Speltips: Torino - Lecce 16/9 "Säker hemmatriumf att vänta i Turin"
Speltips Torino - Lecce

Säker hemmatriumf att vänta i Turin

PÅ Stadio Olimpico di Torino gästas värdarna av nykomlingarna Lecce. Gästerna har fått en tung inledning i Serie A och tyngre lär det bli när veckan sparkar igång då en säker hemmaseger är vad jag förväntar mig.

Torino slutade på en mycket fin sjunde plats i fjol och detta efter att de besegrat Lazio hemma i Turin med 3-1 i den sista omgången. De var de båda lagen som gjorde upp om sjunde respektive åttonde platsen då, men där Torino alltså drog det längsta strået. Den positionen gav Torino en kvalplats till Europa League, men något gruppspel nådde de aldrig då Premier League-laget Wolverhampton blev för svåra i den sista kvalomgången.

Ser vi till hur Torino inlett säsongen så är det en bra start med deras mått mätt. 2-1 hemma mot Sassuolo i premiären följdes upp med en 3-2-seger på resande fot mot Atalanta och nu när det är omgång tre som väntar tror undertecknad att de löser en tredje raka trepoängare med bravur.

Lecce står nämligen för motståndet i Turin denna måndagskväll och gästerna är nya i Serie A inför denna säsong. I fjol var gästerna ett vinnande lag då de gick segrande ur 19 av 36 matcher i Serie B, vilket man var bäst i serien på, men den här säsongen har det inte gått riktigt lika bra, vilket är ganska väntat ändå.

Gästerna har inledningsvis torskat premiären borta mot ett starkt Inter med 4-0 och därefter vände de hemåt för att mäta krafterna med Verona, vilket de lyckades sisådär med efter 0-1 i baken. Noll mål framåt och noll poäng på kontot är inget bra facit inför en tuff bortamatch mot Torino som siktar högt även den här säsongen.

Min tro är att värdarna i Turin är bra nog för att plocka tre poäng och att de löser säsongens första "storseger" är inte alls omöjligt.

2-0? Det duger för mig då värdarna spelas med -1 (asian) till 1.85.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer