Topptipset idag » Fredag 22 maj » Analys, Tips & Spelförslag
Speltips Topptipset » Fredag 22/5

Topptipset idag 22/5 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Topptipset idag fredag den 22 maj hos Svenska Spel. Nu med 100.000kr extra i potten! Spana även in våra andelar till matcherna på vår andelssida.

🔩 Kupongens spik

  • Suwon

💥 Kupongens skräll

  • Wehen

1. Hertha Berlin - Union Berlin 1X2

Vi inleder fredagens kupong med ett derby i Berlin där Hertha Berlin tar emot Union Berlin. Minimal hemmafördel då matchen spelas utan publik och båda lagens hemstad. Det skiljer endast en poäng mellan dessa två lag efter 26 omgångar men Hertha ska ses som det bättre laget och såg också bättre ut i senaste omgången där laget tog en tung seger med 3-0 borta mot Hoffenheim. Men jag tycker både odds och streckfördelning sitter korrekt här och jag finner inget större värde. Helgardering.

2. Heidenheim - Wehen X2

Vi tar oss ner till Zweite Bundesliga där ligafyran Heidenheim tar emot bottenlaget Wehen och hemmalaget ska såklart vara klara favoriter här. Men jag tycker ändå svenska folket överskattar favoritskapet och underskattar minskningen av hemmafördelen då matchen spelas utan publik samt att det skiljer väldigt lite mellan lagen i denna serie. Kan X2 hålla sig under 45% tycker jag det är rätt val.

3. Nürnberg - Erzgebirge 1

Nürnberg åkte på en sur torsk senast mot St.Pauli efter ett segermål från svenske Gyökeres och är nu pressade att ta poäng för att undvika bottenstriden. De får här ett besök av ett Erzgebirge som sett till tabellen har gjort en klart bättre säsong men som jag ändå håller som det sämre laget i denna match. Svenska folket stirrar för mycket på tabellen och underskattar Nürnbergs favoritskap här. Jag ger ettan minst 50% chans och kan den hålla sig under just 50% tycker jag det är en vettig spik.

4. Soligorsk - Belshina 1X2

Vi tar oss till Vitryssland där ligafemman Shakhtior Soligorsk tar emot ligajumbon Belshina och hemmalaget ska få ett stort favoritskap här. Men favoritskapet är minst sagt pressat och jag ser inget större värde i att spika ettan till runt 80% även om det är där någonstans vinstchansen ligger. Jag tar med alla tecken och X2 kan rensa undan många system på denna kupong.

5. Gangwon - Seongnam 1

Tredje omgången i Sydkorea och det är alldeles för tidigt för att dra några slutsatser av tabellen och formen. Värderingen ska baseras till truppkvalité och här är det klar fördel Gangwon som också får ett klart favoritskap inför denna match. Kan ettan hålla sig under 50% är det en fin spik som jag hamrar på.

6. Suwon - Incheon 1

Här tycker jag vi har kupongens bästa spik då svenska folket övervärderar de två första omgångarna något enormt. Suwon har inlett med två förluster men är i grunden ett bra lag och ett lag som är klasser bättre än Incheon. Med sin hemmafördel ska de ha runt 60% chans till seger och kan ettan hålla sig under 50% är det en jättefin spik.

7. Sangju - Gwanju X2

Två lag som på pappret ska ses som relativt jämna men där Sangju får favoritskapet med sin hemmafördel samt att de inlett säsongen något vassare. Men jag tror på en väldigt tight match här och tycker svenska folket favoriserar Sangju lite för mycket här. Jag håller inte med om att Sangju ska ha över 45% chans till seger och jag tycker vi får ett litet värde på X2 som spelas.

8. Darmstadt - St.Pauli 1X2

Vi tar oss tillbaka till Zweite Bundesliga och avslutar med ett väldigt ovisst möte mellan två jämna lag. Det skiljer endast tre poäng mellan dessa lag efter tre omgångar och Darmstadt ska få ett litet favoritskap med sin hemmafördel. Men jag tror på en tight match och ser inget värde varken sett till odds eller streckfördelning. Helgardering.

Gå direkt till Topptipset

Köp en andel till matcherna här

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
5 juni
18:00
Smolevichy - Gorodeya
Fotboll
Spel: Smolevichy Draw no Bet
 
5 juni
18:30
Greuter Furth - Sandhausen
Fotboll
Spel: Greuter Furth över 5.5 hörnor
 
5 juni
20:30
Freiburg - Mönchengladbach
Bundesliga
Spel: 2a.
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer