Stryktipset idag » Lördag 29 juni » Analys, Tips & Resultat

Stryktipset idag 29/6 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 29 juni hos Svenska Spel. Nu med cirka 7 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Trollhättan

💥 Kupongens skräll

 • Falkenberg

1. Östersund - Göteborg X2

Inför säsongen var det nog inte många som kunde tro att Göteborg skulle stå som favoriter borta mot Östersund. Men så är fallet och så ska det vara med tanke på att Östersund verkligen inte imponerat denna säsong kontra Göteborg som flyger fram. Nygren är förvisso såld men Göteborg ska vara favorit och ha stora chanser att få med sig poäng. X2 spelas.

2. Falkenberg - Elfsborg 1X

Jag tycker Falkenberg är bättre än sin poängskörd och jag tycker spelbolagen ständigt underskattar klubben som framförallt spelar bra på hemmaplan. Nu tar de emot Elfsborg och här sticker jag ut hakan och säger att Falkenberg ska vara favoriter. Elfsborg är svaga på gräs och denna match känns oviss. När Falkenberg står i låga 29% tar jag ettan tillsammans med krysset.

3. Sundsvall - Eskilstuna X2

Viktigt bottenmöte där jag tycker Sundsvall har blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Det skiljer trots allt bara fyra poäng och utan Hallenius tror jag Sundsvall kan få det jobbigt i höst. Visst ska de vara favoriter på hemmaplan med att de ska ha över 60% chans till seger köper jag inte. X2 spelas.

4. Gefle - Forward X2

Det skiljer endast en poäng mellan dessa två lag efter 14 omgångar och det är tunga poäng som står på spel mellan dessa bottenlag. Jag värderar dessa lag som helt jämna och då ska Gefle gå in som favoriter på hemmaplan. Men jag tycker ändå inte hemmafördelen är tillräckligt stor att de ska ha 50% chans till seger och jag tycker värdet ligger på X2 som spelas.

5. Linköping - Akropolis 2

Toppmatch i Norrettan när ligatrean Linköping tar emot serieledarna Akropolis och även om Linköpings skadeläge ser bättre ut håller jag Akropolis som ett klart bättre lag. Akropolis är överlägsna i denna serie och är fortfarande obesegrade med en målskillnad på +28 efter 14 omgångar. Jag spikar tvåan här som jag tycker borde ligga runt 50%.

6. Karlstad - Rynninge 1

Karlstad tog en tung seger senast borta mot Sandviken och får nu en betydligt enklare uppgift hemma mot ett Rynninge som går tungt. Senast blev det en 5-2 förlust borta mot Boden och Rynninge har nu släppt in 14 mål på sina tre senaste matcher. Tung hemmafördel och ettan bör sitta utan några bekymmer här. Spiketta.

7. Sandviken - Umeå 1X2

Som ovan nämnt åkte Sandviken på en tung förlust senast hemma mot Karlstad och är nog rejält revanchsugna hemma mot ligatvåan Umeå. Ett Umeå som i veckan åkte ur Svenska Cupen borta mot Luleå och som dras med skadeproblem. Sandviken ska ha en lite fördel men denna match känns oviss och en helgardering blir bäst.

8. Sollentuna - Vasalund 2

Sollentuna skrällde rejält senast hemma mot Umeå där laget tog en trepoängare. Nu väntar ett Stockholmsderby hemma mot Vasalund som körde över Sylvia senast och den här matchen ser jag framemot. Två bollskickliga lag där jag ändå håller Vasalund som något vassare och någon större hemmafördel kan jag inte säga att Sollentuna ska ha. Vasalund till 26% känns alldeles för lågt och tvåan testas.

9. Landskrona - Utsikten 1X

Vi tar oss ner till Söderettan där Landskrona tar emot Utsikten. Två lag som var tippade i toppen men där Landskrona inte alls kommit upp i nivå men Utsikten har endast två poäng upp till en serieledning. Jag håller dock dessa två lag som väldigt jämna och Landskrona ska vara favoriter på hemmaplan. 1X spelas men jag helgarderar snabbt på mitt större system.

10. Eskilsminne - Tvååker 1

Eskilsminne har minst sagt haft en tung säsong och ligger på nedflyttning efter 14 omgångar. Men Eskilsminne är bättre än sin tabellposition och kommer senast från en derbyseger mot Landskrona vilket bör förbättrat självförtroendet som varit svagt. På pappret ska Eskilsminne vara klart bättre än Tvååker och de bör ha över 50% chans till seger här på hemmaplan. Ettan spikas.

11. Trollhättan - Lunds BK 1

Serieledarna mot ligajumbon och jag har svårt att det här ska kunna sluta med något annat än att Trollhättan kniper tre poäng. Trollhättan har tagit fem raka vinster med veckans cupmatch inräknad samtidigt som Lund endast plockat en poäng på sina fem senaste matcher. Jag spikar ettan.

12. Torns IF - Oskarshamn 1X

Jag gillar verkligen Torn denna säsong och tycker laget är något underskattade av spelbolagen. Nu gästar ett Oskarshamn som verkligen har underpresterat denna säsong och jag tror de får en väldigt tuff match här. Oskarshamn står fortfarande utan seger på bortaplan denna säsong och jag tror inte den kommer här. 1X spelas.

13. Åtvidaberg - Kristianstad 1

Åtvidabergs segersvit fick en käftsmäll senast med en 4-0 förlust borta mot Skövde men laget ska nu ha goda chanser att hitta tillbaka till vinnarspåret hemma mot bottenlaget Kristianstad. Matcherna i Söderettan är allt som oftast jämna men här tror jag Åtvidaberg kommer dominera och plocka tre poäng. Ettan spikas.

Stora raden - 2304kr

 1. Östersund - Göteborg X2
 2. Falkenberg - Elfsborg 1X
 3. Sundsvall - Eskilstuna X2
 4. Gefle - Forward X2
 5. Linköping - Akropolis 2
 6. Karlstad - Rynninge 1
 7. Sandviken - Umeå 1X2
 8. Sollentuna - Vasalund X2
 9. Landskrona - Utsikten 1X2
 10. Eskilsminne - Tvååker 1X
 11. Trollhättan - Lunds BK 1
 12. Torns IF - Oskarshamn 1X
 13. Åtvidaberg - Kristianstad 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
27 jan.
21:00
Bournemouth - Arsenal
FA Cup
Spel: Bournemouth över 4,5 hörnor
 
29 jan.
19:00
Modo - Björklöven
HockeyAllsvenskan
Spel: Björklöven vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Alla städer och arenor samt spelschema inför fotbolls-EM 2020!

EM 2020 26 januari 2020

12 städer, 12 arenor och 6 grupper. Här är allt du behöver veta om sommarens spelplatser i Fotbolls-EM 2020 från heta Wembley i England till exotiska Baku i Azerbajdzjan. ... Läs mer

Riskfritt spel för 250 kr på Napoli - Juventus

Serie A 24 januari 2020

Toppmatch i Serie A då Napoli får besök av serieledarna Juventus. Hos Betfair Exchange kan alla nya kunder ta del av ett gratisspel för 250kr. Nedan kan ni ta del av instruktioner ... Läs mer

GRATISSPEL Växjö mot Leksand!

SHL 24 januari 2020

På lördag är det dags för SHL-matcher och bland annat ett fint möte mellan Växjö och Leksand. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel för 250 kr på denna ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 24 januari 2020

Alla vet att för att få 13 rätt med en bra utdelning krävs inte bara bra spikar utan även att man hittar skrällarna. Limpan och Folkesson guidar er rätt i vanlig ordning! Läs mer

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer