Stryktipset idag » Lördag 9 november » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 9/11 » Tips, Analys & Förslag

NYHET - Nu går det att köpa andelar av oss till bland annat stryktipset via direkten Ryd. Besök sidan och se alla system våra experter lagt ut. Tillsammans mot 13 rätt!


Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 2 november hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Fulham

💥 Kupongens skräll

 • Middlesbrough

1. Tottenham - Sheffield Utd 1

Tottenham har haft en tuff start på säsongen och en elfteplats efter elva omgångar är såklart underbetyg. Nu får de besök av nykomlingarna Sheffield Utd som haft en väldigt fin säsong inledningsvis och placerar sig på sjätteplats. Jag tycker tabellen är missvisande och jag håller Spurs som det klart bättre laget här och jag tror på en stabil hemmaseger. Ettan är såklart hårt pressad men jag sparar mina tecken och spikar ettan här.

2. Leicester - Arsenal 1X2

Toppmatch när ligatrean Leicester tar emot ligafemman Arsenal och den här matchen känns väldigt intressant. Leicester ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men Leicester ska nog ändå kanske ses som det bättre laget för stunden också. Leicester bör väl ha runt 50% chans till seger och jag tycker värderingen sitter korrekt här. Helgardering.

3. Newcastle - Bournemouth 2

Här förstår jag inte alls mig på svenska folkets värdering då hemmalaget Newcastle är streckade till över 45% vilket är alldeles för högt. Visst ska Newcastle kanske få ett litet favoritskap med sin hemmafördel men Bournemouth är det klart bättre laget och ska betydligt större chans än 25% att vinna denna match. Jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

4. Southampton - Everton X2

Sett till tabellen skiljer det endast en placering och tre poäng mellan dessa två bottenlag men jag tycker ändå Everton ska ses som det bättre laget och ska gå in som knappa favoriter trots bortaplan. Jag tycker Everton har presterat bättre än vad resultatraden visar och det bör vända snart. Nu är Everton streckade som underdogs och då gillar jag gästerna och X2 spelas.

5. Burnley - West Ham 1X

Väldigt lurig match mellan två lag som det endast skiljer en placering och en poäng emellan efter elva omgångar. Precis som tabellen visar ska det här ses som två väldigt jämna lag där Burnley nu ska få favoritskapet med sin hemmafördel. Men jag tycker oddsen sitter korrekt och när streckfördelningen speglar oddsen finner jag inget spelvärde. Utgår från 1X men helgarderar snabbt på mitt större system.

6. Birmingham - Fulham 2

I match nummer sex hittar vi kupongens bästa drag då jag tycker svenska folket är väldigt snett på bollen här när de har streckat Birmingham som favoriter till 45% mot Fulham på låga 31%. Det är omvänt mot vad oddsen visar där Fulham som är det klart bättre laget ska gå in som favoriter trots bortaplan. Inte fel att ta med krysset men jag utgår från tvåan och framförallt skippar ettan.

7. Hull - West Brom 2

Hull har blandat och gett inledningsvis och placerar sig på en elfteplats efter 15 omgångar och står nu inför en tuff uppgift när serieledarna West Brom kommer på besök. Formen är fin hos båda lagen där Hull kommer med tre raka vinster mot tufft motstånd samtidigt som West Brom är obesegrade på sina fem senaste matcherna. Gästerna ska gå in som favoriter och jag kommer att utgå från tvåan, men inget större värde och jag tar med krysset på mitt större system.

8. Sheffield Wed - Swansea 1X

Toppmatch i Championship får man väl ändå säga när ligasjuan Sheffield Utd tar emot ligafyran Swansea och det här är en viktig match då toppen i Championship är ett getingbo. Sheffield kommer från en förlust borta mot Blackburn men annars har formen varit bra. Swansea har vänt en sämre trend med två raka vinster. Hemmalaget ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel och även om en helgardering inte vore fel så nöjer jag mig med 1X.

9. Leeds - Blackburn 1

Leeds kommer med fyra raka utan förlust och endast ett insläppt mål på dessa fyra matcher. Nu får de besök av ett Blackburn som tog en tung seger senast men som annars har gått väldigt svagt. Leeds är för mig fortfarande seriens bästa lag och på hemmaplan förväntar jag mig full dominans mot ett i mitt tycker dåligt Blackburn. Jag spikar ettan trots hög streckning.

10. Millwall - Charlton 1X

Även om tabellen säger något annat så tycker jag Millwall är det bättre laget här och nykomlingarna Charlton har gjort det bra men har samtidigt överpresterat och haft en del flyt. När tabellen summeras tror jag Millwall mycket väl kan ha klättra om Charlton. På hemmaplan ska Millwall självklart vara favoriter och 1X tycker jag borde räcka väldigt långt här.

11. QPR - Middlesbrough X2

Kupongens bästa skrälldrag tycker jag vi hittar i denna match då jag tycker svenska folket överskattar hemmalagets favoritskap enormt. Visst har QPR fått en klart bättre start än Middlesbrough och QPR ska väl ses som det bättre laget nu och vara favoriter på hemmaplan. Men vi måste tänka i sannolikheter och att QPR ska ha runt 65% chans till seger köper jag inte. I grunden tycker jag det inte skiljer så mycket mellan dessa lag och X2 till nuvarande 35% känns riktigt bra.

12. Reading - Luton X2

Liknande situation här där jag tycker svenska folket överskattar hemmafavoriterna som återigen är streckade runt 65% trots att spelbolagen ger Reading runt 50% chans till seger. Det skiljer endast en poäng mellan dessa två bottenlag och även om Reading ska ses som det bättre laget och vara favoriter med sin hemmafördel tycker jag värdet ligger på X2 som spelas.

13. Wigan - Brentford 2

Vanligtvis brukar de flesta favoriterna bli överstreckade på Stryktipset men när det kommer till Brentford så är det nästan alltid tvärtom. Det beror på att Brentford är bättre än sin tabellposition vilket marknaden och spelbolagen vet om men som svenska folket missar då de flesta endast kollar på tabellen. Här ska Brentford ha goda chanser till seger mot ett Wigan som går svagt och kan tvåan hålla sig runt 40% tycker jag det är en bra spik.

Stora raden - 2304kr

 1. Tottenham - Sheffield Utd 1
 2. Leicester - Arsenal 1X2
 3. Newcastle - Bournemouth X2
 4. Southampton - Everton X2
 5. Burnley - West Ham 1X2
 6. Birmingham - Fulham X2
 7. Hull - West Brom X2
 8. Sheffield Wed - Swansea 1X
 9. Leeds - Blackburn 1
 10. Millwall - Charlton 1X
 11. QPR - Middlesbrough X2
 12. Reading - Luton X2
 13. Wigan - Brentford 2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

NYHET - Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida. Där kan du läsa mer om spelläggare och hur det fungerar att spela tillsammans.

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer