Speltips Union Berlin - Leipzig

Bild från Bildbyrån

Vi kör ett speltips i Bundesliga

Då är alla stora ligor i Europa i full gång och jag gör säsongspremiär i tyska Bundesliga. Det är i mötet mellan ligaledarna Union Berlin och RB Leipzig jag plockar mitt speltips.

SpelTorsten om Union Berlin - Leipzig

Union Berlin börjar denna säsong lika bra som den förra och toppar Bundesliga efter två omgångar. Två stycken 4-1 segrar har det blivit. Först var det Mainz som fick pisk i premiären och senast nykomlingarna Darmstadt trots ett tidigt rött kort och underläge lyckades alltså Union Berlin vända på steken och vinna 4-1. Mycket imponerande och hemma mot Leipzig ska de absolut kunna stå upp bra och även här tror jag på en målfest.

Leipzig fick en tuff öppningsmatch mot  Leverkusen borta och förlorade 3-2. Trots att de var de bättre laget kunde de inte hämta in 2-0 underläget de hamnade tidigt men visade klarhet i sin andra match för säsongen där de slog Stuttgart med hela 5-1. Även i den matchen hamnade de i underläge men efter fem mål i andra halvlek var vändningen ett faktum och de kunde ta sin första seger för säsongen.

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Här tycker jag Union Berlin har större chans till vinst än vad oddset säger och ser ändå ett värde på att Union Berlin vinner men väljer återigen målmarknaden.

Jag har valt att spela att båda lagen gör mål denna söndag till spelbara 1.77 på LeoVegas.

Ser vi till de senaste sex matcherna inbördes så har alla matcher slutat 2-1, fem av dem till Union Berlins favör.

Även denna match tror jag blir målrik och att båda lagen gör mål så måste bara synas trots det mindre smickrande oddset 1.77.

Lägg spelet hos LeoVegas