Stryktipset idag » Lördag 29 juni » Analys, Tips & Resultat

Stryktipset idag 29/6 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 29 juni hos Svenska Spel. Nu med cirka 7 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Trollhättan

💥 Kupongens skräll

 • Falkenberg

1. Östersund - Göteborg X2

Inför säsongen var det nog inte många som kunde tro att Göteborg skulle stå som favoriter borta mot Östersund. Men så är fallet och så ska det vara med tanke på att Östersund verkligen inte imponerat denna säsong kontra Göteborg som flyger fram. Nygren är förvisso såld men Göteborg ska vara favorit och ha stora chanser att få med sig poäng. X2 spelas.

2. Falkenberg - Elfsborg 1X

Jag tycker Falkenberg är bättre än sin poängskörd och jag tycker spelbolagen ständigt underskattar klubben som framförallt spelar bra på hemmaplan. Nu tar de emot Elfsborg och här sticker jag ut hakan och säger att Falkenberg ska vara favoriter. Elfsborg är svaga på gräs och denna match känns oviss. När Falkenberg står i låga 29% tar jag ettan tillsammans med krysset.

3. Sundsvall - Eskilstuna X2

Viktigt bottenmöte där jag tycker Sundsvall har blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Det skiljer trots allt bara fyra poäng och utan Hallenius tror jag Sundsvall kan få det jobbigt i höst. Visst ska de vara favoriter på hemmaplan med att de ska ha över 60% chans till seger köper jag inte. X2 spelas.

4. Gefle - Forward X2

Det skiljer endast en poäng mellan dessa två lag efter 14 omgångar och det är tunga poäng som står på spel mellan dessa bottenlag. Jag värderar dessa lag som helt jämna och då ska Gefle gå in som favoriter på hemmaplan. Men jag tycker ändå inte hemmafördelen är tillräckligt stor att de ska ha 50% chans till seger och jag tycker värdet ligger på X2 som spelas.

5. Linköping - Akropolis 2

Toppmatch i Norrettan när ligatrean Linköping tar emot serieledarna Akropolis och även om Linköpings skadeläge ser bättre ut håller jag Akropolis som ett klart bättre lag. Akropolis är överlägsna i denna serie och är fortfarande obesegrade med en målskillnad på +28 efter 14 omgångar. Jag spikar tvåan här som jag tycker borde ligga runt 50%.

6. Karlstad - Rynninge 1

Karlstad tog en tung seger senast borta mot Sandviken och får nu en betydligt enklare uppgift hemma mot ett Rynninge som går tungt. Senast blev det en 5-2 förlust borta mot Boden och Rynninge har nu släppt in 14 mål på sina tre senaste matcher. Tung hemmafördel och ettan bör sitta utan några bekymmer här. Spiketta.

7. Sandviken - Umeå 1X2

Som ovan nämnt åkte Sandviken på en tung förlust senast hemma mot Karlstad och är nog rejält revanchsugna hemma mot ligatvåan Umeå. Ett Umeå som i veckan åkte ur Svenska Cupen borta mot Luleå och som dras med skadeproblem. Sandviken ska ha en lite fördel men denna match känns oviss och en helgardering blir bäst.

8. Sollentuna - Vasalund 2

Sollentuna skrällde rejält senast hemma mot Umeå där laget tog en trepoängare. Nu väntar ett Stockholmsderby hemma mot Vasalund som körde över Sylvia senast och den här matchen ser jag framemot. Två bollskickliga lag där jag ändå håller Vasalund som något vassare och någon större hemmafördel kan jag inte säga att Sollentuna ska ha. Vasalund till 26% känns alldeles för lågt och tvåan testas.

9. Landskrona - Utsikten 1X

Vi tar oss ner till Söderettan där Landskrona tar emot Utsikten. Två lag som var tippade i toppen men där Landskrona inte alls kommit upp i nivå men Utsikten har endast två poäng upp till en serieledning. Jag håller dock dessa två lag som väldigt jämna och Landskrona ska vara favoriter på hemmaplan. 1X spelas men jag helgarderar snabbt på mitt större system.

10. Eskilsminne - Tvååker 1

Eskilsminne har minst sagt haft en tung säsong och ligger på nedflyttning efter 14 omgångar. Men Eskilsminne är bättre än sin tabellposition och kommer senast från en derbyseger mot Landskrona vilket bör förbättrat självförtroendet som varit svagt. På pappret ska Eskilsminne vara klart bättre än Tvååker och de bör ha över 50% chans till seger här på hemmaplan. Ettan spikas.

11. Trollhättan - Lunds BK 1

Serieledarna mot ligajumbon och jag har svårt att det här ska kunna sluta med något annat än att Trollhättan kniper tre poäng. Trollhättan har tagit fem raka vinster med veckans cupmatch inräknad samtidigt som Lund endast plockat en poäng på sina fem senaste matcher. Jag spikar ettan.

12. Torns IF - Oskarshamn 1X

Jag gillar verkligen Torn denna säsong och tycker laget är något underskattade av spelbolagen. Nu gästar ett Oskarshamn som verkligen har underpresterat denna säsong och jag tror de får en väldigt tuff match här. Oskarshamn står fortfarande utan seger på bortaplan denna säsong och jag tror inte den kommer här. 1X spelas.

13. Åtvidaberg - Kristianstad 1

Åtvidabergs segersvit fick en käftsmäll senast med en 4-0 förlust borta mot Skövde men laget ska nu ha goda chanser att hitta tillbaka till vinnarspåret hemma mot bottenlaget Kristianstad. Matcherna i Söderettan är allt som oftast jämna men här tror jag Åtvidaberg kommer dominera och plocka tre poäng. Ettan spikas.

Stora raden - 2304kr

 1. Östersund - Göteborg X2
 2. Falkenberg - Elfsborg 1X
 3. Sundsvall - Eskilstuna X2
 4. Gefle - Forward X2
 5. Linköping - Akropolis 2
 6. Karlstad - Rynninge 1
 7. Sandviken - Umeå 1X2
 8. Sollentuna - Vasalund X2
 9. Landskrona - Utsikten 1X2
 10. Eskilsminne - Tvååker 1X
 11. Trollhättan - Lunds BK 1
 12. Torns IF - Oskarshamn 1X
 13. Åtvidaberg - Kristianstad 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
19 okt.
15:15
Leksand - Djurgården
SHL
Spel: Leksand vinner inklusive övertid och straffar
 
19 okt.
15:15
Färjestads BK - Luleå HF
SHL
Spel: FBK -1
 
19 okt.
16:00
Wolverhampton - Southampton
Premier League
Spel: 1
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: Bournemouthvinst & BLGM
 
19 okt.
16:00
Luton - Bristol City
Championship
Spel: X2 + över 1,5 mål
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: BLGM Bournemouth vinst
 
19 okt.
16:00
Spurs vs Watford
Premier League
Spel: Spurs vinner och håller nollan
 
19 okt.
16:00
Stoke vs Fulham
Premier League
Spel: Fulham (0)
 
20 okt.
15:00
Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål
 
20 okt.
15:00
Falkenberg - AIK
Allsvenskan
Spel: Falkenberg över 3,5 hörnor
 
20 okt.
17:30
IFK Norrköping - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: IFK Norrköping -1 (asian handicap)
 
21 okt.
19:00
Bodø/Glimt - Mjøndalen
Eliteserien
Spel: Bodø/Glimt -1 (asian)
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer