Stryktipset idag » Lördag 3 augusti » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Lördag 3/8

Stryktipset idag 3/8 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 3 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Stoke

💥 Kupongens skräll

 • AFC Eskilstuna

1. Falkenberg - Helsingborg X2

Viktig match mellan två lag som försöker kliva upp från bottenstriden och efter 17 omgångar skiljer det endast tre poäng mellan dessa lag. Falkenberg kommer från en stark 2-0 seger hemma mot Sundsvall samtidigt som Helsingborg blev överkörda hemma mot Örebro. Jag håller denna match som helt öppen och då Falkenberg är streckade lite för högt gillar jag X2 som spelas.

2. Östersund - AFC 2

Östersund placerar sig i mitten av tabellen och jag har svårt att se laget klättra eller falla från denna placering. Laget hade extremt mycket flyt i senaste matchen mot MFF där Östersund verkligen inte förtjänade en pinne. Gästerna AFC går riktigt trögt och ska såklart gå in som underdogs här. Men jag håller inte med svenska folket om att AFC endast ska ha 13% chans till seger. Jag ger gästerna runt 20% chans till seger och vill därför testa tvåan. Krysset tas med på mitt större system.

3. Dalkurd - J Södra 2

Dalkurd har verkligen trampat igång efter en start på säsongen och är nu uppe och nosar i toppstriden. Nu väntar en viktig match hemma mot J-Södra som endast ligger en poäng före just Dalkurd. Jag håller ändå J Södra som det bättre laget men med Dalkurds hemmafördel ska oddsen jämnas ut och denna match känns öppen. På kupongen är Dalkurd för stora favoriter och jag gillar tvåan till 28% som jag utgår ifrån.

4. Degerfors - Varberg 1X2

Även här har vi en väldigt jämn match på förhand där oddsen står sig helt jämna för tillfället. Varberg ska ses som det bättre laget men Degerfors är starka på hemmaplan och spelbolagens värdering av denna match känns vettig. Även svenska folket har streckat denna match som helt jämn och då finner jag inget spelvärde. Helgardering.

5. Barnsley - Fulham X2

Championship är äntligen tillbaka på Stryktipset och det finns väldigt mycket att grotta ner sig i här. För den ambitiösa är det nu man ska försöka hitta en edge då varken spelbolagen eller de skarpaste spelarna kan värdera lagen korrekt. Barnsley inleder hemma mot Fulham och det är gästerna som får favoritskapet trots bortaplan vilket känns rimligt sett till spelartrupperna. Barnsley är tippade sist i serien mot Fulham som är andrahandsfavorit. Två nykomlingar och jag tror gästerna får med sig minst en poäng och X2 spelas.

6. Blackburn - Charlton 1X

Blackburn har stått för en fin transfersommar och har även imponerat under träningsmatcherna även om man inte ska dra för stora slutsatser av dem. Men på hemmaplan mot nykomlingarna Charlton ska de ha väldigt goda chanser att få med sig tre poäng. Gillar ettan här men som dock är lite överstreckad vilket gör att jag vill ha med krysset. 1X spelas.

7. Brentford - Birmingham 1

Brentford har värvat friskt i sommar med bland annat Pontus Jansson och det uttalade målet är att Brentford ska till Premier League. Försäsongen har varit lovande och jag tror Brentford kommer höja sig rejält från förra säsongen. På hemmaplan mot ett Birmingham som blev slagna med 0-4 i genrepet mot Brighton tror jag starkt på ettan som spikas.

8. Millwall - Preston 1X

Millwall säkrade ett kontrakt med nöd och näppe förra säsongen och nu väntar nog återigen en tuff säsong där laget bör landa på den undre halvan. I första omgången får de besök av Preston som ska ses som ett bättre lag men Millwall ska ändå vara knappa favoriter med sin hemmafördel. Finner egentligen inget spelvärde här, utgår från 1X men helgarderar snabbt på mitt större system.

9. Reading - Sheffield Wed 1X

Två lag som jag inte gillade förra säsongen då jag tyckte både Reading och Sheffield Wed överskattades av spelbolagen då de spelmässigt inte levde upp till sin tabellplacering. Sheffield ska väl ses som något vassare men med Readings hemmafördel tycker jag de ska ha större än 40% chans till seger. 1X spelas.

10. Stoke - QPR 1

Stoke har en riktig usel säsong bakom sig och får nu börja om på nytt där laget återigen är tippade att vara med i toppstriden. Det återstår att se om laget kan leva upp till förväntningarna denna säsong men säkert är att de ska vara klart bättre än ett i mitt tycke väldigt svagt QPR. På hemmaplan ska Stoke vinna och håller sig ettan under 60% tycker jag det är en bra spik.

11. Swansea - Hull 1

Swansea gjorde en stark föregående säsong med små medel och Potter som tränare. Nu har truppen förstärkts något men det är också utan Potter som tränare. Försäsongen har dock lovat dock med väldigt starka resultat med bland annat en seger mot Atalanta i genrepet. I premiären får de besök av Hull som förra säsongen var något sämre än Swansea. Gillar ettan här som jag utgår ifrån men tar med krysset på mitt större system.

12. Wigan - Cardiff 2

Här håller jag inte alls med svenska folkets värdering om att denna match ska vara helt jämn på förhand. Cardiff har förvisso tappat många spelare men ska ändå ses som klart bättre än Wigan och trots bortaplan bör de ha över 40% chans till seger. Tvåan till nuvarande 37% tycker jag är en bra spik.

13. Nottingham - West Brom 1X

Två lag som har blandat och gett under försäsongen och sett till värvningar tror jag vi kan förvänta oss samma styrka som förra säsongen hos båda lagen. West Brom ska ses som det bättre laget men Nottingham ska vara favoriter här på hemmaplan. Inget större spelvärde och helgarderingen ligger nära. Men jag utgår från 1X.

Stora raden - 2304kr

 1. Falkenberg - Helsingborg X2
 2. Östersund - AFC X2
 3. Dalkurd - J Södra X2
 4. Degerfors - Varberg 1X2
 5. Barnsley - Fulham X2
 6. Blackburn - Charlton 1X
 7. Brentford - Birmingham 1
 8. Millwall - Preston 1X2
 9. Reading - Sheffield Wed 1X
 10. Stoke - QPR 1
 11. Swansea - Hull 1X
 12. Wigan - Cardiff 2
 13. Nottingham - West Brom 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
3 juni
18:30
Hannover - Dynamo Dresden
Fotboll
Spel: Över 40 kortpoäng
 
3 juni
20:30
PDC Home Tour - Semifinal Group 1
Dart
Spel: Dave Chisnall går vidare från gruppen
 
3 juni
20:30
Salzburg - Rapid Wien
Fotboll
Spel: 1X och Salzburg öv 5.5 hörnor
 
4 juni
15:30
mousesports - MAD Lions
CS:GO
Spel: MAD Lions vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer