Stryktipset idag » Lördag 21 november » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Lördag 21/11

Bild från Bildbyrån

Stryktipset 21/11 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 14 november hos Svenska Spel. Nu med 10 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Man City

💥 Kupongens skräll

 • Brighton

1. Tottenham - Man City 2

Vi inleder kupongen med en toppmatch från Premier League när ligatvåan Tottenham tar emot ligatian Man City. Men trots tabellsituationen är det inget snack om att City ska värderas som det bättre laget och trots bortaplan ges gästerna runt 55% chans till seger hos spelbolagen. Jag tycker den värderingen är korrekt och nu när tvåan är streckad till runt 40% så är det enormt spelvärde i att spika tvåan. Det är inte många favoriter med bra värde på denna kupongen och här gäller det att passa på. Jag spikar tvåan och gå vidare.

2. Man Utd - West Brom 1

Även om United fått en tuff start i ligan så är det här kupongens största favorit när de tar emot West Brom som fortfarande står utan seger efter åtta omgångar. Även om jag inte har en supertro på detta United så ska de ändå ha väldigt goda chanser mot ett West Brom som jag tycker ser väldigt bleka ut. Även om favoritskapet är rejält pressat så kommer jag att kliva på ettan här som är väldigt trolig. Jag tar dock med krysset på mitt större system.

3. Aston Villa - Brighton X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag när ligasexan Aston Villa tar emot 16:onde placerade Brighton. Men här tycker jag inte tabellen ger en rättvis bild då jag tycker Brighton har presterat betydligt bättre än vad tabellen visar. Aston Villa har minst sagt imponerat denna säsong och jag tycker faktiskt inte det skiljer så mycket mellan dessa två lag. Aston Villa ska såklart gå in som favoriter på hemmaplan men att de ska ha runt 60% chans till seger som svenska folket har spelat håller jag inte med om. Värdet ligger på X2 och det blir mitt val.

4. Middlesbrough - Norwich 1X2

Vi tar oss ner till Championship och en toppmatch mellan två formstarka lag som kommer med fem raka matcher utan förlust i ryggen. Det skiljer tre poäng mellan lagen till Norwichs fördel och trots bortaplan ska Norwich gå in som knappa favoriter här. Men jag tycker både odds och streckfördelningen sitter korrekt och jag finner inget större spelvärde här. Helgardering.

5. Luton - Blackburn 2

Mittenmöte i Championship mellan två lag som det endast skiljer två placeringar och tre poäng mellan till Lutons fördel. Men trots poängskillnaden håller jag Blackburn som det bättre laget och de ska gå in som favoriter här trots bortaplan. Med tanke på tabellen samt hemmafördelen tror jag Luton kommer bli något överstreckade här och kan tvåan hålla sig kring 40% tycker jag det är en okej spik. Jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

6. Barnsley - Nottingham 2

Även här två lag som står sig jämna i tabellen och det skiljer endast en poäng mellan lagen efter elva omgångar. Jag värderar dock Nottingham som det snäppet vassare laget men med Barnsleys hemmafördel ska det vara jämna odds här. Nu har dock Barnsley blivit streckade till över 45% mot Forest som är streckade till under 30%. Då jag värderar matchen som helt jämn så tycker jag därmed värdet ligger på gästerna. Jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

7. Millwall - Cardiff X2

Millwall på hemmaplan blir alltid överstreckade, det är sen gammalt. Det finns ingen låsning som sitter kvar så hårt som Millwalls hemmafördel hos svenska folket. Detta trots att matchen spelas utan publik och att Millwall har varit ett av de sämre lagen i ligan på hemmaplan denna säsong. Jag håller Cardiff som det bättre laget här och även om Millwall ska gå in som knappa favoriter så tycker jag värdet ligger på X2 som spelas.

8. QPR - Watford 2

QPR går trögt och även om jag tycker laget är bättre än sin tabellposition så väntar nu en väldigt tuff match mot ligatvåan Watford som går väldigt starkt. Jag gillar verkligen Watford denna säsong och jag tror laget ska ha goda chanser till att studsa tilllbaka upp till Premier League igen. Trots bortaplan ska Watford såklart gå in som favoriter här och även om det inte är något supervärde på tvåan om vi jämför odds mot streck så gillar jag bortasidan här. Jag kliver på den raka tvåan om den kan hålla sig under 50%.

9. Bristol City - Derby X2

Många som enbart stirrar på tabellen här när Bristol City blivit streckade till runt 60% trots att spelbolagen inte ens ger hemmalaget 45% chans till seger här. Bristol City är sämre än sin tabellposition och Derby är klart bättre än sin jumboplacering. Även om Bristol såklart ska vara favoriter här på hemmaplan så går det inte att spela ettan till dessa procent. Värdet ligger på Derby och X2 spelas.

10. Preston - Sheffield Wed X2

Preston kommer med en knackig form med tre förluster på lagets fem senaste matcher. Nu får de besök av nästjumbon Sheffield Wed och ska såklart gå in som favoriter. Men Sheffield Wed är bättre än sin tabellposition och glöm inte bort att laget inledde säsongen med -6 poäng och har plockat 12 poäng. Många verkar ha missat detta och kollar enbart på tabellen vilket lett till att Preston blivit överstreckade och återigen ligger värdet på gästerna. X2 spelas.

11. Stoke - Huddersfield 1X

Stoke har blandat och gett de senaste omgångarna med tre vinster och två förluster på lagets fem senaste matcher. Men jag gillar ändå Stoke denna säsong och jag tror laget har goda chanser att nå en playoff placering. På hemmaplan mot ett Huddersfield som går väldigt trögt ska Stoke gå in som favoriter. Återigen är ettan överstreckad men ska vi ha någon chans att få 13 rätt måste vi ha med lite favoriter också. Jag tar dock med krysset och 1X bör räcka långt här även om det inte är fel att helgardera.

12. Swansea - Rotherham 1X

Swansea åkte på en snöplig förlust borta mot Norwich innan uppehållet men har annars visat upp en fin form och hade innan den matchen endast en förlust på tio matcher. På hemmaplan mot bottenlaget Rotherham ska Swansea gå in som klara favoriter men återigen har ettan blivit överstreckad. Men jag utgår ändå från 1X men helgarderar på mitt större system.

13. Wycombe - Brentford 2

Vi avslutar med en av kupongens bästa spik när seriens i mitt tycke sämsta lag Wycombe tar emot ett av seriens bästa lag i form av Brentford. Trots bortaplan ska Brentford gå in som stora favoriter och vi har faktiskt kupongens näst största favorit här. Om tvåan kan hålla sig kring 60% så är det dock spelvärde i det tecknet och det kommer bli mitt val både här och på mitt stora system.

Stora raden - 2304kr

 1. Tottenham - Man City 2
 2. Man Utd - West Brom 1X
 3. Aston Villa - Brighton X2
 4. Middlesbrough - Norwich 1X2
 5. Luton - Blackburn X2
 6. Barnsley - Nottingham X2
 7. Millwall - Cardiff X2
 8. QPR - Watford 2
 9. Bristol City - Derby X2
 10. Preston - Sheffield Wed X2
 11. Stoke - Huddersfield 1X
 12. Swansea - Rotherham 1X2
 13. Wycombe - Brentford 2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

Köp en andel hos Bettingstugans andelssida

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
3 dec.
18:55
FC Zorya - Leicester
Europa League
Spel: under 3,5 mål & Leicester ö 3,5 hörnor
 
3 dec.
18:55
Royal Antwerpen - Ludogorets
Spel: Antwerpenvinst & u 4,5 mål i matchen
 
3 dec.
19:00
Luleå - Malmö
SHL
Spel: Luleå -1.5
 
3 dec.
21:00
Nice - Leverkusen
Europa League
Spel: Under 2.5 mål
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 
6 dec.
14:30
IFK Norrköping - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: Norrköping -1,5 asian hcp
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till Tottenham vs Arsenal

Premier League 3 december 2020

Het match i Premier League på söndag när Tottenham och Arsenal ställs mot varandra. Till detta möte kan du som inte är kund hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett ... Läs mer

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer