Stryktipset idag » Lördag 19 september » Analys, Tips & Förslag

Bild från Bildbyrån

Stryktipset 19/9 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 19 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 15 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Brentford

💥 Kupongens skräll

 • Wycombe

1. Man Utd - Crystal Palace 1

Premiär för Man Utd i Premier League hemma mot Palace som inledde med en stabil seger hemma mot Southampton. Palace är ett lag som brukar kunna störa de större klubbarna genom att liga lågt och kontra med vassa anfallare som Zaha. Men United ska såklart gå in som stora favoriter här och jag tycker det finns bättre skrällar att hitta. Jag tror ändå United ska ha väldigt goda chanser till seger. Jag spikar ettan och går vidare.

2. Arsenal - West Ham 1X2

Arsenal inledde med en stabil 3-0 seger borta mot ett förvisso väldigt svagt Fulham. Nu väntar ännu en "enkel" uppgift hemma mot ett West Ham som såg väldigt bleka ut i premiärförlusten hemma mot Newcastle. West Ham är förvisso ganska svaga men brukar ändå kunna skrälla ibland med en högsta nivå som inte ska underskattas. Samtidigt som vi vet att Arsenal har en låg lägsta nivå. Arsenal ska såklart vara väldigt stora favoriter här men jag tror ettan kommer vara en spik på de flesta kuponger här. Ettan är och kommer bli överstreckad vilket gör att jag ändå vill gardera upp här då det trots allt är 15 miljoner jackpot. Helgardering så jobbar vi skräll.

3. Leeds - Fulham 1

Leeds bjöd minst sagt upp på dans i premiären där de förlorade mot Liverpool på bortaplan med 4-3. Nu väntar en lättare uppgift i form av Fulham som såg väldigt bleka ut i premiären där de förlorade med 0-3 hemma mot Arsenal. Jag värderar Leeds som klart bättre än Fulham och på hemmaplan ska de gå in som väldigt stora favoriter. Inget supervärde sett till streckfördelningen men jag tror ändå starkt på Leeds och jag tycker ettan är en okej spik som jag kliver på.

4. Blackburn - Wycombe X2

Vi tar oss ner till Championship där jag tycker vi har ett bra skrälldrag då jag tycker Blackburn blivit alldeles för stora favoriter. Båda lagen inledde med en förlust och även om Blackburn är det bättre laget och ska såklart vara favoriter här på hemmaplan tycker jag favoritskapet är för stort. Det är trots allt Championship och att mediokert Blackburn ska ha över 65% chans till seger här köper jag inte. X2 spelas.

5. Brentford - Huddersfield 1

Brentford inledde med en förlust borta mot Birmingham men vi ska inte dra alltför stora slutsatser av den första omgången där även Huddersfield förlorade. Jag håller Brentford som seriens bästa lag och på hemmaplan mot Huddersfield ska de gå in som stora favoriter. Brentford studsade tillbaka i veckan med en seger borta mot Southampton i cupen och här tycker jag ettan är en vettig spik om den kan hålla sig under 65%.

6. Luton - Derby 2

Här tycker jag svenska folket övervärderar hemmafördelen samt första omgången där Luton vann och Derby förlorade. Derby är det klart bättre laget här och trots bortaplan ska de gå in som favoriter vilket de gör hos spelbolagen. Svenska folket har dock streckat Luton som favoriter vilket jag tycker är fel och jag tycker värdet ligger på gästerna. Jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

7. Middlesbrough - Bournemouth X2

Väldigt lurig match där Middlesbrough inledde med en förlust borta mot Watford vilket inte är fy skam samtidigt som Bournemouth inledde med en seger hemma mot Blackburn. Jag håller Bournemouth som det bättre laget och trots bortaplan ska de gå in som knappa favoriter. Jag kommer att utgå från X2 men jag tror på en väldigt öppen match och jag helgarderar snabbt på mitt större system.

8. Norwich - Preston X2

Norwich inledde med en stabil seger hemma borta mot Huddersfield samtidigt som Preston förlorade hemma mot Swansea. Men återigen tycker jag inte man ska dra alltför stora slutsatser av den första omgången och jag tycker Norwich blivit lite väl stora favoriter på kupongen. Spelbolagen ger gästerna runt 45% chans till poäng och kan vi spela X2 till under 40% tycker jag det är ett fint val. X2 spelas.

9. Reading - Barnsley 2

Återigen värderar svenska folket första omgången samt hemmafördel för tungt. Det här är två jämna lag där Reading ska få favoritskapet med sin hemmafördel men de ska verkligen inte ha över 50% chans till seger. Värdet ligger absolut på Barnsley till under 25% och det blir tecknet jag utgår från. Men det är även värde på krysset som jag tar med på mitt större system.

10. Rotherham - Millwall X2

En väldigt lurig match där Rotherham inledde med en seger borta mot nykomlingarna Wycombe samtidigt som Millwall tog en poäng hemma mot Stoke. Gästerna Millwall ska ses som det bättre laget på pappret men med Rotherhams hemmafördel ska oddsen stå sig jämna. Inte fel att helgardera denna match om plånboken tillåter men jag nöjer mig med X2 som jag hoppas räcker.

11. Sheffield Wed - Watford X2

Sheffield Wed står inför en tuff säsong då laget inledde säsongen med -12 poäng efter ekonomiska bekymmer. Laget inledde dock starkt med en en 2-0 seger borta mot Cardiff och laget ska absolut kunna störa Watford. Men jag tycker Watford ser starka ut och jag tycker gästerna ska gå in som favoriter här trots bortaplan. Nu är Sheffield streckade som favoriter och då tycker jag värdet ligger på gästerna. X2 spelas.

12. Swansea - Birmingham X2

Det är trots allt 15 miljoner jackpot på kupongen och vi måste fortsätta fälla stora favoriter om vi ska ha chans på de större pengarna. Här tycker jag Swansea blivit alldeles för stora favoriter mot ett Birmingham som imponerade i premiärvinsten mot Brentford. Swansea ska vara favoriter men de ska inte ha över 50% chans till seger och värdet ligger på gästerna. X2 spelas.

13. Jönköping - Öster 1

Vi avslutar med en toppmatch från fina Superettan där ligatrean J-Södra tar emot ligafemman Öster och det skiljer endast två poäng mellan lagen efter 18 omgångar. Båda lagen kommer med en fin form men jag håller ändå J-Södra som det bättre laget och jag tycker Öster haft lite väl mycket medstuds de senaste veckorna. J-Södra är starka på hemmaplan och jag kommer att utgå från ettan men tar med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Man Utd - Crystal Palace 1
 2. Arsenal - West Ham 1X2
 3. Leeds - Fulham 1
 4. Blackburn - Wycombe X2
 5. Brentford - Huddersfield 1
 6. Luton - Derby X2
 7. Middlesbrough - Bournemouth 1X2
 8. Norwich - Preston X2
 9. Reading - Barnsley X2
 10. Rotherham - Millwall X2
 11. Sheffield Wed - Watford X2
 12. Swansea - Birmingham X2
 13. Jönköping - Öster 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

Köp en andel hos Bettingstugans andelssida

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
31 okt.
13:30
Sheffield United - Manchester City
Premier League
Spel: Cityvinst & u 4,5 mål i matchen
 
31 okt.
16:00
Burnley - Chelsea
Premier League
Spel: U 3,5 mål & Burnley +1,5 hcp
 
31 okt.
18:00
Växjö - HV71
SHL
Spel: Växjö vinner inkl. övertid och under 6.5 mål
 
31 okt.
18:00
Inter - Parma
Serie A
Spel: Parma över 3.5 hörnor
 
1 nov.
13:00
Aston Villa - Southampton
Premier League
Spel: ö2,5 mål
 
1 nov.
14:30
Mjällby - Östersund
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 nov.
14:30
IF Elfsborg - IFK Norrköping
Allsvenskan
Spel: Norrköping +0 asian hcp
 
1 nov.
15:00
Rungsted - Esbjerg
Metal Ligaen
Spel: ö5,5 mål
 
1 nov.
20:15
Tottenham - Brighton
Premier League
Spel: Tottenham -0.75
 
12 nov.
20:45
Serbien - Skottland
EM-kval
Spel: -0.75 AH Serbien
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trump vs Biden - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Snart ska det avgöras! Trump vs Biden & nu får alla nya kunder hos Betfair spelbörs 100 kr riskfritt spel att använda till valet som avgörs den 3 november. Läs mer

Riskfritt spel till Man United vs Arsenal

Premier League 30 oktober 2020

SÖNDAG! Match I Premier League mellan Manchester United & Arsenal. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Udinese v Milan - 100 kronor tillbaka!

Serie A 30 oktober 2020

SÖNDAG: Zlatans Milan ställs mot Udinese i Serie A på söndag. Vi får se om målproduktionen på vår svensk fortsätter. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj ... Läs mer

Trav på Solvalla med 100 kr gratisspel

Idag är det trav på Solvalla som står på schemat och är du ny kund hos Betfair Spelbörs kan du ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Satsa 100 kr innan loppet startar & få ... Läs mer

Juventus vs Barcelona - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Champions League 28 oktober 2020

Ikväll rullar Champions League vidare och detta med bland annat match mellan Juventus och Barcelona. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer