Speltips TSC - West Ham

Bild från Bildbyrån

Kortspel åter i fokus

Det börjar som sagt att dra ihop sig i europas gruppspel och då passar vi på att syna kortmarknaden, ett klassiskt inslag från mig då ingen kan ha missat att det är just kortspel jag fokuserar mest på om dagen. Tycker det finns mycket värde att hämta där och det är inget undantag i detta möte.

SpelTorsten om TSC - West Ham

TSC Backa Topola är ett serbiskt lag ifrån småstaden Backa Topola som ligger i norra delen av landet, inte långt ifrån gränsländerna Kroatien, Ungern och Rumänien. De ligger trea i den serbiska superligan men har långt upp till storlagen Partizan och Röda Stjärnan. De har ingen chans för avancemang i Europa League men kan absolut ta tredjeplatsen och fortsätta sitt Europaäventyr i Conference League.

West Ham leder gruppen på nio poäng, samma antal som Freiburg som de möter i eventuell gruppfinal i sista rundan. Avancemanget är klart och nu återstår bara att vinna gruppen. West Ham har efter en liten svacka nu hittat formen med tre raka vinster, senast blev det sen vändning mot Burnley i Premier League och veckan innan det vände det även hemma mot Nottingham. Kapacitet finns i laget och att de går vidare ur gruppen ser jag som en självklarhet. De är flera gånger bättre än sina serbiska motståndare och mycket ska till om de tappar poäng i Serbien men samtidigt ska vi inte se det som en självklarhet, bortamatcher är lurigt i Europa.

SPELTIPS

Mitt spel i denna match är att den ettrige mexikanska landslagsmittfältaren Edson Alvarez tar ett gult kort för West Ham. Han är en spelare som ofta ligger på gränsen och har på sina 15 senaste matcher från start (klubblag och landslag) tagit nio gula kort. I Premier League denna säsong har han dragit på sig sex gula på elva matcher så att vi får 3.90 på att han tar kort här är statistiskt allt för högt och jag räknar med att linan kommer sjunka till under tre gånger pengarna innan avspark (om han startar). Lägger vi dessutom till att han står på två kort i gruppspelet så är det inte omöjligt att det kommer ett "taktiskt" gult kort för honom så att han är avstängd i sista matchen mot Freiburg för att inte riskera att bli avstängd i en eventuell åttondelsfinal/kvartsfinal.

West Ham är långt ifrån klara gruppsegrare men har allt i egna händer inför sista gruppspelsmatchen hemma mot Freiburg. Oavsett hur det går i det andra matcherna och om han startar så är det alltså inte omöjligt utan snarare tvärtom goda chanser till ett gult kort på Edson Álvarez och jag synar det med 4/10U och lägger spelet på LeoVegas.

LeoVegas kommer med en helt ny licens och därför får både nya och gamla kunder 100 kronor i ett gratisspel - helt utan omsättningskrav! Klicka här för att hämta bonusen

Lägg spelet hos LeoVegas

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 2 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 3 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten