Topptipset idag » Onsdag 4 december » Analys, Tips & Spelförslag
Speltips Topptipset » Onsdag 4/12

Bild från Bildbyrån

Topptipset idag 4/12 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Topptipset idag onsdag den 4 december hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

  • Chelsea

💥 Kupongens skräll

  • Watford

1. Liverpool - Everton 1X

Merseysidederby och serieledarna Liverpool ska såklart gå in som väldigt stora favoriter hemma mot bottenlaget Everton. Vissa kanske tycker kanske jag låter dum när jag säger det men jag tycker Liverpool har överpresterat och jag tycker de haft en hel del flyt denna säsong. Nu saknar de Alisson inför denna match och kanske, kanske finns det en liten chans att de tappar poäng här. Ettan kommer spikas på de flesta system men jag vill iallafall få med krysset som skulle kunna rensa en hel del. 1X spelas.

2. Man Utd - Tottenham 1X2

Den här matchen ser jag verkligen framemot och jag tror inte jag är ensam om det när Mourinho kommer tillbaka till Old Trafford som tränare i Tottenham. Mourinho har tagit tre vinster efter tre matcher och Spurs går in som favoriter här trots bortaplan mot ett sargat United. Jag tycker dock både odds och streck sitter korrekt och jag finner inget större spelvärde. Helgardering.

3. Chelsea - Aston Villa 1

Chelsea åkte på en tung förlust i helgen hemma mot West Ham vilket jag verkligen inte såg komma. Men jag tycker resultatet var missvisande och alla som såg matchen vet vad jag snackar om då Chelsea var det klart bättre laget. Nu får de besök av bottenlaget Aston Villa som tog en fin pinne borta mot United i helgen men som ska vara stora underdogs här. Många garderar upp här vilket ger oss minivärde på ettan som jag spikar.

4. Leicester - Watford 1X2

Ligatvåan Leicester ser bättre ut än säsongen de vann ligan och placerar sig nu tvåa i tabellen efter 14 omgångar vilket är fullt rättvist. Nu tar de emot ligajumbon Watford och Leicester ska såklart vara stora favoriter här. Men jag räknar med alla kommer att spika ettan och då jag vill ha ett system som kan vinna större pengar kan jag inte hålla fingrarna borta från X2. Helgardering.

5. Southampton - Norwich 1

Bottenmöte mellan två lag som placerar sig på nedflyttning och det skiljer endast en poäng mellan lagen efter 14 omgångar. Men jag håller definitivt Saints som det bättre laget och här ska de ha över 55% chans till seger. De flesta har spikat matcherna ovan och har sparat sina garderingar som de kletar på här. De gör att ettan är understreckad och ettan blir en spik för mig.

6. Wolves - West Ham 1

Wolves har verkligen hittar formen och kommer inför denna match med nio raka matcher utan förlust. Nu får de besök av ett West Ham som tog en tung seger senast borta mot Chelsea vilket de inte förtjänade och annars tycker jag West Ham sett väldigt risiga ut de senaste veckorna. Även här är ettan understreckad och kan Wolves hålla sig under 55% är det en spik på mitt system.

7. PSG - Nantes 1X

PSG är på en egen nivå i Ligue 1 vilket de flesta såklart är medvetna om och trots att de nu möter ett Nantes som haft en fin säsong känns det väldigt långsökt att PSG ska tappa poäng här. Men det händer faktiskt att PSG gör plattmatcher i ligan när motivationen saknas lite och när de väl händer vill man vara där och hugga. Inget större spelvärde men jag kastar med krysset tillsammans med ettan och spelar 1X.

8. Udinese - Bologna 1X2

Coppa Italia har dragit igång och Udinese tar emot Bologna i 16-delsfinalen i en väldigt svårläst match. I ligan skiljer det endast två poäng mellan dessa lag och Bologna ska ses som något vassare. Men Udinese ska vara favoriter på hemmaplan vilket de är och jag finner faktiskt inget spelvärde i denna match. Helgardering.

Gå direkt till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

NYHET - Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du ta del av större andelar, med tillexempel mig Poolarn eller någon av mina kunniga kollegor!

(PS. Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna)

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 juli
04:00
Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal
UFC
Spel: Kamaru Usman vinner på domslut
 
12 juli
14:30
Helsingborg - AIK
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
12 juli
17:30
Mjällby - Häcken
Allsvenskan
Spel: Häcken
 
12 juli
17:30
Tottenham vs Arsenal
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
12 juli
19:30
Parma - Bologna
Serie A
Spel: Parma vinner
 
12 juli
19:30
Cagliari - Lecce
Serie A
Spel: Över 5.5 kort
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

Fotboll 10 juli 2020

Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

Kampanj till Malmö mot Norrköping

Allsvenskan 10 juli 2020

MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

Kampanj till Tottenham v Arsenal!

Premier League 10 juli 2020

SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

Serie A 10 juli 2020

LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer