Speltips Sunderland - Rotherham United

Bild från Bildbyrån

Sunderland tar sina första poäng här

Vi testar en högoddsare när Sunderland tar emot Rotherham hemma på Stadium of Light. Sunderland är klasser bättre och var ruskigt nära att ta sig upp förra säsongen och ambitionerna finns där. Spelet för dagen ger hela 3.5 gånger pengarna och vi kommer till det längre ner i texten.

SpelTorsten om Sunderland - Rotherham United

Sunderland tog sig till kvalet upp till Premier League men åkte ut i semifinalen mot Luton som till slut gick upp. Sunderland hade med sig 2-1 från hemma matchen men förlorade 2-0 borta och säsongen tog slut. Trots att de står utan poäng i årets Championship och åkte ur liga cupen så har de faktiskt spelat riktigt bra och borde kanske vunnit alla tre matcherna.

Rotherham United kan absolut skrälla till men de är inte direkt vassa på bortaplan. Blott 17 poäng på bortagräs förra säsongen och i säsongens enda bortamatch torska de 4-1 mot Stoke. Rotherham är bra hemma och det är där de tar sina vinster men ska inte räkna bort de helt här vilket leder oss till dagens högoddsare.

SPELTIPS

Visst kan man spela att båda lagen gör mål här men jag har sån känsla att Sunderland vinner här att vi helt enkelt kombinerar att Sunderland vinner och båda lagen gör mål till det fina oddset 3.65 på Coolbet. Sunderland kommer mest troligt att dominera denna match men de kommer släppa en del ytor där Rotherham ligger på kontring.

Sunderland har som vi varit inne på varit riktigt bra men slarvat lite och ska inte se bort i från att de även kommer göra några misstag i denna matchen och kan absolut se framför mig att Rotherham får in en balja. Sunderland vaknar och vinner tillslut med 3-1 och vi kan inkassera 3.65 gånger pengarna, vad säger ni om det? Ingen kommer ihåg en fegis och jag går in med låg insats på detta spel 3/10 units.

Lägg spelet hos Coolbet