Topptipset idag » Fredag 11 oktober » Analys, Tips & Spelförslag
Speltips Topptipset » Fredag 11/10

Topptipset idag 11/10 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Topptipset idag fredag den 11 oktober hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

  • Vallecano

💥 Kupongens skräll

  • Albanien

1. Tjeckien - England X2

Gruppfinal i Grupp A där England kan säkra en plats till EM vid en seger och det känns väldigt troligt. Tjeckien har förvisso presterat bättre än förväntat enligt mig men här ska det råda stor klasskillnad och trots bortaplan ska England gå in som stora favoriter. Jag tycker dock streckfördelningen sitter ganska bra i skrivande stund och jag finner inget större spelvärde. X2 blir valet och det bör vi sitta trygga på.

2. Island - Frankrike X2

Frankrike vann det första mötet med 4-0 men på Island blir det långt ifrån lika enkelt. Visst är det brutal klasskillnad mellan dessa lag men samtidigt åker inget lag till Island och bara hämtar tre poäng. Island bör vara nöjda med en poäng samtidigt som Frankrike behöver vinna för att inte eventuellt tappa mark på ett Turkiet som går starkt. X2 bör räcka även här.

3. Turkiet - Albanien 1X2

Turkiet har varit kalla under en längre period men har verkligen trampat igång under detta kval och leder gruppen efter sex omgångar. Jag litar dock fortfarande inte fullt ut och jag tycker Turkiet blivit lite väl stor favoriter mot ett fint Albanien. Att Turkiet ska ha över 75% chans till seger köper jag inte och egentligen är X2 det bästa alternativet här. Jag tar dock med ettan ändå och helgarderar.

4. Montenegro - Bulgarien 1

Två lag som gått riktigt trögt under kvalet och chanserna för EM är bortblåsta. Båda lagen står utan seger efter fem matcher och senast lagen möttes i Bulgarien slutade det 2-2. Två relativt jämna lag där hemmafördelen bör väga tungt och jag tycker Montenegro bör ha över 40% chans till seger. Nu är matchen streckad jämn och då gillar jag ettan som spikas.

5. Andorra - Moldavien 1X2

Två riktiga skitlag där Andorra ändå måste ses som klart sämre än Moldavien och gästerna ska gå in som favoriter här vilket de gör. Inget av lagen har chans på en plats till EM och motivationen är såklart ett frågetecken i denna match. Jag tycker dock både oddsen och streckfördelningen känns rimlig och utan någon större åsikt måste jag måla på med en helgardering. Luktar målsnålt och kryss.

6. Bohemians - Dundalk 1X2

Från EM-kval till Irland där ligan rullar på som vanligt och här bjuds vi på toppmöte när trean Bohemians tar emot serieledarna Dundalk. De sistnämnda har varit totalt överlägsna denna säsong och ska gå in som klara favoriter här trots bortaplan och kanske en liten brist på motivation. Även här tycker jag värderingen sitter korrekt och jag helgarderar.

7. Cork City - U.C.D 1

Från toppmatch till bottenmatch när Cork City tar emot ligajumbon U.C.D. I skrivande stund får vi ruggigt bra spelvärde på ettan men att bara utgå från strecken innan omsättningen tagit fart kan vara farligt. Jag tror dock ändå starkt på ettan här då gästerna är riktigt usla och om ettan kan hålla sig under 65% är det en bra spik enligt mig.

8. Vallecano - Tenerife 1

Två lag som har blandat och gett inledningsvis men här tycker jag vi har kupongens bästa spik på hemmalaget. Rayo har kryssat sju av sina tio matcher och visst ligger krysset alltid nära i Segunda Division men här tycker jag ändå svenska folket undervärderar hemmalagets favoritskap. Det ska trots allt vara stor skillnad mellan lagen och när spelbolagen ger hemmalaget över 55% chans till seger och vi kan spika ettan till runt 45% tycker jag det är riktigt bra.

Gå direkt till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
4 juni
15:30
mousesports - MAD Lions
CS:GO
Spel: MAD Lions vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer