2

Newcastle är stabila och även om jag värderar laget ganska lågt denna säsong så tar laget sina poäng och står på stabila sju poäng efter fyra omgångar. Gästerna United har fått en katastrofal start på säsongen och framförallt stod laget för en pinsam insats senast när de förlorade med 1-6 hemma mot Spurs. United är dock det klart bättre laget här och jag tror laget fick ett välbehövligt uppehåll nu. Spelbolagen ger gästerna nästan 60% chans till seger här och kan tvåan hålla sig under 55% går det inte att blunda för den värdespiken. Jag kliver på tvåan och går vidare.

4. Barnsley - Bristol City 1

Här tycker jag svenska folket stirrar för mycket på tabellen när de streckat Bristol till alldeles för stora favoriter när matchen enligt spelbolagen är helt jämn. Bristol har fått en klart mycket bättre start på säsongen än Barnsley men man ska inte dra för stora slutsatser efter fyra omgångar och i grunden skiljer det inte så mycket mellan dessa två lag. Denna match är helt oviss och nu när svenska folket streckat gästerna till 50% mot Barnsley på runt 25% ligger värdet helt klart på hemmalaget. Jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

5. Birmingham - Sheffield Wed X2

Även här tycker jag svenska folket stirrar för mycket på tabellen och glömmer bort att Sheffield Wed fick börja säsongen med -12 poäng och därför ligger laget fortfarande sist i tabellen. Men sett till poängskörd skiljer det egentligen endast en poäng mellan dessa två lag och i grunden håller jag Sheffield som det bättre laget här. Jag tycker svenska folket överskattar Birmingham här och jag tycker värdet ligger på gästerna. X2 spelas.

6. Blackburn - Nottingham X2

Blackburn kommer med en fin form med tre raka utan förlust och en målskillnad på 9-0. Med det sagt förstår jag att svenska folket har en stark tro på Blackburn här som får besök av ett Nottingham som inlett med fyra förluster. Men jag säger det igen, dra inte för stora slutsatser av tabellen efter fyra omgångar. Visst ska Blackburn ses som det bättre laget för stunden och visst ska de få favoritskapet här på hemmaplan. Men vinstchanserna ska ligga runt 50% och nu när ettan är streckad till över 60% så finns det inget värde i att ta med ettan här. Värdet ligger på X2 och det blir mitt val.

7. Middlesbrough - Reading 1X

Middlesbrough fick en ganska knackig start på säsongen men studsade nu tillbaka senast med en stabil seger hemma mot Barnsley. Gästerna Reading har verkligen fått en fin start på säsongen med fyra raka vinster men jag tror de har toppat nu. Reading är inte ett lag för toppen och det är ett sämre lag än helgens motstånd Middlesbrough. Hemmalaget är det bättre laget och på hemmaplan ska de såklart vara favoriter. Med tanke på Readings fina start har svenska folket överstreckat tvåan här och värdet ligger på hemmalaget här och 1X spelas.

8. Luton - Stoke 2

Här tycker jag svenska folket kommit snett på det när de har streckat Luton till favoriter trots att de står i över tre gånger pengarna hos spelbolagen. Stoke är det klart bättre laget här på pappret och trots tabellen och trots bortaplan ska Stoke få ett litet favoritskap här. På en kupong med många överstreckade favoriter gäller det att passa på att spela favoriterna när de är understreckade. Inte fel att ta med krysset här som jag tar med på mitt större system, men jag utgår från tvåan.

9. Bournemouth - QPR 1X

Bournemouth var topptippade inför säsongen och har inlett starkt med tre vinster och ett kryss efter fyra omgångar. Nu får de besök av ett QPR som blandat och gett inledningsvis men som på pappret är klart sämre än helgens motstånd Bournemouth. Favoritskapet är pressat och det gör ont att spika en hemmafavorit till över 65%. Men jag tror ändå starkt på Bournemouth här och jag spelar ettan tillsammans med krysset och 1X borde räcka långt här.

10. Brentford - Coventry 1

Brentford är ett lag som jag värderade väldigt högt inför säsongen men laget har inte riktigt hittat rätt med endast fyra poäng efter fyra omgångar. Men jag håller ändå Brentford som ett av seriens bästa lag och på hemmaplan mot ett i mitt tycke svagt Coventry ska de gå in som stora favoriter. Streckfördelningen sitter ganska korrekt jämfört mot oddsen men jag tror ändå starkt på Brentford här och ettan här drar ner oddsen lite på att få 13 rätt vilket jag gillar på en kupong där jag annars tar med många högoddsare. Jag spikar ettan.

11. Rotherham - Norwich 2

Rotherham har förvisso fått en ganska stabil start på säsongen med fem poäng efter fem omgångar vilket är bättre än helgens motstånd Norwich. Men spelmässigt är jag inte alls imponerad av detta Rotherham som spelar en defensiv fotboll som inte kommer att hålla i längden. På pappret ska det vara klasskillnad här till Norwich fördel och trots bortaplan ska de få ett ganska klart favoritskap. Men jag tror Rotherham kommer spela tight och jag förväntar mig en ganska målsnål match här där krysset inte är ett långskott. Jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

12. Swansea - Huddersfield X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag när Swansea blivit alldeles för stora favoriter sett till både odds men framförallt strecken där hemmalaget är streckade till hela 70%. Swansea har fått en bättre start på säsongen än Huddersfield och visst ska de gå in som favoriter på hemmaplan. Men det skiljer inte så mycket mellan dessa lag och jag ger inte ens Swansea 50% chans till seger här. Med det sagt får vi riktigt fint spelvärde på gästerna och X2 är ett riktigt bra val här.

13. Wycombe - Millwall 1X2

Nykomlingarna Wycombe har fått en tuff start på säsongen med fyra förluster och det finns inte mycket som talar för att laget ska lösa ett nytt kontrakt denna säsong. Nu möter de mittenlaget Millwall på hemmaplan och att Wycombe står i nästan fem gånger pengarna säger en del om hur dåliga de är. Men med det sagt betyder inte det att de är chanslösa här. Jag tycker både odds och streck sitter ganska korrekt och med det sagt finns det inget större spelvärde i denna match. Jag helgarderar och hoppas Wycombe kan skrälla och ta minst en poäng här.

Stora raden - 2304kr

 1. Man City - Arsenal 1
 2. Chelsea - Southampton 1X
 3. Newcastle - Man Utd 2
 4. Barnsley - Bristol City 1X
 5. Birmingham - Sheffield Wed 1X2
 6. Blackburn - Nottingham X2
 7. Middlesbrough - Reading 1X
 8. Luton - Stoke X2
 9. Bournemouth - QPR 1X
 10. Brentford - Coventry 1
 11. Rotherham - Norwich X2
 12. Swansea - Huddersfield X2
 13. Wycombe - Millwall 1X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

Köp en andel hos Bettingstugans andelssida

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
20 okt.
19:00
Aalborg - Rungsted
Metal Ligaen
Spel: ö5,5 mål
 
20 okt.
21:00
RB Leipzig - Istanbul Basaksehir
Champions League
Spel: RB Leipzig -1.5
 
20 okt.
21:00
PSG - Manchester United
Champions League
Spel: PSG-vinst & ö 1,5 mål i matchen
 
20 okt.
21:00
Lazio - Dortmund
Champions League
Spel: BLGM & ö 2,5 mål
 
21 okt.
21:00
Ajax - Liverpool
Champions League
Spel: BLGM & Ajax +1,5 hcp
 
21 okt.
21:00
Manchester City - Porto
Champions League
Spel: Porto +2,5 hcp & u 4,5 mål & City flest hörnor
 
12 nov.
20:45
Serbien - Skottland
EM-kval
Spel: -0.75 AH Serbien
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer