Stryktipset idag » Lördag 7 september » Analys, Tips & Förslag

Bild från Bildbyrån

Stryktipset idag 7/9 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 7 september hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • England

💥 Kupongens skräll

 • Oxford Utd

1. England - Bulgarien 1

England ser riktigt starka ut nuförtiden och på hemmaplan mot Bulgarien kan jag faktiskt inte se något annat än att England tar tre enklar poäng. Bulgarien har en riktigt dålig generation och står utan seger efter fyra omgångar i kvalet. Hade matchen spelats i Bulgarien hade en skrällgardering varit intressant men det här blir en etta som spikas.

2. Litauen - Ukraina 2

Jumbon mot ettan i Grupp B där det ska vara stor klasskillnad på samtliga positioner och även om Litauen har en hemmafördel har jag väldigt svårt att se Litauen stå emot här. Ukraina har verkligen imponerat den senaste tiden och leder gruppen framför lag som Portugal och Serbien. Tvåan till 60% är en riktigt bra spik och den bör sitta minst sju gånger av tio.

3. Island - Moldavien 1

Island har kanske sina bästa dagar bakom sig men det är fortfarande en stark nation som framförallt är väldigt starka på hemmaplan. Mot ett väldigt svagt Moldavien ska Island gå in som väldigt stora favoriter vilket de är till oddset 1.25. Island lär ta en bekväm seger och ettan spikas.

4. Serbien - Portugal 2

Kanske kupongens mest intressanta match med två lag som har väldigt fina lag på pappret. Framförallt tycker jag Portugal har en extremt fin trupp och till skillnad från Serbien har Portugal även visat sin kvalité på planen. Serbien har blandat och förra rundan blev det en 5-0 förlust mot Ukraina samt en 4-1 seger mot Litauen. Jag ger gästerna runt 50% chans till seger här och tycker tvåan till 42% är en bra spik.

5. Bristol Rovers - Accrington X2

Vi tar oss till England och League One som rullar på som vanligt och vi börjar med Bristol Rovers som tar emot Accrington. Här tycker jag svenska folket stirrar sig lite för blinda på tabellen som jag inte tycker ger en rättvis bild såhär tidigt på säsongen. Det här är två väldigt jämna lag och även om Bristol har hemmafördel bör de inte ha över 50% chans till seger. X2 spelas.

6. Coventry - Blackpool 1X

Även här två jämna lag som står på samma poäng i toppen efter sex omgångar och den här matchen blir väldigt intressant. Resultatmässigt har lagen som sagt stått sig väldigt jämna men när jag tittar på lite underliggande statistik är det fördel Coventry och med hemmafördelen bör de såklart ligga närmast till tre poäng. 1x spelas men jag helgarderar snabbt på mitt större system.

7. Portsmouth - Southend 12

Matchen lottas med fördelningen 12-2-2 vilket innebär 75%-12,5%-12,5%.

Nu är ettan endast streckad till 64% vilket gör att den spelas. Men jag kastar även med tvåan då många smarta system lär spika ettan.

8. Rochdale - Ipswich 2

Matchen lottas med fördelningen 3-2-11 vilket innebär 18.75%-12,5%-68.75%.

Tvåan står i låga 47% vilket är en superspik i skrivande stund.

9. Shrewsbury - Peterborough 2

Matchen lottas med fördelningen 6-2-1 vilket innebär 18.75%-12,5%-68.75%.

Tvåan står i låga 37% vilket är en fin värdespik för tillfället.

10. Sunderlund - Burton 12

Matchen lottas med fördelningen 12-2-2 vilket innebär 75%-12,5%-12.5%.

Ettan till 63% är det värde i men jag kastar även med tvåan med samma anledning som i match 7.

11. Tranmere - Gillingham 1X2

Tillbaka på banan igen efter lottomatcherna och här tycker jag vi har en väldigt lurig match mellan två väldigt jämna lag. Det skiljer endast en poäng mellan lagen efter fem omgångar och det enda som skiljer lagen åt nu är Tranmeres hemmafördel vilket ger laget ett litet favoritskap. Men jag finner inget spelvärde och en helgardering blir bäst.

12. Wycombe - Lincoln X2

Toppmatch i League One och här tycker jag svenska folket överskattar hemmafördelen då Wycombe har blivit streckade som ganska klara favoriter trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Lincoln är det bättre laget och ska ha goda chanser till poäng här. X2 till 56% är riktigt bra.

13. Fleetwood - Oxford X2

Även här tycker jag hemmafördelen överskattas och många stirrar för mycket på tabellen kan jag tänka mig då Fleetwood är streckade till 57% trots att de troligtvis inte ens har 50% chans till seger. Det är två jämna lag där Fleetwood ska vara favoriter med sin hemmafördel. Men favoritskapet har gått för långt och vi får spelvärde på X2 som spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. England - Bulgarien 1
 2. Litauen - Ukraina 2
 3. Island - Moldavien 1x
 4. Serbien - Portugal x2
 5. Bristol Rovers - Accrington x2
 6. Coventry - Blackpool 1x2
 7. Portsmouth - Southend 1 2
 8. Rochdale - Ipswich 2
 9. Shrewsbury - Peterborough x2
 10. Sunderlund - Burton 1 2
 11. Tranmere - Gillingham 1x2
 12. Wycombe - Lincoln x2
 13. Fleetwood - Oxford x2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
16 jan.
13:30
Middlesbrough vs Birmingham City
Championship
Spel: Middlesbrough
 
16 jan.
15:00
Bologna - Veronas
Serie A
Spel: Över 50 kortpoäng
 
16 jan.
16:00
Leeds - Brighton
Premier League
Spel: Leeds
 
16 jan.
16:00
West Ham - Burnley
Premier League
Spel: Under 2,5 mål
 
16 jan.
16:00
Watford vs Huddersfield
Championship
Spel: Watford
 
16 jan.
16:00
Derby County vs Rotherham United
Championship
Spel: Under 2.5 mål
 
16 jan.
18:30
Fulham - Chelsea
Premier League
Spel: Över 2,5 mål
 
17 jan.
15:00
Sheffield United - Tottenham
Premier League
Spel: Under 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer