Stryktipset idag » Lördag 7 mars » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 7/3 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 7 mars hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Leeds

💥 Kupongens skräll

 • Reading

1. Arsenal - West Ham 1

Arteta har vänt skutan i Arsenal och det ser faktiskt bättre ut spelmässigt och även resultatmässigt. Laget roterade friskt i veckans match mot Portsmouth och bör vara utvilade här. På hemmaplan mot i mitt tycke ett svagt West Ham ska de vara klara favoriter och om ettan kan hålla sig runt 60% tycker jag det är en fin spik.

2. Crystal Palace - Watford X2

Londonderby mellan två lag som trots tabellen där Crystal Palace står sig bättre ska värderas som jämna. Jag tycker svenska folket överskattar Palace favoritskap och jag tycker värdet ligger på X2 som blir mitt spel.

3. Sheffield Utd - Norwich 1X

Sheffield Utd går väldigt starkt med fem raka utan förlust och en stabil åttondeplats i tabellen. På hemmaplan mot ligajumbon Norwich ska de såklart gå in som väldigt stora favoriter. Men det finns risk att ettan blir överstreckat vilket gör att jag iallafall vill ha med krysset. 1X ska räcka långt.

4. Southampton - Newcastle 1

Två lag som står sig jämnt i tabellen där det endast skiljer två poäng mellan lagen efter 28 omgångar. Men jag värderar inte dessa lag som jämna utan jag håller Saints som det klart bättre laget och på hemmaplan ska de vara klara favoriter. Ettan till runt 50% är en riktigt fin spik.

5. Wolves - Brighton 1X

Wolves kommer med en fin form och gjorde en riktigt bra insats senast mot borta mot Spurs som slutade med en seger. På hemmaplan mot ett Brighton som går väldigt svagt förväntar jag mig dominans från Wolves och 1X ska räcka väldigt långt.

6. Burnley - Tottenham 1X2

Det skiljer endast två placeringar och två poäng mellan dessa lag där Spurs ändå ska ses som det klart bättre laget. Men Burnley kommer med fyra raka utan förlust samtidigt som Spurs förlorat tre raka och sett riktigt svaga ut de senaste veckorna. Jag tycker en helgardering är det bästa valet här.

7. Charlton - Middlesbrough 2

Här tycker jag svenska folket är helt snett på bollen när de streckat Charlton till favoriter trots att spelbolagen ger Middlesbrough favoritskapet. Gästerna är det klart bättre laget och ska trots bortaplan vara favoriter här och till runt 30% är tvåan en kanonspik.

8. Swansea - West Brom X2

Swansea har det jobbigt och är påväg att halka efter platserna till playoff. Nu väntar en väldigt jobbig uppgift mot serieledarna West Brom som nog är sugna på revansch efter förra helgens förlust hemma mot Wigan. Gästerna ska såklart vara favoriter här och X2 ska räcka långt.

9. Leeds - Huddersfield 1

Här tycker jag vi har kupongens bästa spik när ligatvåan och i mitt tycker seriens bästa lag Leeds tar emot 17:onde placerade Huddersfield. Det är stor klasskillnad här och på hemmaplan ska favoritskapet vara väldigt stort. Jag spikar ettan och går vidare.

10. Birmingham - Reading X2

Det skiljer endast en placering och två poäng mellan lagen efter 36 omgångar och precis som tabellen visar ska lagen värderas som jämna. Birmingham ska vara favoriter på hemmaplan men jag tycker ettan blivit lite väl stora favoriter på kupongen. Vi måste hitta lite skrällar och här tycker jag X2 är ett bra val.

11. Brentford - Sheffield Wed 1

Två lag som haft det tufft de senaste veckorna och som är i behov av vinster. Men formen betyder inte allt och Brentford ska ses som det klart bättre laget här och på hemmaplan ska de vara stora favoriter. Kan ettan hålla sig runt 60% är det en bra spik.

12. Preston - QPR X2

Preston har gått tungt den senaste tiden med två raka 2-0 förluster och det här blir ingen enkel match mot ett formstarkt QPR. Preston ska ses som det bättre laget och ska såklart vara favoriter på hemmaplan. Men jag tycker Preston blivit lite väl stora favoriter och jag ser värde i X2 som spelas.

13. Stoke - Hull 1

Två lag som är i stort behov av tre poäng för att rycka ifrån bottenstriden som båda lagen är inblandade i. Även om tabellen säger något annat ska Stoke värderas som det klart bättre laget och på hemmaplan ska de ha runt 60% chans till seger. Kan ettan hålla sig under just 60% är det en fin spik.

Stora raden - 2304kr

 1. Arsenal - West Ham 1
 2. Crystal Palace - Watford 1X2
 3. Sheffield Utd - Norwich 1X
 4. Southampton - Newcastle 1
 5. Wolves - Brighton 1X
 6. Burnley - Tottenham 1X2
 7. Charlton - Middlesbrough X2
 8. Swansea - West Brom X2
 9. Leeds - Huddersfield 1
 10. Birmingham - Reading X2
 11. Brentford - Sheffield Wed 1X
 12. Preston - QPR X2
 13. Stoke - Hull 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer