Stryktipset idag » Lördag 29 februari » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 29/2 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 29 februari hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Brentford

💥 Kupongens skräll

 • Barnsley

1. Bournemouth - Chelsea 2

Bournemouth stod för en väldigt svag insats senast borta mot Burnley som slutade med en 3-0 förlust. Samma resultat som Chelsea i veckan förlorade med hemma mot Bayern Munchen. Hur som helst ska Chelsea vara stora favoriter här trots bortaplan och kan tvåan hålla sig under 60% tycker jag det är en okej spik.

2. Watford - Liverpool 2

Botten mot toppen när nästjumbon Watford tar emot serieledarna Liverpool och jag har väldigt svårt att se hur Watford ska orka stå emot här. Watford har endast tagit en poäng på sina fem senaste och möter alltså nu ett Liverpool som vunnit 26 av 27 matcher i ligan denna säsong. Jag spikar tvåan och går vidare.

3. Newcastle - Burnley X

Mittenmöte där jag förväntar mig en väldigt tight match och den som gillar mål bör nog inte slå på denna match. Newcastle ska gå in som knappa favoriter med sin hemmafördel men jag ser faktiskt värde i krysset som jag ger runt 30% chans men som nu endast är streckad på 27%. Jag testar singelkrysset.

4. West Ham - Southampton X2

Här förstår jag inte alls varför svenska folket streckat hemmalaget West Ham som favoriter. West Ham placerar sig på nedflyttning och har tio poäng upp till Southampton. West Ham har endast tagit en poäng på sina fem senaste och spelbolagen håller gästerna som favoriter vilket även jag gör. X2 spelas.

5. Blackburn - Swansea X2

Vi tar oss ner till Championship där en viktig match väntar mellan två lag som krigar om playoff platserna. Det skiljer endast en poäng mellan dessa lag efter 35 omgångar och även om Blackburn ska vara favoriter med sin hemmafördel ska de inte ha över 50% chans till seger. Värdet ligger på gästerna och X2 spelas.

6. Fulham - Preston X2

En liknande situation som i matchen ovan med skillnaden att Fulham ska ses som det bättre laget och få favoritskapet inför denna match. Men återigen tycker jag svenska folket överskattar favoritskapet och jag håller inte med om att Fulham ska ha 60% chans till seger här. Värde på Preston och X2 spelas.

7. Cardiff - Brentford 2

Här tycker jag vi har kupongens bästa spik då Brentford som går in som favoriter här av någon anledning har streckats som underdogs på Stryktipset. Visst är formen lite knackig med så är den i Cardiff också. Tvåan är en riktigt fin spik här om den kan hålla sig under 40%.

8. Sheffield Wed - Derby 1X2

Väldigt lurig match mellan två mittenlag som det endast skiljer tre poäng emellan efter 35 omgångar. Båda lagen kommer med ganska svag form men Sheffield Wed ska få favoritskapet med sin hemmafördel. Men jag tycker både odds och streckfördelningen sitter korrekt och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

9. Millwall - Bristol City 1

Millwall har stora problem med målskyttet och har endast gjort två mål på sina fem senaste matcher. Men nu på hemmaplan mot ett väldigt formsvagt Bristol City som förlorat fyra av sina fem senaste matcher kanske det kan lossna för Millwall. Jag håller hemmalaget som det bättre laget för stunden och kan ettan hålla sig under 50% tycker jag det är en okej spik.

10. QPR - Birmingham 1X

Två lag som står på samma poäng efter 35 omgångar och det skiljer endast ett mål i målskillnad mellan lagen. Båda lagen kommer med fin form och det här kan bli en intressant match. QPR ska få favoritskapet med sin hemmafördel och jag kommer utgå från 1X men helgardera på mitt större system.

11. Reading - Barnsley X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då jag tycker Reading blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Spelbolagen ger hemmalaget runt 45% chans till seger och när svenska folket då streckat Reading till över 55% ligger spelvärdet på gästerna och X2 spelas.

12. Huddersfield - Charlton X2

Två lag som står på samma poäng efter 35 omgångar och även om Huddersfield har hemmafördel tycker jag svenska folket överskattar den fördelen. Att Huddersfield ska ha över 55% chans till seger köper jag inte och återigen ligger värdet på X2 som spelas.

13. Luton - Stoke 2

Luton har börjat hitta formen och tog en tung skvalp senast hemma mot Brentford. Men jag tycker svenska folket överskattar Luton här och det här ska inte vara en helt jämn match på förhand. Stoke är det klart bättre laget och bör ha runt 45% chans till seger. Nu när tvåan står under 40% är det en bra spik.

Stora raden - 2304kr

 1. Bournemouth - Chelsea X2
 2. Watford - Liverpool 2
 3. Newcastle - Burnley X
 4. West Ham - Southampton X2
 5. Blackburn - Swansea X2
 6. Fulham - Preston X2
 7. Cardiff - Brentford 2
 8. Sheffield Wed - Derby 1X2
 9. Millwall - Bristol City 1X
 10. QPR - Birmingham 1X2
 11. Reading - Barnsley X2
 12. Huddersfield - Charlton X2
 13. Luton - Stoke X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
5 juni
18:00
Smolevichy - Gorodeya
Fotboll
Spel: Smolevichy Draw no Bet
 
5 juni
18:30
Greuter Furth - Sandhausen
Fotboll
Spel: Greuter Furth över 5.5 hörnor
 
5 juni
20:30
Freiburg - Mönchengladbach
Bundesliga
Spel: 2a.
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer