Speltips Sturm Grass - Atalanta

Bild från Bildbyrån

Kommer storma för Sturm

Bra form på speltipsen nu! Den här gången ger vi oss på Europa League och mötet mellan Sturm Grass och Atalanta. Det är tabellettan som reser till tabelltrean i Grupp D.


Sturm Grass

Sturm Grass har inlett Europaspelet med en vinst och en förlust. Men vinsten ska väl kanske inte hängas allt för synligt i julgranen. Med ett mål mot noll så besegrade man Rakow. I en match där man var lite bättre men absolut inte dominerade matchbilden nämnvärt. Däremot i inhemska Bundesliga (Österrike) så dominerar man. Här har man radat upp 27 av 33 möjliga poäng.


Formen 🏋️

Rapid Wien - Sturm Grass 1-1 🟡

Leobendorf - Sturm Grass 0-3 ✅

Sturm Grass - WSG Tirol 1-0 ✅

Rakow - Sturm Grass 0-1 ✅

Wolfsberger - Sturm Grass 0-1 ✅

Sturm Grass - Hartberg 2-1 ✅

Atalanta

Har börjat sisådär där de för närvarande ligger på en sjätteplats i italienska serie A. De har skrapat ihop 16 poäng på de inledande 9 matcherna, men de ligger endast sex poäng bakom serieledande Inter. Atalanta har starkt kantspel, och där de ofta ställer om tack vare sin fina press. De ska heller inte underskattas i luftrummet där de skapar mycket farligt.


Formen 🏋️

Atalanta - Cagliari 2-0 ✅

Verona - Atalanta 0-1 ✅

Atalanta - Juventus 0-0 🟡

Sporting - Atalanta 1-2 ✅

Lazio - Atalanta 3-2 ❌

Atalanta - Genoa 2-0 ✅

Matchbilden

Här tror jag inte Sturm Grass har kvaliten att ens spela på ett oavgjort resultat. Atalanta kommer att pressa på och komma i anfallsvåg efter anfallsvåg.


Mitt spel

Jag kommer placera 7/10 på att Atalanta vinner matchen. Jag kommer att placera spelet hos NoAccountBet. Där får vi ett odds på 1.94!


För fler livespel, speltips samt andelsspel så rekommenderar jag att ni följer mig på Twitter (eller X som det heter numera)


bobbytipsar heter jag där, så ska jag göra mig absolut bästa för att dryga ut plånboken lite åt er och mig själv!