Stryktipset idag » Lördag 3 augusti » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Lördag 3/8

Bild från Bildbyrån

Stryktipset idag 3/8 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 3 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Stoke

💥 Kupongens skräll

 • AFC Eskilstuna

1. Falkenberg - Helsingborg X2

Viktig match mellan två lag som försöker kliva upp från bottenstriden och efter 17 omgångar skiljer det endast tre poäng mellan dessa lag. Falkenberg kommer från en stark 2-0 seger hemma mot Sundsvall samtidigt som Helsingborg blev överkörda hemma mot Örebro. Jag håller denna match som helt öppen och då Falkenberg är streckade lite för högt gillar jag X2 som spelas.

2. Östersund - AFC 2

Östersund placerar sig i mitten av tabellen och jag har svårt att se laget klättra eller falla från denna placering. Laget hade extremt mycket flyt i senaste matchen mot MFF där Östersund verkligen inte förtjänade en pinne. Gästerna AFC går riktigt trögt och ska såklart gå in som underdogs här. Men jag håller inte med svenska folket om att AFC endast ska ha 13% chans till seger. Jag ger gästerna runt 20% chans till seger och vill därför testa tvåan. Krysset tas med på mitt större system.

3. Dalkurd - J Södra 2

Dalkurd har verkligen trampat igång efter en start på säsongen och är nu uppe och nosar i toppstriden. Nu väntar en viktig match hemma mot J-Södra som endast ligger en poäng före just Dalkurd. Jag håller ändå J Södra som det bättre laget men med Dalkurds hemmafördel ska oddsen jämnas ut och denna match känns öppen. På kupongen är Dalkurd för stora favoriter och jag gillar tvåan till 28% som jag utgår ifrån.

4. Degerfors - Varberg 1X2

Även här har vi en väldigt jämn match på förhand där oddsen står sig helt jämna för tillfället. Varberg ska ses som det bättre laget men Degerfors är starka på hemmaplan och spelbolagens värdering av denna match känns vettig. Även svenska folket har streckat denna match som helt jämn och då finner jag inget spelvärde. Helgardering.

5. Barnsley - Fulham X2

Championship är äntligen tillbaka på Stryktipset och det finns väldigt mycket att grotta ner sig i här. För den ambitiösa är det nu man ska försöka hitta en edge då varken spelbolagen eller de skarpaste spelarna kan värdera lagen korrekt. Barnsley inleder hemma mot Fulham och det är gästerna som får favoritskapet trots bortaplan vilket känns rimligt sett till spelartrupperna. Barnsley är tippade sist i serien mot Fulham som är andrahandsfavorit. Två nykomlingar och jag tror gästerna får med sig minst en poäng och X2 spelas.

6. Blackburn - Charlton 1X

Blackburn har stått för en fin transfersommar och har även imponerat under träningsmatcherna även om man inte ska dra för stora slutsatser av dem. Men på hemmaplan mot nykomlingarna Charlton ska de ha väldigt goda chanser att få med sig tre poäng. Gillar ettan här men som dock är lite överstreckad vilket gör att jag vill ha med krysset. 1X spelas.

7. Brentford - Birmingham 1

Brentford har värvat friskt i sommar med bland annat Pontus Jansson och det uttalade målet är att Brentford ska till Premier League. Försäsongen har varit lovande och jag tror Brentford kommer höja sig rejält från förra säsongen. På hemmaplan mot ett Birmingham som blev slagna med 0-4 i genrepet mot Brighton tror jag starkt på ettan som spikas.

8. Millwall - Preston 1X

Millwall säkrade ett kontrakt med nöd och näppe förra säsongen och nu väntar nog återigen en tuff säsong där laget bör landa på den undre halvan. I första omgången får de besök av Preston som ska ses som ett bättre lag men Millwall ska ändå vara knappa favoriter med sin hemmafördel. Finner egentligen inget spelvärde här, utgår från 1X men helgarderar snabbt på mitt större system.

9. Reading - Sheffield Wed 1X

Två lag som jag inte gillade förra säsongen då jag tyckte både Reading och Sheffield Wed överskattades av spelbolagen då de spelmässigt inte levde upp till sin tabellplacering. Sheffield ska väl ses som något vassare men med Readings hemmafördel tycker jag de ska ha större än 40% chans till seger. 1X spelas.

10. Stoke - QPR 1

Stoke har en riktig usel säsong bakom sig och får nu börja om på nytt där laget återigen är tippade att vara med i toppstriden. Det återstår att se om laget kan leva upp till förväntningarna denna säsong men säkert är att de ska vara klart bättre än ett i mitt tycke väldigt svagt QPR. På hemmaplan ska Stoke vinna och håller sig ettan under 60% tycker jag det är en bra spik.

11. Swansea - Hull 1

Swansea gjorde en stark föregående säsong med små medel och Potter som tränare. Nu har truppen förstärkts något men det är också utan Potter som tränare. Försäsongen har dock lovat dock med väldigt starka resultat med bland annat en seger mot Atalanta i genrepet. I premiären får de besök av Hull som förra säsongen var något sämre än Swansea. Gillar ettan här som jag utgår ifrån men tar med krysset på mitt större system.

12. Wigan - Cardiff 2

Här håller jag inte alls med svenska folkets värdering om att denna match ska vara helt jämn på förhand. Cardiff har förvisso tappat många spelare men ska ändå ses som klart bättre än Wigan och trots bortaplan bör de ha över 40% chans till seger. Tvåan till nuvarande 37% tycker jag är en bra spik.

13. Nottingham - West Brom 1X

Två lag som har blandat och gett under försäsongen och sett till värvningar tror jag vi kan förvänta oss samma styrka som förra säsongen hos båda lagen. West Brom ska ses som det bättre laget men Nottingham ska vara favoriter här på hemmaplan. Inget större spelvärde och helgarderingen ligger nära. Men jag utgår från 1X.

Stora raden - 2304kr

 1. Falkenberg - Helsingborg X2
 2. Östersund - AFC X2
 3. Dalkurd - J Södra X2
 4. Degerfors - Varberg 1X2
 5. Barnsley - Fulham X2
 6. Blackburn - Charlton 1X
 7. Brentford - Birmingham 1
 8. Millwall - Preston 1X2
 9. Reading - Sheffield Wed 1X
 10. Stoke - QPR 1
 11. Swansea - Hull 1X
 12. Wigan - Cardiff 2
 13. Nottingham - West Brom 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
16 jan.
13:30
Middlesbrough vs Birmingham City
Championship
Spel: Middlesbrough
 
16 jan.
15:00
Bologna - Veronas
Serie A
Spel: Över 50 kortpoäng
 
16 jan.
16:00
Leeds - Brighton
Premier League
Spel: Leeds
 
16 jan.
16:00
West Ham - Burnley
Premier League
Spel: Under 2,5 mål
 
16 jan.
16:00
Watford vs Huddersfield
Championship
Spel: Watford
 
16 jan.
16:00
Derby County vs Rotherham United
Championship
Spel: Under 2.5 mål
 
16 jan.
18:30
Fulham - Chelsea
Premier League
Spel: Över 2,5 mål
 
17 jan.
15:00
Sheffield United - Tottenham
Premier League
Spel: Under 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer