Topptipset idag » Fredag 11 oktober » Analys, Tips & Spelförslag
Speltips Topptipset » Fredag 11/10

Topptipset idag 11/10 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Topptipset idag fredag den 11 oktober hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

  • Vallecano

💥 Kupongens skräll

  • Albanien

1. Tjeckien - England X2

Gruppfinal i Grupp A där England kan säkra en plats till EM vid en seger och det känns väldigt troligt. Tjeckien har förvisso presterat bättre än förväntat enligt mig men här ska det råda stor klasskillnad och trots bortaplan ska England gå in som stora favoriter. Jag tycker dock streckfördelningen sitter ganska bra i skrivande stund och jag finner inget större spelvärde. X2 blir valet och det bör vi sitta trygga på.

2. Island - Frankrike X2

Frankrike vann det första mötet med 4-0 men på Island blir det långt ifrån lika enkelt. Visst är det brutal klasskillnad mellan dessa lag men samtidigt åker inget lag till Island och bara hämtar tre poäng. Island bör vara nöjda med en poäng samtidigt som Frankrike behöver vinna för att inte eventuellt tappa mark på ett Turkiet som går starkt. X2 bör räcka även här.

3. Turkiet - Albanien 1X2

Turkiet har varit kalla under en längre period men har verkligen trampat igång under detta kval och leder gruppen efter sex omgångar. Jag litar dock fortfarande inte fullt ut och jag tycker Turkiet blivit lite väl stor favoriter mot ett fint Albanien. Att Turkiet ska ha över 75% chans till seger köper jag inte och egentligen är X2 det bästa alternativet här. Jag tar dock med ettan ändå och helgarderar.

4. Montenegro - Bulgarien 1

Två lag som gått riktigt trögt under kvalet och chanserna för EM är bortblåsta. Båda lagen står utan seger efter fem matcher och senast lagen möttes i Bulgarien slutade det 2-2. Två relativt jämna lag där hemmafördelen bör väga tungt och jag tycker Montenegro bör ha över 40% chans till seger. Nu är matchen streckad jämn och då gillar jag ettan som spikas.

5. Andorra - Moldavien 1X2

Två riktiga skitlag där Andorra ändå måste ses som klart sämre än Moldavien och gästerna ska gå in som favoriter här vilket de gör. Inget av lagen har chans på en plats till EM och motivationen är såklart ett frågetecken i denna match. Jag tycker dock både oddsen och streckfördelningen känns rimlig och utan någon större åsikt måste jag måla på med en helgardering. Luktar målsnålt och kryss.

6. Bohemians - Dundalk 1X2

Från EM-kval till Irland där ligan rullar på som vanligt och här bjuds vi på toppmöte när trean Bohemians tar emot serieledarna Dundalk. De sistnämnda har varit totalt överlägsna denna säsong och ska gå in som klara favoriter här trots bortaplan och kanske en liten brist på motivation. Även här tycker jag värderingen sitter korrekt och jag helgarderar.

7. Cork City - U.C.D 1

Från toppmatch till bottenmatch när Cork City tar emot ligajumbon U.C.D. I skrivande stund får vi ruggigt bra spelvärde på ettan men att bara utgå från strecken innan omsättningen tagit fart kan vara farligt. Jag tror dock ändå starkt på ettan här då gästerna är riktigt usla och om ettan kan hålla sig under 65% är det en bra spik enligt mig.

8. Vallecano - Tenerife 1

Två lag som har blandat och gett inledningsvis men här tycker jag vi har kupongens bästa spik på hemmalaget. Rayo har kryssat sju av sina tio matcher och visst ligger krysset alltid nära i Segunda Division men här tycker jag ändå svenska folket undervärderar hemmalagets favoritskap. Det ska trots allt vara stor skillnad mellan lagen och när spelbolagen ger hemmalaget över 55% chans till seger och vi kan spika ettan till runt 45% tycker jag det är riktigt bra.

Gå direkt till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
20 okt.
15:00
Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål
 
20 okt.
15:00
Falkenberg - AIK
Allsvenskan
Spel: Falkenberg över 3,5 hörnor
 
20 okt.
17:30
IFK Norrköping - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: IFK Norrköping -1 (asian handicap)
 
21 okt.
19:00
Bodø/Glimt - Mjøndalen
Eliteserien
Spel: Bodø/Glimt -1 (asian)
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer