Topptipset idag » Fredag 8 november » Analys, Tips & Spelförslag
Speltips Topptipset » Fredag 8/11

Topptipset idag 8/11 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Topptipset idag torsdag den 7 november hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

  • Girona

💥 Kupongens skräll

  • Leganes

1. Norwich - Watford X2

Bottenmöte mellan två lag som verkligen går tungt och som har gått en lång tid utan seger. Båda lagen är pressade att ta tre poäng för att inte tappa mark på lagen ovanför och Watford är laget som ska vara favoriter här. Watford är bättre än sin tabellposition vilket inte Norwich är och nu när hemmalaget är streckade som favoriter på kupongen finner jag värde på X2 som spelas.

2. Real Sociedad - Leganes X2

Visst talar det mesta för hemmalaget här och sett till tabellen samt hemmafördelen förstår jag att svenska folket gillar ettan här. Men Real Sociedad har blivit alldeles för stora favoriter på kupongen och de ska inte ens ha över 60% chans till seger här. Väldigt bra värde på X2 som återigen spelas.

3. Sassuolo - Bologna 1X2

Lurig match i Serie A mellan två lag som det endast skiljer två poäng mellan till Bolognas fördel som dock har en match mer spelad. Bologna ska dock ses som det bättre laget och få ett litet favoritskap här trots bortaplan. Men jag tycker värderingen sitter korrekt och finner inget spelvärde. Helgardering.

4. Köln - Hoffenheim 1

Även här en lurig match där Hoffenheim ska gå in som minifavoriter och det räcker faktiskt med att kolla på tabellen för att förstå varför. Men här tycker jag svenska folket stirrar sig blinda på tabellen och med Kölns hemmafördel ska det vara jämna odds. Ettan spikas sålänge den står under 30% vilket den gör med bra marginal i skrivande stund.

5. Nice - Bordeaux 1X2

Här tycker jag tabellen ger en ganska rättvis bild gällande dessa två lag där Bordeaux ska ses som det bättre laget men Nice ska gå in som knappa favoriter med sin hemmafördel. Nice vände sin negativa trend senast med en vinst mot Reims och kanske kan rida på det nu. Men jag finner inget spelvärde här och helgarderar.

6. Zulte - Anderlecht 2

Zulte har blandat och gett inledningsvis men placerar sig på en stabil femteplats efter 14 omgångar. Storklubben Anderlecht inledde säsongen bedrövligt men har ryckt upp sig rejält och har nu en väldigt fin form i ryggen. Anderlecht är klart bättre än sin tabellplacering vilket de har visat de senaste matcherna och ska ha goda chanser till tre poäng här. Jag spikar tvåan.

7. Aves - Gil Vicente 1X2

Vi tar oss till Portugal och Primeira Liga där det vankas bottenmöte när ligajumbon Das Aves tar emot 14:onde placerade Gil Vicente. Aves har det riktigt tungt med en vinst och nio förluster efter tio omgångar och jag har väldigt svårt att se laget säkra ett nytt kontrakt denna säsong. Men hemma mot Gil Vicente ska de ändå ha hyfsade chanser och jag förväntar mig en väldigt jämn match. Helgardering.

8. Girona - Tenerife 1

Vi avslutar med kupongens bästa spik då jag tycker Girona ska ha väldigt goda chanser till tre poäng hemma mot Tenerife. Girona har ett betydligt bättre lag och är väldigt starka på hemmaplan där laget endast förlorat en match denna säsong. Tenerife går tungt och har fem raka utan vinst. Att ta med krysset är inte fel men jag gillar verkligen ettan som spikas.

Gå direkt till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

NYHET - Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du ta del av större andelar, med tillexempel mig Poolarn eller någon av mina kunniga kollegor!

(PS. Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna)

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer